اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش اتصال دو بیت از یک پورت خروجی(لطفا راهنماییم کنید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روش اتصال دو بیت از یک پورت خروجی(لطفا راهنماییم کنید)

با عرض سلام خدمت همه دوستان
    من یه سوال داشتم در مورد میکروکنترلر8051 ...لطفا راهنماییم کنید :smile:
    آیا دستوری در میکرو است که با آن بتوان دو خروجی مثلا 0.0 و 0.1 رو به هم اتصال داد یعنی مثلا وقتی یه ورودی خاصی مثل 10100010 رو دریافت میکنیم اون دو خروجی به هم متصل شوند. اگر هست لطفا اون رو به روش اسمبلی به من یاد بدین
    با تشکر و سپاس فراوان :job:

پاسخ : روش اتصال دو بیت از یک پورت خروجی(لطفا راهنماییم کنید)

سلام دوست عزیز
    منظورت از اینکه به هم وصل بشن چیه؟ یعنی میخوای اتصال کوتاه باشن و پتانسیل الکتریکیشون یکی باشه؟
    یا این که فقط میخوای سطح منطقیشون یکی بشه؟ اگر اینطوره سطح منطقی کدوم باید روی اون یکی اعمال بشه؟

یکم بیشتر توضیح بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth
      سلام دوست عزیز
      منظورت از اینکه به هم وصل بشن چیه؟ یعنی میخوای اتصال کوتاه باشن و پتانسیل الکتریکیشون یکی باشه؟
      یا این که فقط میخوای سطح منطقیشون یکی بشه؟ اگر اینطوره سطح منطقی کدوم باید روی اون یکی اعمال بشه؟

یکم بیشتر توضیح بده.
      سلام:
      اگر منظورتون سطح منطقی هستش اونی که می خواهید مساوی مرجع باشه بعد از یه شرط (وقتی یه ورودی خاصی مثل 10100010 رو دریافت میکنیم ) مساوی مرجع قرار بدید

دیدگاه

سلام
        منظورم اینه که وقتی به دو سرشون اهمتر میزنی مقاومتش صفر رو نشون بده

دیدگاه

سلام:
          به صورتی که شما می خوایید به طور مستقیم و با استفاده از میکرو نمی شه ( البته با توجه به چیزی که من می دونم )
          شما می تونید با استفاده از رله یا ترانزیستور و طراحی یه مدار ساده از میکرو فرمان بگیرید و کارتون رو همان طوری که می خواهید انجام بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X