اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

8051

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : 8051

سلام
    وقت بخیر
    نوشته اصلی توسط ra1372
    سلام ........
    New folder (4).rar - 12 KB
    دوست گرامی ، "ra1372"

ایراد در موارد زیر !!

1 - کمپایلر در زمان (تبدیل برنامه به کد هگز) ، 3 خطا داره . خطا هم مربوط به خط ماقبل آخر( "D","E","F" ) هست

2 - برای درایو سون سگمنت از مبدل BCD-to-7segment استفاده شده ، بهمین دلیل این مبدل توانایی نمایش کاراکتر را ندارد .

برنامه پس از رفع ایراد ، در پروتیوس تست شده و ایرادی مشاهده نگردید .
    http://s5.picofile.com/file/8123708968/keypad_7seg.rar.html

موضوع دیگری که فراموش کردم :

اگر بصورت عملی مدار را بسته و جواب نمیگیرید (عدم نمایش اعداد روی سون سگمنت) شاید بدلیل زیر باشد .
    به جهت صحت عملکرد چیپ درایور سون سگمنت ، حتما باید پایه های زیر در وضعیت ذکر شده باشند .

BI/RBO : 1
    LT : 1
    RBI : 0

با احترام
    93/2/29

دیدگاه

دوست گرامی
      با سلام و خسته نباشید و تشکر بابت جوابتان
      شرمنده به خدا من متوجه ی منظورتون از BI/RBO وLT و.. نمیشم :sad:
      به امید خدا چهارشنبه پروگرم میکنم جوابشو حتمی بهتون میگم اگرچه میدونم بدشانسم :sad:
      فقط!کی پد که وصل کردم PULL UP وصل کنم دیگه.درسته؟
      بازم ممنون از شما ***: امیر معیری***و **freedom_truth*** @};-

دیدگاه

سلام
        وقت بخیر
        نوشته اصلی توسط ra1372
        دوست گرامی
        با سلام و خسته نباشید و تشکر بابت جوابتان
        .... متوجه ی منظورتون از BI/RBO وLT و.. نمیشم
        به امید خدا چهارشنبه پروگرم میکنم جوابشو حتمی بهتون میگم
        فقط!کی پد که وصل کردم PULL UP وصل کنم دیگه.درسته؟
        بازم ممنون از شما ....**freedom_truth*** @};-

دوست گرامی "
        ra1372 "

پایه های 4 - 6 - و 5 آی سی 74LS47

BI/RBO : 1
        LT : 1
        RBI : 0

بله ، با پول پ 10 کیلو اهم یا 4.7 کیلو اهم

با احترام
        93/2/30

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ra1372
          دوست گرامی و عزیز اگر شما ملاحظه کنید اون برنامه به زبان سی نوشته شده!و به نظر شما 8051 با سی کار میکنه؟!اگه بود که خیلی عالی میشد همه ی8051رو با سی پروگرم می کردیم
          درود بر شما :

چرا کار نکنه دوست عزیز !؟

شما میتونید با کامپایلر Keilآ‌ یا Franklin یا jar یا SDCC یا microeC به زبان C هم براش برنامه بنویسید یا مثلاً با Bascom 8051 به زبان بیسیک ...

میکرو کنترلر که با زبان برنامه نویسی شما کاری نداره ! حالا Cآ‌ باشه یا بیسیک یا اسمبلی ...

این کامپایلرش هستش که برای زبانهای مختلف متفاوته .

آیا اصرار دارید برنامه تون حتماً با اسمبلی نوشته بشه یا فرقی نمیکنه ؟
          بر زنده باد گفتن این مردم خوش گریز

دل بر مَنه که یک تنه در سنگرت کنند ...

دیدگاه

سلام و تشکر بابت پاسخ گویی تان
            دوست عزیز من هدفم فقط اینه که میکرو رو بتونم پروگرم کنم وپروژه ام به صورت عملی کار کنه.مگه غیر از اسمبلی برنامه دیگه ای هم میشه روش ریخت؟!
            لطفا اگه میشه مانند بیسیک و... منو هم در جریان بزارید :angry:
            بازم ممنون از محبتتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ra1372
              سلام و تشکر بابت پاسخ گویی تان
              دوست عزیز من هدفم فقط اینه که میکرو رو بتونم پروگرم کنم وپروژه ام به صورت عملی کار کنه.مگه غیر از اسمبلی برنامه دیگه ای هم میشه روش ریخت؟!
              لطفا اگه میشه مانند بیسیک و... منو هم در جریان بزارید :angry:
              بازم ممنون از محبتتون
              همونطور که در پُست قبلی هم به شما عرض کردم ، شما به هر زبانی که براش کامپایلر 8051 وجود داشته باشه ، میتونید برنامه خودتونو بنویسید .

تصور شما از زبان برنامه نویسی میکروکنترلر صحیح نیست .

میکروکنترلر نه زبان اسمبلی میفهمه و نه هیچ زبان برنامه نویسی دیگری رو ... تنها زبانی که متوجه میشه ،آ‌زبان ماشین هست ( یعنی 0 و 1 )

شما به هر زبانی که دلتون بخواد (و البته کامپایلرش موجود باشه) میتونید برای 8051 یا هر میکروکنترلر دیگر ، برنامه بنویسید . بعد از نوشتن ، کامپایلر شما میاد و این برنامه شما رو به زبان ماشین تبدیل میکنه که قابل فهم برای میکروکنترلر باشه

فایل خروجی که تمام کامپایلرها به شما تحویل میدند ، فایل HEX (هگز) و یا فایل Bin (باینری) خواهد بود و سپس همین فایل توسط مدار پروگرامر ، داخل میکرو ریخته خواهد شد .

امیدوارم توضیحات به اندازه کافی واضح بوده باشه .

الان برای زبان بیسیک ، اسمبلی ، C و اگر اشتباه نکنم ، حتی برای زبان پاسکال هم کامپایلر مخصوص میکروهای 8051 وجود داره . کافیه یکی از این زبانها رو یاد بگیرید و اونوقت بدون پیچیدگی های مربوط به زبان اسمبلی ، براحتی برنامهء مورد نظرتونو بنویسید .

ضمناًآ‌ همونطور که جناب معیری هم به شما گفتند ، برنامه شما در اون خط آخر با 3 تا پیغام خطا روبرو میشه . برای رفع اون باید اون خط رو بصورت زیر تغییر بدید تا بدون اشکال کامپایل بشه :

کد:
              DB 'D','E','F'
              شما از دابل - کوتیشن استفاده کردید که اشتباه بود !

برای نمایش کاراکترهای A , B , C , D , E , F هم شما [glow=red,2,300]نمیتونید[/glow] از مبدلهای BCD به سون سگمنت ( یعنی آیسی های 7447 یا 7448 ) استفاده کنید . چون اونها قادر به نمایش این کاراکترها نیستند . شما باید در برنامه ،آ‌این کاراکترها رو از جدول Lookupآ‌ فراخوانی کنید و روی سون سگمنت نمایش بدید . بهتره کلاًآ‌ این مبدلها رو از مدارتون حذف کنید و خودتون کدهای سون سگمنت رو به خروجی میکرو بفرستید تا دستتون برای نمایش هر نوع کاراکتری باز باشه ...
              بر زنده باد گفتن این مردم خوش گریز

دل بر مَنه که یک تنه در سنگرت کنند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X