سلام.من توضیحاتی درباره این پرژه به خصوص کار خازنها مقاومت ها و ای سی مدار میخوام
لازمه که تو پروژه ام توضیح بدم.ممنون میشم راهنماییم کنین. : :question:
هرگز از مرگ نهراسیده ام .
باری ترس من از مرگ در سرزمینی است که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی بیشتر باشد.
سلام
c5 و c6مربوط به سیستم اسیلاتور همراه کریستال
R18 و C4 مربوط به سیستم ریست
بقیه خازنها فیلترهای تغذیه
Q6 درایور برای راه اندازی بیزر
Q5 و R16 راه انداز رله به مفهوم تقویت قدرت
Q1 الی Q4 درایور برای سون سگمنت اند مشترک چهار دجیتی
R6 الی R9 مقاومتهای بالا نگهدار
پورتهائی که به شاسی متصل هستند هم خروجی سون سگمنتها هستند ودر حالت دوم اگر بیشتر از مدتی صفر باشند وارد کننده اطلاعات کاربری.
:bye
راستش استاد از من خواسته از اول مدار که سیگنال وارد میشه رو توضیح بدم.
یعنی از شروع سیگنال دهی تا آخر که به خروجی مدار می رسه .
اگه میشه راهنماییم کنین. لطفا
هرگز از مرگ نهراسیده ام .
باری ترس من از مرگ در سرزمینی است که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی بیشتر باشد.
سلام
البته من توضیح کلی میدم بعد خودت مرتبش کن
برای راه اندازی یک 8951 یا خانواده های دیگر آن نیاز به حداقل سیستم دارید :
1- کریستال یا یک اسیلاتور خارجی
2- مدار ریست
3- ولتاز تغذیه
در مدار شما از کریستال و دو خازن 30 پیکو فاراد استفاده شده مقدار کریستال معمولا 12 مگا هرتز انتخاب میشه البته در مدارات تایمینگ میتونید مقادیری رو انتخاب کنید که مبنای زمانی دقیقتری رو به شما بده ولی این بسته به برنامه نوشته شده داره و هرگز بالای 12 مگاهرتز استفاده نمیشه بجز شماره های خاص این خانواده که فرکانس کاری اونا 24 مگا هرتزه
مدار ریست شامل r18 و c4 باید حتما متصل شود تا در هنگام اتصال تغذیه ابتدا یک باشد و سپس صفر شود مقادیر 8.2 کیلو اهم و 10 میکرو فاراد
ولتار تغذیه که پنج ولت رگوله است و بین پایه های 10 و 20 متصل میشود
حالا ترکیب مدار :
1- پورت 3.0 پایه 2 چیپ به عنوان آلارم انتخاب شده و در برنامه نوشته شده به گونه ای است که در شرایط خاص مثلا رسیدن به زمان مشخص یک سیگنال به بیس ترانزیستور بدهد و بیزر آلارم بزند
2- پورت 3.1 پایه 3 چیپ یک خروجی انتخاب شده تا در شرایط خاص مپلا رسیدن به وقتی یا سپری شدن زمانی خروجی بدهد و رله را فعال کند
3- پورتهای 3.2 و 3.3 و 3.4 و 3.5 پایه های 6و7و8و9 چیپ به عنوان خروجی برنامه ریزی شده اند ومرتب سون سگمنت را جاروب میکنند
4-پورتهای 1.0 الی 1.7 پایه های 12 الی 19 چیپ در حقیقت هم ورودی هستند و هم خروجی در حالت خروجی سگمنت های سون سگمنت را تغذیه میکنند و کارکتر مورد نظر را میسازند
و در حالت دوم 1.1 الی 1.4 پایه های 13 الی 16 به عنوان ورودی عمل میکنند و اطلاعات را وارد سیستم میکنند مقاومتهای روی انها پول پ هستند و در حالت ورودی ولتاز پایه را بالا نگه میدارند.
--------- وقتی که اطلاعات سگمنتها فرستاده میشود درون برنامه فرستاده شده یک برنامه دیگر هست که ورودیها را کنترل میکند
دیدگاه