اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای پرگرام c51

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای پرگرام c51

سلام میخواستم مراحل کامپایل شدن یک برنامه c51 توسط فرانکلین ویا keil را بدانم یعنی این فایل چه مراحلی توسط این دو نرم افزار باید طی کند تا قابل برنامه ریزی بر روی میکرو باشد همچنین باید از چه پروگرامری استفاده کنیم آیا پروگرامر خاصی میخواهد ویا با هر پروگرامری میشود و سوال آخر اینکه فایل نهیی bin است ویا hex
    مرسی

پاسخ : کمک برای پرگرام c51

سلام:
    شما بعد از این که برنامه مورد نظر رو در محیط فرانکلین یا Keil نوشتید شما برنامه رو می بایست کامپایل کنید تا نرم افزار کد های برنامه رو به شما بده سپس شما این کد ها رو به وسیله نرم افزارهایی که برای پروگرمر هستش فراخوانی می کنید و به ای سی تزریق می کنید
    شما میتونید با جستجو تویه سایت به مدارات مختلفی برای پروگرمر دست پیدا کنید

دیدگاه

سلام
      برای اینکار تووی هر 2 تای اینها،به جای NEW FILE اول باید از NEW PROJECT شروع کنی،یک پروژه شروع کنی،فایلت رو بهش اضافه کنی تا دکمه COMPILE فعال بشه..
      همین
      برنامه رو می نویسی
      کامپایل رو می زنی
      اگه Error نداشته باشی که HEX میاد اگه نه که باید ایراد ها رو رفع کنی
      اگه دیدی دفعه اول کامپایل شد اما بعد از اون هر چی برنامه رو تغییر دادی،نشد،بدون Error داری و برنامه تازه کامپایل نمی شه و همون HEX قبلی رو داری می زنی
      در ضمن بیخیال Franklin بشو،درسته که اولین زبان غیر اسمبلی بود که توو اینترنت پیدا کرده بودم و 13.5مگ رو با سرعت 2K دانلود کردم و آخرش از خوشی داد زدم اما قدیمی شده و خوب اپتیمایز نمی کنه
      من یک FFT توو mcs51 توشته بودم،با فرانکلین 8.4 کیلو شده بود و 89c55 می خواست و 1.5 دقیقه طول میکشید اما توو کیل 7.9 کیلو شد و فقط 15 ثانیه زمان می برد
      keil 8.05 رو براتو اگه حوصله کنم توو سایت می زارم با همین برنامه تا Benchmark کنین خودتو ن ...

دیدگاه

سلام
        من خودم از فرانکلین استفاده میکردم ولی یه مدته که قاطی کرده هر چند بارم نصبش میکنم فایده نداره
        دوستان اگه به غیر از فرانکلین نرم افزار دیگه ای برای کامپایل C8051 سراغ دارین لطفا بگین یا اگه قابل دانلود هست لطفا لینکشو بزارین.ممنونم
        اینم یه آموزش مختصر برای دوستانی که میخوان با فرانکلین کار کنن:

برای این کار میتوانید از نرم افزار فرانکلین که یک کمپایلر cواسمبلی است استفاده کنید.
        بعد از نصب این نرم افزار PROVIEW32 را اجرا کنید سپس در محیط این نرم افزار از منوی FILE گزینه NEW رو انتخاب کنید ودر این قسمت گزینه C FILES روانتخاب کنید حالا در این محیط شما میتونید برنامه مورد نظرتون رو به زبان C بنویسید.
        بعد از اتمام و SAVE کردن برنامه نوبت به ایجاد فایل هگز میرسه برای این کار:
        1- از منوی OPTIONS گزینه PROJECT رو انتخاب کنید.
        2- در پنجره باز شده گزینه L51 و سپس LINKER راانتخاب کنید.
        3- در این قسمت گزینه های INTEL HEXو DEBUG INFO راتیک بزنید وOK کنید.
        4- بعد از این مراحل شما مجددا به محیط فرانکلین که در ان برنامه خود رانوشتید می ایید و ازTOOLBAR بالا روی نماد START (که به شکل یک ای سی میباشد) کلیک کنید.
        5- در پنجره باز شده در قسمت TOOL گزینه اول یا همان SIMULATOR راانتخاب کنید.ودر قسمت MICROCONTROLER میکروکنترولر مورد نظربرای مثال 80C51 را انتخاب کنید. ودر قسمت FREQUENCY فرکانس کریستال مثلا 12 را تایپ کنید(هر عدد وارده شده بر حسب Mhz میباشد. )
        6- بعد از تنظیمات بالا و زدن OK در صورت نداشتن ERROR با کلیک روی GO در TOOLBAR شما روند اجرای برنامه را خواهید دید.(درسمت راست TOOLBAR با تغییر فلش سرعت اجرای برنامه تغییر میکند.به همین منظور اگر این فلش را در ابتدا به سمت راست ودر وسط قرار دهید دنبال کردن روند برنامه راحتر و سریعتر خواهد بود. )
        7- فایل هگز با اجرای مراحل بالا بطور خودکار در مسیری که برنامه سی خودرا در انجاSAVE کردید ایجاد میشود.

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X