اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان با میکرو 8051

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تابلو روان با میکرو 8051

سلام این پروژه یک پروژه تبلو روان هستش که خودم نوشتم امید وارم استفاده کنید
    http://www.4shared.com/file/1263890/82732527/tablo.html
    چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

سوال

ممنون از مدارتون

یک بیشنهاد

اکه مراحل نوشتن یک برنامه تابلو رو که یک حرف میادو میره رو لطف کنید به طور کاربردی توضیح بدین فکر کنم عالی باشه و این یک کلید برای کارها ی بزرکتر میشه
    موفق باشید
    البته جون ورزن PROTUSE من 6.3
    هست نتونستم از مدار استفاده کنم
    ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

تابلو روان با میکرو 8051

سلام دوست عزیز من تابلو های بزرگ رو نمیدونم چطور کار میکنن ولی یک اصل کلی تو این تابلو ها اینه که در یک لحظه فقط یک سطر یا ستون میتونه روشن باشه که این کار تو سرعت بالا مثل اینه که این حرف مدام روشنه این برای نشون دادن حرف که من تو برنامم اومدم و کد حرف رو به صورت ستون ستون در اوردم و تو یک حلقه انداختم که به تعداد مشخصی تو حلقه میچرخه و بعد تو تیکه بعدی برنامه همون کد های قبلیم رو یکی شیفت دادم که اگه نگاه کنید میبینید که برنامه تیکه تیکه هستش که تو هر تیکه یه شیفت دادم که با نار هم گذاشتن این تیکه ها شده این تابلو روان که برای این تابلو که اون کلمه ها میان و میرن 3600 خط کد نوشتم :shock: یکم در اوردن کداش سخته که بهم نریزه و یکی هم اون وقفه هایی که بین خطا انداختم خیلی مهمه چون اگه درست تنظیم نشه تابلو چشمک میزنه و خراب نشون میده اگه توضیح خواستید بگید تا جایی که بتونم جواب میدم خدا نگهدار
      چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

پاسخ : تابلو روان با میکرو 8051

تو خود سایت پلود کردم که دیگه مشکلی نباشه.
        موفق باشین.
        فایل های پیوست شده
        I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام

من کد تابلو روان 8*8 به زبان بسکام را نوشتم ولی فقط تونستم 2 حرف در اون قرار بدم چون بیشتر دستور P2 = Char1 Or Char2 نمیشود یعنی اگه بخوام بذارم
          P2 = Char1 Or Char2 or char3 نمیشه من این کدو میزارم وشما میتونید با با برنامه تابلو 8051 که در سایت هست اونو چک کنید
          اگه کسی میتونه کمک کنه من میخوام کلی نوشته روش رد بشه
          مرسی
          http://www.4shared.com/file/12637397/4b01a205/_2__arash.html
          خدایا مرا آن ده که آن به

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arashdj
            با سلام

من کد تابلو روان 8*8 به زبان بسکام را نوشتم ولی فقط تونستم 2 حرف در اون قرار بدم چون بیشتر دستور P2 = Char1 Or Char2 نمیشود یعنی اگه بخوام بذارم
            P2 = Char1 Or Char2 or char3 نمیشه من این کدو میزارم وشما میتونید با با برنامه تابلو 8051 که در سایت هست اونو چک کنید
            اگه کسی میتونه کمک کنه من میخوام کلی نوشته روش رد بشه
            مرسی
            http://www.4shared.com/file/12637397/4b01a205/_2__arash.html
            لینک پروژه پریده
            اگه کسی این پروژه را داره مجدد پلود کنه
            ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X