اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

8051 C

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

8051 C

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه مشکلی داشتم

میشه واسم توضیح بدید که تو کامپلرهای 8051 مثل فرانکلین چطوری کامپیلر بر اساس دستورات C عمل تبدیل معادل سازی کد هگز رو انجام میده و اگه کد هگز فقط در دستذس باشه میشه اون رو به معادل اسمبلی تبدیل کرد

ممنون

8051 C

سلام رضا جان .
    من توی قسمت آموزش نرم افزارهای آنالیز و شبیه ساز در مورد فرانکلین کاملا به شکل توضیح دادم که چطوری میشه فایل HEX رو در فرانکلین ایجاد کرد .
    ولی در مورد سوال دومتون . خود فرانکلین وقتی که برنامه C شما رو کامپایل میکنه کد اسمبلیش رو هم بهتون میده نیازی نیست که از روی فایل HEX فایل اسمبلی رو بسازید .
    ولی اینکه به طوری کلی ساختن فایل ASM از روی فایل HEX کار مشکلی نیست ولی من خودم به شخصه تا به حال این کار رو نکردم . شاید فرانکلین یا نرم افزار دیگه ای بتونه این کار رو بکنه .
    موفق باشید
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

کامپایلرهای 8051

سلام
      انشاالله که حالتون خوبه.
      من میخواستم بدونم برای برای برنامه نویسی روی 8051 به زبان C کلا چه کامپایلرهایی وجود داره. هر چی کامپایلر C 8051 هست رو لطفا بگید. بعد هم میخواستم بدونم کدومشون از همه بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
      موفق باشید.

دیدگاه

8051 C

سلام
        من خیلی تازه کارم اما بنظرم برای کامپایل Keil µVision2 یه کامپایلر بهینه است.
        اما در مورد فایل HEX :
        این کامپایلرها ابتدا دستورات c رو با کدهای معادل اسمبلی جایگزین میکنن و سپس ...
        خودتون هم که تبدیل اسمبلی به hex هم که بلدین ....
        شما میتوانید بعد از کامپایل با مراجعه به محل ذخیره فایل c یک فایل با همان نام و با پسوند LST مشاهده کنید و در آن معادل تک تک دستورات C را به ASM ببینید. :idea:
        ) __ ()
        (='.'=)
        (&quot_(&quot
        نابرده رنج گنج میسر نمیشود ...http://i13.tinypic.com/2qd35u8.gif

دیدگاه

8051 C

سلام

آره منم همین طور فکر میکنم. uVision هم محیط friendly تری داره، هم اساسا کامل تره. micro - ide هم هست. اما من از keil بلیشتر خوشم میاد.
          آه، سهم من این است
          سهم من،
          سهم من،
          سهم من آسمانیست که آویختن پرده ای آن را از من می گیرد.

دیدگاه

8051 C

البته باز هستن. مثل خود C51 یا Franklin یا Micro IDE یا SDCC و بسیاری دیگر...
            این آخریه open sourc هستش و کد منبعش رو هم می تونین داشته باشین.
            آه، سهم من این است
            سهم من،
            سهم من،
            سهم من آسمانیست که آویختن پرده ای آن را از من می گیرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X