لطف میکنید یه مقدار توضیح در مورد این 82C55A بدین؟ چطور باید اتصالش داد به میکرو؟ چه پینهایی رو به چه صورت باید ست کرد که بشه با انتخاب آدرس پورت خروجی، دیتاها رو به پورت مورد نظر منتقل کنیم؟ من فقط میخوام از هر سه پورت به عنوان خروجی استفاده کنم. پین CS چه کاری انجام میده؟ همیشه باید صفر باشه؟ قبل از نوشتن دیتا آیا باید کانفیگ بشه؟ (یه چیزایی در مورد Control Word ها خوندم تو دیتاشیت ولی در کل چیزی دستگیرم نشد! یعنی حداقل هنوز به نتیجه نرسیدم و نتونستم روی پورت مورد نظر، دیتاهای ارسالی رو ببینم.)
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
82C55A و میکرو
Collapse
X
-
پاسخ : 82C55A و میکرو
نوشته اصلی توسط .: Parham :.لطف میکنید یه مقدار توضیح در مورد این 82C55A بدین؟ چطور باید اتصالش داد به میکرو؟ چه پینهایی رو به چه صورت باید ست کرد که بشه با انتخاب آدرس پورت خروجی، دیتاها رو به پورت مورد نظر منتقل کنیم؟ من فقط میخوام از هر سه پورت به عنوان خروجی استفاده کنم. پین CS چه کاری انجام میده؟ همیشه باید صفر باشه؟ قبل از نوشتن دیتا آیا باید کانفیگ بشه؟ (یه چیزایی در مورد Control Word ها خوندم تو دیتاشیت ولی در کل چیزی دستگیرم نشد! یعنی حداقل هنوز به نتیجه نرسیدم و نتونستم روی پورت مورد نظر، دیتاهای ارسالی رو ببینم.)
http://marc.rawer.de/Gameboy/docu_3_2.htm
دیدگاه
دیدگاه