اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

8050 و بردبرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

8050 و بردبرد

سلام

من یه برنامه نوشتم برای 8051 و هیچ مشکلی هم نداره و تو پروتئس هم کاملا جواب داده.

من تو این برنامه از ال سی دی استفاده کردم و می خوام روی بردبرد پیاده کنم آیا باید تمامی پایه هایی که به ال سی دی وصل هست رو "پول اپ" کنم یا نه همین طوری هم کار میکنه؟

برای "پول اپ" کردن پایه ها 8051 از چه مقاومتی استفاده کنم؟

خیلی ممنون

پاسخ : 8050 و بردبرد

نیازی به پول پ کردن ندارنه
    فقط باید حواست باشه اتصالات کریستال و پایه enable در مدارت رو وصل کنی
    اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

خیلی ممنون

من یه کلید هم گزاشتم که تو پروتئس "پول اپ" کردم باید رو بردبرد هم پول بشه دیگه؟ کلا برای اینکه یه LED چشمک بزنه نیاز هست که اون پین رو پول اپ کنیم یا نه ؟

دیدگاه

پین کلید رو حتما پول پ کن
        یادت باشه توی برنامه هم باید تاخیر زمانی برای کلید بدی تا در اثر نویز محیط یا نویز کلید اون کلید به اشتباه توسط میکرو چند بار خونده نشه
        اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

الان وصل کردم ولی روی LCD چیز های عجیب قریب نشون میده بعضی موقات هم چیزی که برنامه اش رو نوشتم نشون میده که چندتاش مشکل داره

من یه کیریستال 12MHz گزاشتم با خازن های 27 و 22 و 18 ..... چرا این طوری میشه خیلی مزخرف 8051 دمش گرم AVR

دیدگاه

الان میکرو داره درست کار میکنه

من از یه ADC استفاده کردم که این ADC دوتا پایه RD و WR داره که به میکرو وصل این پایه ها رو هم باید پول اپ کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport

من از یه ADC استفاده کردم که این ADC دوتا پایه RD و WR داره که به میکرو وصل این پایه ها رو هم باید پول اپ کنم؟
              سلام دوست عزیز
              به جز پورت P0 لازم نیست بقیه پورتها رو پول اپ کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport

سلام
                دوست عزیز نیازی به پول پ کردن نیست.همانطور که دوستمون گفت فقط پورت صفر نیاز به پول پ دارد.دلیل آن هم این است که اتصال آن در داخل به صورت درین مشترک نیست به همین خاطر جریان پایینی دارد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X