اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

>___اتصال موازی 8051؟؟____<

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

>___اتصال موازی 8051؟؟____<

سلام
    من یه پروژه دارم که باید با کیبرد کامپیوتر یه چیزی بنویسیم و 8051 روی ال سی دی کارکتری فارسی نشون بده
    حالا من توی یه کتابی این پروژه رو پیدا کردم ولی حروف انگلیسی رو نشون میده
    من میخوام این برنامه رو که توی اون کتاب پیدا کردم رو بریزم روی یه 8051 تا کدهایی که از کیبرد میگیره تبدیل کنه به کدهای ال سی دی(اسکی)
    بعدش خروجی آی سی اول رو بدم به یه 8051 دیگه تا کدهای اسکی رو تبدیل به کدهای حروف فارسی کنه و بریزه به حافظه gGLCD
    یعنی برنامه آی سی اول رو دست نخورده تقلب بزنم :twisted: و برنامه آیسی دوم روبا هوش و ذکاوت خودم بنویسم :nerd:
    ------------
    حالا میخواستم بدونم اصلا این کار میشه یا نه ؟ و آیا نکته ی خاصی توی اتصال موازی دو تا 8051 وجود داره ؟ ، یعنی وقتی یک کلید روی کیبرد زده میشه نیاز به رفرش و لچ کردن داره (توی خروجی آی سی اول )
    یا اینکه نه ؟ کلا یه سری توضیحات دراین زمینه میخواستم
    کاری که میخوام بکنم شبیه شکل زیره

پاسخ : &gt;___اتصال موازی 8051؟؟____&lt;

نمایشگر های ال سی دی کاراکتری یه چیزی دارند به اسم GCRAM که توش میشه یه سری کاراکتر جدید تعریف کرد و از اونا استفاده کرد(تعداد این کاراکترها محدوده و فکر میکنم در هر مرحله بتونی 8 کاراکتر جدید تعریف کنی. اگه بیشتر میخواستی باید اون قبلی ها رو پاک کنی). همون برنامه اصلی رو طوری دست بزن که این تعریف کاراکتر ور در ابتدا یا هر جایی که میخواستی انجام بده
    مورد بعدی اینکه داداش 8051 مال وقتی بود که ترانزیستور تازه اختراع شده بود حتی برای سروع هم برو سراغ AVR یا PIC

دیدگاه

ممنون
      ولی من بیشتر مشکلم روی اتصال موازیش بود ، چون تقریبا میدونم چطوری باید کارکتر فارسی ایجاد کرد
      میخواستم بدونم دو تا 8051 رو به این شکل وصل کنیم مشکلی ، نکته خاصی داره یا نه؟
      مورد بعدی اینکه داداش 8051 مال وقتی بود که ترانزیستور تازه اختراع شده بود حتی برای سروع هم برو سراغ AVR یا PIC
      والله با اون دو تا تا حالا اصلا کار نکردم و آشنایی هم ندارم....
      از طرفی هم وقت کم دارم که تازه بخوام برم یادشون بگیرم
      8051 حداقل قبلا تا حدی کار کردم بلدم ، ایشاالله آخرین پروژه است که با 8051 انجام میدم ، بعدش مهاجرت میکنیم اونطرف...

دیدگاه

برای داشتن یه ارتباط سالم در حالت موازی باید سیگنال هند شیک هم استفاده بشه علاوه بر خطوط داده. (در واقع همون سیگنالهای write , read, ack)
        میکروهای PIC این قابلیت رو دارند AVR و 8051 رو نمیدونم ولی پیاده سازیش کار آسونیه

دیدگاه

سلام
          برای انجام این پروژه یه پین از میکروی اول رو به اینتراپت خارجی میکروی دوم وصل کن
          هر وقت داده ها برای ارسال در میکروی اول آماده شد این پین یک بشه و تو زیربرنامه وقفه میکروی دوم داده ها از پورت خونده بشه و ............
          شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin007
            حالا میخواستم بدونم اصلا این کار میشه یا نه ؟
            برای این کار lcd کاراکتری به درد نمیخوره چون هم بیشتر از 8 کاراکتر نمیتونی تعریف کنی و هم اینکه بد نشون میده.
            با این تفاسیر از راه حل جناب eMicro استفاده کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X