اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی استپ موتور با صفحه کلید و سون سگمنت با 8051

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی استپ موتور با صفحه کلید و سون سگمنت با 8051

دوستان عزیز سلام .
    این برنامه مال آز میکرو هست . یه استپ موتور با یه 8051 و 2 تا سون سگمنت هست . زمانی که 2 تا کلید رو زدید استپ موتور به اندازه اون میچرخه .
    البته من برنامه رو برای اینکه روی سخت افزار عملی جواب بده یه تغییراتی دادم الان توی پروتئوس کاملا درست کار نمیکنه .

لینک دانلود در پست های پایین هست.
    موفق باشید .
    :nerd:
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

پاسخ : راه اندازی استپ موتور با صفحه کلید و سون سگمنت با 8051

نام پروژه
    راه اندازی استپ موتور

اجزای مدار
    8051(AT80C51)-STEPPER MOTOR-KEYPAD-LED

زبان برنامه نویسی
    ASM

محتوایات پوشه
    فایل پروتئوس، سورس کد و فایل هگز (HEX)
    عملکرد مدار
    با وارد کردن درجه مورد نظر موتور به ان مقدار میچرخد

:nerd:
    پسوورد : www.eca.ir
    Password : www.eca.ir
    فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام
      این RP1 که توی مدار استفاده شده چه قطعه ای هست و آیا توی بازار میشه پیداش کرد یا نه
      ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir master
        سلام
        این RP1 که توی مدار استفاده شده چه قطعه ای هست و آیا توی بازار میشه پیداش کرد یا نه
        ممنونم

سلام
        این قطعه همون مقاومت است.
        در بازار هم به وفور یافت میشه.

دیدگاه

سلام عرض میکنم و ممنونم که جواب دادید
          اگه من به جای اون مقاومتها یه L298 برای تقویت شدت جریان قرار بدم (بدون هیچ قطعه اضافی بین استپر و میکرو) آیا استپر در واقعیت به حرکت در میاد. توی proteus من این کار رو انجام دادم و استپر کار کرد.
          ممنون میشم اگه قطعه ای به جز L298 برای راه اندازی موتور (نه میکرو) نیاز هست بنده رو راهنمایی بفرمایید.
          من تصویر مدار رو جسارتا برای شما میل میکنم نظرتونو بگید.
          در مورد پ عکس هم نشد( یا من نتونستم) که عکس رو توی www.tinypic.com پ کنم.

دیدگاه

سلام
            شما واسه راه اندازی استپ موتور به قطعه راه انداز نیاز دارید که جریان دهی را تامین کنه.
            فکر کنم بهتره از بافر استفاده کنید. ممکنه میکرو نتونه به تنهایی جریاندهی را تامین کنه.
            واسه تقویت جریان میشه از بافر 74HC574 استفاده کرد.

واسه عکس هم وارد سایت میشید.Brows را زده و مسیر هکس را میزنید و پلود را میزنید. چند تا باکس میده 0فکرکنم4تا) با لینک های مختلف که میتونید لینک IMG را بذارید اینجا.
            موفق باشید

دیدگاه

سلام میگم و عرض تشکر دارم
              شما گویا به سوال بنده توجه نکردید. بنده عرض کردم که میخوام برای راه اندازی استپر از L298 استفاده کنم و تصویر مدار رو هم براتون میل کردم تا نگاه کنید و نظر بدید.
              شاید بهتر باشه که موضوع رو اینطوری مطرح کنم :
              لطف بفرمایید و شکل اجرایی مدار (شکلی که اگه اونو در عمل ببندیم جواب بگیریم) رو هم اینجا قرار بدید که اگه یه بنده خدایی خواست مدار و ببنده با مشکلی مواجه نشه.
              در مورد پ عکس هم من همون بار اول این مراحل رو طی کردم ولی متاسفانه بعد از اینکه دکمه Uplowd now رو فشار میدم سایت هیچ عکس العملی نداره.
              ممنونم

دیدگاه

سلام اگه میشه این پروژه رو با میکرویAvr 32 بیتی و با زبان C نوشته شده در codevision انجام بدید ممنون میشم...لطفا راهنمایی ام کنید.

دیدگاه

سلام به همگی
                  من فایل رو دانلود کردم ولی ازم پسوورد میخواد
                  لطفا راهنمایی کنید
                  واسه مشق شبت 100 بار بنویس : اونی که فکرش رو نمیکنی همیشه به یادته

دیدگاه

سلامpassword:www.eca.ir

دیدگاه

سلام به بچه های سایت
                      شب تون بخیر .
                      راسیتش من برنامه و فایل اجرایی راه اندازی استپ موتور با 8051 رو برای پروژه ام لازم دارم . از تمامی دوستان خواهشمندم به من کمک کنن. بسیار ممنون . منتظرم

دیدگاه

شما بگید دقیقا می خواید استپ موتور چه عملکردی داشته باشه....اونوقت.....
                        ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

این مدار نمی تواند یک موتور را راه اندازی کند چون جریان پایه های میکرو بسیار کم است باید بین میکرو و موتور یک درایور مانند uln2803 و یا ترانزیستور قدرت قرار داد

دیدگاه

من یک مدار میخوام که سه تا استپر موتور رو راه بندازه یعنی بطور دستی بهشان برنامه بدم بطور جداگانه بعد دوباره همان برنامه را موتور ها اجرا کنن روش دادن برنامه بهشان بوسیله کیبرد خود برد باشه ممنون
                            امید است همیشه سبز وپابرجا باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahadiran
                              من یک مدار میخوام که سه تا استپر موتور رو راه بندازه یعنی بطور دستی بهشان برنامه بدم بطور جداگانه بعد دوباره همان برنامه را موتور ها اجرا کنن روش دادن برنامه بهشان بوسیله کیبرد خود برد باشه ممنون
                              کسی نیست جواب من و بده واجب خیلی ممنون میشم ایمیل میزارم راهنمایی کنید iranahad@gmail.com
                              امید است همیشه سبز وپابرجا باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X