اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شمارنده موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شمارنده موتور

در کار با میکرو تازه وارد هستم !

می خواهم مداری با 89C51 بسازم که با سنسور مادون قرمز تعداد چرخش های یک موتور را روی 7segment نمایش دهد .

وسایلی که مورد نیاز است و نحوه عمل را لازم دارم با تشکر.

پاسخ : شمارنده موتور

دوست عزیز سلام :
    اصلاً نگران نباش چون اصلاً کار سختی نیست .

اول از همه باید موتورت انکودر داشته باشه که اگر نداشت با یک زوج نوری و یک صفحه سوراخ دار میشه براحتی ساخت .

شما اول بگو انکودر داره یا نه اگر نداشت من برات نحوه ساختنشو شرح میدم ، هرچند آماده اش هم تو بازار هست .

بهر حال نگران نباش اصلاً کار سختی نیست.

دیدگاه

البته دوست عزیز
      شما سرعت موتور رو هم می خوای کنترل بکنی؟؟؟

دیدگاه

با تشکر .
        تا اونجا که که می دونم سرعت موتور را لازم ندارم و در واقع فقط پالس باید بفرستم به میکرو 89c51 و توی میکرو COUNT کنم اگر پالسم قطع شد شمارنده هم متوقف بشه دو رقم هم بیشتر نمی حواخم نشان دهم .

قطع شدن پالسرو بنظرم باید با قطع شدن IR تعیین کنم؟؟

در واقع شبیه این مدار رو توی Scroll mouse های قدیمی که توپی داشتند دیدم. یعنی یک پروانه IR را قطع می کنه و پالس قطع می شه.

به نظرم از موتور های دور پایین باید استفاده کنم !؟؟!؟

اصلا در مورد وسایلی که لازم است اطلاعی ندارم کع سنسور چه باشد یا برای اتصال به میکرو بینشان قطعه ای لازم است یا نه؟
        تشکری دوباره

دیدگاه

سلام دوستان :
          دوست عزیز من قبلاً مشابه این پروژه را با 89S52 پیاده سازی کردم .

قطعاتی که شما نیاز دارید ، چیز خاصی نیست .
          یک زوج نوری مثلاً H21A1 از fairchild که توی بازار ایران هم پیدا میشود و یک سری مقاومت و خازن دیگر !
          من یک مدار برای بایاس کردن این زوج نوری و استفاده برای شما می گذارم .
          شما فقط کافی است یک پره بین دهنه این زوج نوری یا به قول بازاری ها optocounter بگذارید و خروجی را به یک پایه میکرو وصل کنید و تعداد صفر و یک شدن پایه ها را در یک حلقه که هر بار منتظر تغییر یک پایه می ماند بشمارید و سپس با 7-seg آنرا نمایش دهید .

در ابتدا خودتان تلاش بفرمائید اما اگر در نهایت مشکلی داشتید بفرمائید تا برایتان یک مدار اولیه طراحی کنم .
          البته مطمئنم که با یک مقدار سعی و مطالعه حتماً خودتان قادر به انجام آن خواهید بود .

این هم شماتیک مدار بایاس زوج نوری :

http://www.4shared.com/file/22354361/664dd7e1/Photo_Sensors.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X