اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

caller id

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

caller id

سلام یکی به من خواهش میکنم کمک کنه
    یه پروژه در مورد مزاحمیاب دارم ولی نمیدونیم چطوری شماره ای رو که از طریق مخابرات ارسال میشه رو دریافت کنم و به mico 8051 بئم اگه میشه ب من کمک کنید
    :idea:
    یه ترم دارم روز کار میکنم ولی این قسمت رو براش هیچ ایده ای ندارم ممنون میشم اگه یکی بهم کمکی کنه

caller id

دوست عزیز سلام .
    من خودم تا بحال این کار رو نکردم ولی تا جایی که خاطرم هست این کالر آی دی ها یه آی سی دارن که این کار رو انجام میده . ولی خیلی گرونه و به راحتی گیر نمیاد .
    از دوستان دیگه که اطلاعات بیشتری دارن خواهش میکنن راهنمایی کنن .
    موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

caller id

سلام
      من دارم روی یک پرژه با تلفن و میکرو کار می کنم یک Icبه نام CM8888هست که آشکار ساز و مولد DTMF
      اگر کسی کار کرده یا اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
      پرژه اینطوریه که یکی باتلفن با یک محلی تماس می گیره و میکرو محل دوم شخص را از باز یا بسته بودن رله هایی که اونجا است با خبر می کنه و شخص با فشار چند تا از دکمه های تلفن رله ها را باز یا بسته می کنه البته این در حد مقدماتیه میشه از نور محل دوم یا هر دیتا دیگه را به محل دوم فرستاد واین میشه دست کار بر باشه که اون دیتا را بپرسه یانه زیاد حرف زدم

دیدگاه

caller id

salam omid varam halet khob basheh yeh sari beh in site bezan shayad komaket koneh moafagh bashi http://freeproject.blogfa.com/
        چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

caller id

نوشته اصلی توسط rezababa
          سلام
          من دارم روی یک پرژه با تلفن و میکرو کار می کنم یک Icبه نام CM8888هست که آشکار ساز و مولد DTMF
          اگر کسی کار کرده یا اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
          پرژه اینطوریه که یکی باتلفن با یک محلی تماس می گیره و میکرو محل دوم شخص را از باز یا بسته بودن رله هایی که اونجا است با خبر می کنه و شخص با فشار چند تا از دکمه های تلفن رله ها را باز یا بسته می کنه البته این در حد مقدماتیه میشه از نور محل دوم یا هر دیتا دیگه را به محل دوم فرستاد واین میشه دست کار بر باشه که اون دیتا را بپرسه یانه زیاد حرف زدم
          سلام . خوبی رضا جان ؟
          عزیز من این پروژه رو برای خودم اینطوری تعریف کرده بودم که یه کامپیوتر طرف کاربر باشه یه کامپیوتر هم اون طرف توی یه شرکت یه کارخونه یا یه جایی که امنیتش برای ما مهم هست باشه . حالا ما یه سیستم 2 طرفه طراحی میکنیم که از طرف کاربر فقط یه نرم افزاره کانکت میشه به کامپیوتری که توی اون محل هست . مثل تصاویر وب کم ها رو میتونه ببینه ، میتونه چراغ ها رو خاموش روشن کنه و بینهایت کار های مختلف .
          از اون طرف هم در کارخونه باید یه سیستمی طراحی کنیم که بتونه از طریق پورت سریال و USB با دستگاه های مختلف ارتباط برقرار کنه یا مثلا اگه بعد از یه ساعت خاصی تصویر وب کمش تغییر کرد یعنی مثلا یه نفر از جلوی وب کم رد شد فیلمش رو ضبط کنه و با کاربر تماس بگیره و فیلم رو نشون بده خیلی کار ها با این پروژه میشه کرد ولی نیاز اصلیش اینه که بتونیم با TAPIآ‌ کار کنیم . اگه شما هم مایل هستید من و یکی از دوستان هنوز داریم روی قسمت های تحقیقاتیش کار می کنیم شما یا هر کدوم از دوستان که پایه کار هستن بگن پروژه رو چند قسمت میکنیم و روش کار می کنیم اینطوری خیلی زود جواب میگیریم .
          موفق و پیروز باشید .

دیدگاه

caller id

سلام
            خوشحال می شوم اگر بتونم اما در مورد پورت سذیال وusbوtapiاطلاع ندارم این پرژه که گفتم خیلی سادهتر است و فقط از دو میکرو در دو طرف استفاده می شه

دیدگاه

caller id

سلام . خوبی رضا جان .
              من هم تا بحال با TAPI و USB کار نکردم . اصلا اگه کار کرده بودم که اسمش پروژه نمیشد می شد یه کار تجاری . من نظر من اونی پروژه هست که باید توش کلی تحقیق کرد و چیزی یاد گرفت . ولی به نظرم اگه به این پروژه میکرو علاقه مند هستید من هم پایه کار هستم شما شروع کنید من هم هر چه قدر بتونم کمکتون میکنم .
              توکل بر خدا .
              موفق باشید .

دیدگاه

caller id

سلام دوست عزیز
                این مطالب پایین در مورد سیستم تن
                فکر می کنم مداری که در کاتالوگ آی سی آمده همه کار را انجام می ده
                شما مطالعه کن و اگر زحمتی نیست امتحان کن من چون در مورد میکرو تجربه زیادی ندارم شاید نتونم
                ممنون
                http://www.4shared.com/file/803835/f8bd1edb/dtmf.html

دیدگاه

caller id

رضا جان سلام .
                  من از MT8870 که فقط دیکدر تن هست جواب گرفتم . شما هم به نظرم اگه نمی خواهی از مولد تن استفاده کنی از همین آی سی استفاده کن . بایاسش و توضیحاتشم توی قسمت پروژه های آموزشی ==> تلفن گویا هست .
                  مدار تشخیص زنگ و اشغال خط و ... هم هست .
                  از طریق این مدار راحت میتونی جواب بگیری . ولی خوب چیزی که هست این سخت افزار صنعتی نیست ، دانشجویی هست . یعنی اگه بخواهید روی تلفن خودتون امتحان کنید شاید مجبور باشید یه مقدار مقاوت ها رو تغییر بدید .
                  ولی من با مولد تن کار نکردم ولی دیتا شیت رو میخونم ببینم کار از دستم بر میاد یا نه .
                  اگه کمکی از دستم بر میاد بفرمایید در خدمتم .
                  موفق باشید .

دیدگاه

caller id

کالر آیدی در ایران به دو صورت FSK وDTMF ارسال میشه. برای صحت این مطلب می تونین روی دستگاه کالر آیدیتون رو بخونین.
                    اکثرا به صورت FSK ارسال میشه ولی در مشهد در یک منطقه بصورت DTMF ازسال میشه برای همین هیچ مودمی در اون منطقه نمی تونه کالر آیدی رو نمایش بده! من یک چنین دستگاهی برای یک تاکسی تلفنی ساختم!

پس باید حواست به این باشه وگرنه حسابی میری سره کار!

برای DTMF می تونین از همون آی سی معروف MT8870 استفاده بکنین و برای FSK هزار جور آی سی هست مثلا MT8888 که قابلیت شماره گیری رو هم داره و یا MT8843 که من فقط SMD شو پیدا کردم.

در هر صورت اگر کالر آیدی ساختی می بینی که با پوله قطعاتش میشد سه تا کالر آیدی بخری تازه ماله تو بدون باتری کار نمی کنه ماله چینی ها کار میکنه!

اگر سوالی بود در خدمتم

HTH - SHahriar
                    Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

caller id

سلام /و خسته نباشید/
                      آی سی MT88E43B /آی سی کالر آیدی که با تمام پروتکل ها کار میکنه /و لی جواب گرفتن ازش سخته /آی سی MT8870 دیکودر/ آی سی MT8880 فرستنده و گیرنده DTMF هستش و اگه بخوای از ش جواب بگیری باید با مخابرات هماهنگی بشه چون به صورت نرمال اطلاعات FSK ارسال میشه / آی سی MT88E43 کامله و سرچ کنی مقاله کامل اون واسه راه اندازی با میکرو 8051 / رو هم پیدا میکنی.
                      من با میکرو AVR (MEGA32 جواب کار کردم ./
                      اگه وقت کنم/در این رابطه میتونم یه مقدار ی از پروژه رو به صورت مقاله آموزشی آماده و در اختیار یکی از مدیران عزیر این قسمت که من فکر کنم یه خورده شرمنده اش هستم به خاطر بد قولی که کردم (به دلیل مشغله کاری زیاد )قرار میدم/
                      موفق و سربلند باشید./
                      موختن بدون اندیشیدن، رنج بیهوده است. « کنفسیوس »

دیدگاه

caller id

سلام
                        آقا نوشتین باید هماهنگی بشه مگه ممکن چه اتفاقی بیفته

دیدگاه

caller id

سلام
                          کسی در مورد اون 8888 توضیحی نداده این پرژه ما هم خیلی طول کشیده اگر کسی می تونه را هنمایی کنه ممنون

دیدگاه

caller id

شما احتیاجی به 8888 ندارین. کاره شما با 8870 هر راه می افته. در اینترنت هم این مدار ی که میخواین زیاد هست. یک نمونشو من براتون فرستادم.
                            ولی بالا بری پایین بیای باید دیتا شیتشو بخونی

http://www.4shared.com/file/943212/67a41949/CallerID20decoder.html

این آی سی قابلیت شماره گیری هم داره برای همین یه مقدار از اون مدار هایی که میبینی برای شماره گیری هست!

HTH - SHahriar
                            Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

caller id

دوستان کسی اطلاعاتی در مورد اینکه کاری کرد که کالر ایدی نتونه شماره رو نشون بده داره
                              البته جاداره بگم که این فقط و فقط جهت افزایش اطلاعات بوده و همین بس
                              البته قبلا یک مداری بود که توش یک ترانزیستور ماس فت بود که کار این ترانزیستور بدین شکل بود که فرکانس ارسالی از طرف مخابرات رو با سرعت خیلی بیشتری به ای سی کالر ایدی می داد و کالر ایدی نمیتونست شماره رو تشخیص بده ، من این مدار رو درست کردم و کار هم نکرد فکر کنم این مدار با سیستم ایران مچ نبوده و احتیاج به تغییراتی در اون ترانزیستور ماس فت داره .
                              نظرتون چیه ؟؟
                              {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X