دوست من بهتره از فرانکلین استفاده کنید, هم خود نرافزار و هم آموزشش توی سایت هست. همون کار keil رو برات انجام میده. مگر اینکه هدف خاصی برای استفاده از keil داشته باشی.
سلام:
مشکل خاصی ندارم من با فرانکلین کار میکردم که شنیدم keil بهتر برای همین گفتم اگر دوستان مطلبی در مورد دارن بزارن تا قبل از اینکه با نرم افزار کار کنم نسبت بهش یه دید کلی داشته باشم
آموزش Keil رو در چه حدی می خواهی؟ من صرفا می تونم یه آموزش سریع در این مورد بهت بدم که کارت رو راه بندازه.
من هم با Keil و هم باFraklin پروژه ها ی عملی و صنعتی مختلفی رو انجام دادم که بسته به کاربرد فرق های مهمی با هم دارند. مثلا Fraklin رو هر سیستمی بخاطر کرک بدش کار نمیکنه اما خوب، نوشتن کد تو Fraklin خیلی سرعتر از Keil است. ضمنا محیط Keil یک محیط کاملا حرفه ای برای برنامه نویسان است.
یک فرق فوق العاده مهم این دو این است که در Fraklin می تونی جدول های حجیمی از آرایه ها رو براحتی در میان کدها در آدرس خاصی ذخیره کنی که البته این چیز پیچیده ای نیست چرا که اگر اندکی برنامه نویسی هم بلد باشی به راحتی می تونی با نوشتن یه برنامه Hex Editor این کار رو خودت روی Hex نهایی برنامه ات انجام بدی.
سلام:
اگر در مورد محیط Keil توضیح بدید ممنون میشم
حالا با تجربه ای که داربد به نظرتون کدوم بهتر
نوشته اصلی توسط HMR
یک فرق فوق العاده مهم این دو این است که در Fraklin می تونی جدول های حجیمی از آرایه ها رو براحتی در میان کدها در آدرس خاصی ذخیره کنی که البته این چیز پیچیده ای نیست چرا که اگر اندکی برنامه نویسی هم بلد باشی به راحتی می تونی با نوشتن یه برنامه Hex Editor این کار رو خودت روی Hex نهایی برنامه ات انجام بدی.
سلام
یه چیزی رو که بایستی بدونی اینکه حجم فایل Hex خروجی معیاری صحیحی برای مقایسه Keil و Franklin نیست چرا که محتوای این فایل Hex عینا روی آی سی کپی نمی شه، بلکه اون چیزی که روی آی سی عینا کپی میشه محتوای فایل با پسوند BIN است.
اگر خوب دقت کرده باشی، می بینی در برنامه ها یی با حجم متوسط که بطور مثال روی میکرو 89C51 نوشته می شه، حجم فایل Hex به بیش از 10K میرسه درصورتی که ظرفیت این میکرو فقط 4K هست و کاملا روی میکرو کپی میشه.
یه نکته مهم دیگه ای رو هم که باید بدونی اینکه هسته ی کامپایلر Keil و Franklin دقیقا یکیه و بنا براین حجم کدی رو که این دو رو آی سی نهایتا کپی می کنن، کاملا برابر است.
اما نهایتا اگر در شروع راه هستی، پیشنهاد من استفاده از Franklin است. چرا که سریعتر می تونی توش کد بنویسی و کامپایل کنی و الان استفاده از Keil چیزی جز تلف کردن وقتت نیست.
دیدگاه