اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه میکرو 8051 و LCD 2*16 در ماشین (جدید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه میکرو 8051 و LCD 2*16 در ماشین (جدید)

سلام دوستان

یه طرحی داشتم، می خواستم نظرات و راهنمایی های شما رو هم در مورد این طرح چه در زمینه نرم افزار و چه مدار و قطعاتش بدونم.
    راستش می خواهم یه سیستمی تو ماشین(خودرو) پیاده سازی کنم که یه LCD داشته باشه و با یه میکرو 8051 شایدم (AVR) که بتونه هــم تو LCD ساعت رو نشون بده و هم تاریخ رو و هم اینکه وضعیت دنده ماشین رو (درست عین این سیستم های جدیدی که روی ماشینا میزارن) مثلا با یه سنسور مادون قرمز بتونم فاصله ماشین رو هم از طرف عقب و هم جلو تو LCD نشون بدم ( این مخصوصا واسه دنده عقب خوبه ) و دمای موتور و ....

حالا می خواستم نظر شما رو در مورد نحوه اتصالات و اصلا نوع میکرو و سنسورها و مدار این سیستم بدونم. و آیا اینکه چطوری می تونم از برق ماشین استفاده کنم؟ ( آیا با قرار دادن یه 7805 خالی می تونم 5 ولت رو درست کنم که به مدار هم آسیب نزنه یا باید از قطعات دیگه هم استفاده کنم؟ ) ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ : پروژه میکرو 8051 و LCD 2*16 در ماشین (جدید)

سلام دوست عزیز
    جواب سئوال شما بله است
    طرح خوبی است حتی شما میتوانید سرعت سنج ویا اندازه گیر شتاب معکوس برای ترمز ناگاهانی درست کنی که فلاشرها را روشن کنه. من این کار را کرده ام و خوب هم خواب میدهید (برای پژوه 405)

موفق باشید به امید دیدار :bye
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام
      منم واسه ماشینم درست ردم . 3 lcd گرافیکی و یک مانیتور lcd
      با مگا 32 ساختم. سرعت سنج + آمپر ها + دور موتور + RFID
      نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
        سلام دوست عزیز
        جواب سئوال شما بله است
        طرح خوبی است حتی شما میتوانید سرعت سنج ویا اندازه گیر شتاب معکوس برای ترمز ناگاهانی درست کنی که فلاشرها را روشن کنه. من این کار را کرده ام و خوب هم خواب میدهید (برای پژوه 405)

موفق باشید به امید دیدار :bye
        سلام دوست عزیز
        شرمنده من منظورتون رو نفهمیدم، یعنی طرز کار سیستم " اندازه گیر شتاب معکوس برای ترمز ناگاهانی " اگه میشه یه خورده درباره کلیت کارتون و همچنین مدارش توضیح بدین شاید بتونم از ایده های شما هم استفاده کنم.ممنون میشم اگه تو مدارش و بقیه قسمتهاش کمکم کنید.

دیدگاه

سلام
          در قدم اول من سرعت ماشین را اندازه میگرفتم و روی lcd نمایش میدادم . سپس شتاب را اندازه گیری کردم ( البته شتاب معکوس ) و در صورتی که شرایط
          تعریف شده بوجود ویآمد فلاشر ها را روشن میکردم.
          همش با یک AVR08 بود.

در صورت کسب اطلاعات به من میل بزن
          gm_mpc@yahoo.com

موفق باشید :bye
          کمتر سخن گویم
          بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیزرو
            فاصله ماشین رو هم از طرف عقب و هم جلو تو LCD نشون بدم ( این مخصوصا واسه دنده عقب خوبه ) و دمای موتور و .... .
            سلام........................

اولاً با سسور مادون قرمز نمیشه فاصله خودرو رو با مانع اندازه گرفت. برای اندازه گیری فاصله می تونید از سنسور التراسونیک استفاده کنید.

حالا می خواستم نظر شما رو در مورد نحوه اتصالات و اصلا نوع میکرو و سنسورها و مدار این سیستم بدونم. و آیا اینکه چطوری می تونم از برق ماشین استفاده کنم؟ ( آیا با قرار دادن یه 7805 خالی می تونم 5 ولت رو درست کنم که به مدار هم آسیب نزنه یا باید از قطعات دیگه هم استفاده کنم؟ ) ممنون میشم راهنماییم کنید.

من زیاد از برق ماشین استفاده نکردم ولی همون یکباری که برق ماشین رو با استفاده از رگولاتور 7805 رگوله کردم خوب جواب نداد.

در ضمن اگر قصد داشتی برنامش رو با AVR بنویسی میتونی رو کمک ما حساب کنی. (سوالاتت رو توقسمت AVR بپرس)

دیدگاه

سلام
              در مورد تغذیه فکر می کنم 7805 نمی تونه مناسب باشه چون **78 ها نمی تونن توان زیادی رو به ما تحویل بدن و اگر ازشون جریان بکشیم فرتی می سوزن
              نظر من اینه که اگه می خوای یک تغذیه مناسب داشته باشی می تونی از یک آی سی lm2576-5 یا lm2576-12 ( آی سی های رگولاتور سری 2576 ) {نقشه اش داخل دیتاشیتش هست -می تونی دانلود کنی-}استفاده کنی **** اینو خودم تجربه کردم*****
              اگه بازم از من کاری برمیاد بهم بگو
              :job:
              mOhAmAd ReZa AmErI

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیزرو
                سلام دوستان

یه طرحی داشتم، می خواستم نظرات و راهنمایی های شما رو هم در مورد این طرح چه در زمینه نرم افزار و چه مدار و قطعاتش بدونم.
                راستش می خواهم یه سیستمی تو ماشین(خودرو) پیاده سازی کنم که یه LCD داشته باشه و با یه میکرو 8051 شایدم (AVR) که بتونه هــم تو LCD ساعت رو نشون بده و هم تاریخ رو و هم اینکه وضعیت دنده ماشین رو (درست عین این سیستم های جدیدی که روی ماشینا میزارن) مثلا با یه سنسور مادون قرمز بتونم فاصله ماشین رو هم از طرف عقب و هم جلو تو LCD نشون بدم ( این مخصوصا واسه دنده عقب خوبه ) و دمای موتور و ....

سلام
                دوست عزیز شما باید برای ساعت از آی سی real time clock که ds1307 است استفاده کنید که با پروتکل I2c کار میکنه.راجب موضوع فاصله برای دنده عقب بهتره از سنسور آلتراسنیک استفاده کنید که در ماشین ها هم از همین سنسور استفاده شده است.

دیدگاه

سلام طرح خوبیه یه کاری کن به درد تولید انبوه بخوره برای فاصله هم باید از اولتراسونیک استفاده کنی برای تغذیه 7805 خالی جواب نمیده باید خروجیشو با ترانزیستور ِِ d880 تقویت کنی جریانشو یا از ای سشی lm2576 که داخلش منبع تغذیه سوئیچینگ است با چندتا خازن استفاده کنی

دیدگاه

سلام لطف کن کارهایی که انجام دادی و پیشرفت مدارت را به ما هم اطلاع بده ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zohrab032
                      سلام لطف کن کارهایی که انجام دادی و پیشرفت مدارت را به ما هم اطلاع بده ممنون
                      فکر کنم بیخیالش شده :redface:
                      کمتر سخن گویم
                      بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X