اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی درخصوص خروجی پورتهای 89c51

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی درخصوص خروجی پورتهای 89c51

با سلام خدمت دوستان
    واسه تست پورتهای 89c51 اونها به چند تا LED وصل کردم. متأسفانه خیلی ضعیف روشن میشن با چند تا میکرو این کارو انجام دادم نتیجه ها مثل هم بود میآ‌خواستم بدونم که آیا :
    1- اشکال از میکرو است یا مشکلی در این میکروهاست؟
    2- خروجی پورتها ضعیف است ؟
    3- درصورت ضعیف بودن خروجی 8051 باید چطوری تقویت کنم ؟
    با تشکر از همه دوستان که راهنمایی میآ‌کنند

پاسخ : راهنمایی درخصوص خروجی پورتهای 89c51

سلام.
    یک بحثی در الکترونیک هست که مربوط به جریان دهی می شود. در مورد 8051: . . .

پورت های 8051 توان جریان دهی لازم برای روشن کردن LED رو ندارن، به اصطلاح می گن امکان Source کردن جریان رو ندارن. اما امکان جریان گشی یا Sink رو دارن. برای همین LED رو به صورت معکوس به پایه 8051 می بندند. یعنی آند به VCC و کاتد به پایه 8051 وصل می شه. با صفر شدن پایه 8051 LED روشن می شه و چون جریانش رو منبه تغذیه تامین می کنه، پر نور هست.

دیدگاه

آقا افشین
      با تشکر
      اما اگه این کار رو انجام بدیم درسته که مشکل روشن شدن LED ها رو حل میکنه اما مشکلی در نوشتن برنامه ها بوجود میآ‌آد. مثلا تو نوشتن برنامه برای هر پورت یا تو خوندن LED ها و خلاصه اینکه جای 0 و 1 در اینجا عوض میشه و شما باید تو تمام خوندنا یادت باشه که لامپ روشن صفر است نه یک.
      اگه لطف کنی و راه حلی مناسب بدون تغییر 0 و 1 پیشنهاد بدی ممنون میآ‌شم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtabac130
        آقا افشین
        با تشکر
        اما اگه این کار رو انجام بدیم درسته که مشکل روشن شدن LED ها رو حل میکنه اما مشکلی در نوشتن برنامه ها بوجود میآ‌آد. مثلا تو نوشتن برنامه برای هر پورت یا تو خوندن LED ها و خلاصه اینکه جای 0 و 1 در اینجا عوض میشه و شما باید تو تمام خوندنا یادت باشه که لامپ روشن صفر است نه یک.
        اگه لطف کنی و راه حلی مناسب بدون تغییر 0 و 1 پیشنهاد بدی ممنون میآ‌شم.
        سلام.

والا منخودم همیشه از این راه حل استفاده میکردم و روش دیگه که بشه بدون جابجا کردن پایه های LED انجام داد، کمک گرفتن از یک بافر برای جریان دهی به LED هست. مثل شکل زیر:

دیدگاه

من با مدار اول آقای راجی موافقم.

همیشه خورجی هاتو با صفر فعال کن. خیلی بهتره هم از جهت جریان و هم از جهت ایمنی.
          www.icesi.ir

دیدگاه

سلام
            خروجی 8051 حدود 10 میلی آمپر جریان می ده فقط پورت صفر را که می خواهید استفاده کنید باید حتما مقاومت ARRAY بزارید چون به صورت درین مشترک است.
            برای LED ها که نور آنها کم است شما باید آند LED را به پورت و کاتد LED را زمین کنید من اینطوری وصل کردم و نورش هم خیلی خوب بوده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X