دوستان عزیز سلام . این فایلی که پایین لینکش رو گذاشتم یه قسمتی از پایان نامه آقای محمد حسین وفادار هست که در مورد نحوه کار با میکرو هست . فکر می کنم برای شروع کار با میکرو خوب باشه :
فایل ضمیمه نامه است.
----------------------------
دوستان عزیز سلام . علت اینکه این پست رو اینجا قرار دادم این هست که چون قرار آدرسش رو اینطرف اونطرف بدم گفتم اگه پایین بذارم شاید پیدا کردنش مشکل باشه :
من یه فایل پاور پوینت برای آموزش میکرو آماده کرده بودم گفتم شاید بد نباشه پیرنتش رو اینجا هم قرار بدم . اوایلش بد نیست ولی آخرش فقط عناوینش موضوعات هست . علتشم اینه که چون خودم قرار بوده این جزوه رو تدریس کنم توضیحاتش رو به صورت آنلاین میدادم ولی خوب توی پیرینت توضیحات نداره .
ولی قسمت آغازینش بد نیست .
یه نگاهی بهش بندازید :
فایل ضمیه نامه است.
موفق باشید .
فایل ضمیمه نامه است.
----------------------------
دوستان عزیز سلام . علت اینکه این پست رو اینجا قرار دادم این هست که چون قرار آدرسش رو اینطرف اونطرف بدم گفتم اگه پایین بذارم شاید پیدا کردنش مشکل باشه :
من یه فایل پاور پوینت برای آموزش میکرو آماده کرده بودم گفتم شاید بد نباشه پیرنتش رو اینجا هم قرار بدم . اوایلش بد نیست ولی آخرش فقط عناوینش موضوعات هست . علتشم اینه که چون خودم قرار بوده این جزوه رو تدریس کنم توضیحاتش رو به صورت آنلاین میدادم ولی خوب توی پیرینت توضیحات نداره .
ولی قسمت آغازینش بد نیست .
یه نگاهی بهش بندازید :
فایل ضمیه نامه است.
موفق باشید .
دیدگاه