اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اثر نویز بر روی 80c51یا 80c205

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

با سلام
    من میخوام از یه مدار میکرو کنترلی که قفل رمز هست تو ماشین استفاده کنم و رو بخش حساس موتور سوار کنم البته کل مدار داخل اتاق ماشین کار گذاشته میشه میخوام بدون چقدر به نویز حساس و آیا ممکنه که با توجه به نویز های فرکانس بالایی که قطعاتی مثل کویل یا شمع یا دلکو و .. تولید میکنن رست بشه و آیا میتونم با جعبه های ضد نویز از جنس آلومنیوم جلوی اثر نویزی رو بگیرم

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
    بستگی داره تغذیه میکرو رو از کجا بگیرید با قاب المینیومی کار درست نمیشه . بحث فقط تغذیه و زمینش هست . اگه روز زمین باتری که در واقع زمین شما هم هست . نویز مثل پاس ضربه وارد بشه منطق پایه های میکرو میشه 1 و دیگه هیچ کاری نمیکنه .
    ولی اگه زمینش مشکل نداشته باشه باید ببینید که نوسانات تغذیه در چه حد هست . اگه بشتر از 2. یا 3. ولت باشه تا جایی که خاطرم هست باعث ریست شدن میکرو میشه . راه حل مشکل دوم اینه که چند تا خازن بزرگ مثلا 2 میلی فارادی با تغذیه میکرو موازی کنید . برای جلوگیری از ورود پالس های ضربه هم میتونید از یه سلف استفاده کنید ( البته این رو خودم شنیدم نمیدونم چطوری جواب میده فرکانس هارمونیک های نویز رو حساب کنید ظرفیت سلف رو طوری انتخاب کنید که اونها رو فیلتر کنه ) .
    ولی برای حل مشکل زمین چیزی به ذهنم نمیرسه .
    دوستان دیگه کمک کنن .
    موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

ممنون از جوابتون ولی تو ماشین یه ولتاز ثابت داریم 12 ثابت که ممکنه به 12.6 برسه ولی کمتر نمیشه چون توسط آفتامات کنترل میشه و افت ولتاز نداریم و برای محکم کاری میتونیم از رگلاتور 12 استفاده کنیم و نظر خازن ها نظر خوبیه ولی نمیدونم زمین ماشین نویز داره یا نه کسی نمیتونه یه جواب بده؟ :?:

دیدگاه

دوست عزیز از مداردیود زنر برای تثبیت ولتاژ استفاده کن من پیشنهاد میکنم به جای 8051 از میکروهای دیگه استفاده کنی موفق باشی
        یا علی
        فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
        گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

دوست عزیز
          نویز سیستم اتومبیل دامنهای به آن حد ندارد(اگر خازن دلکو یا به عبارتی فیوز دلکو سالم باشد(
          فقط برای محکم کاری کنترل کن ببین وایر ها از نوع ابریشمی هست
          البته اگه ازنوع ابریشمی باشه مشکلی نیست
          در ضمن همونطور که دوستان کفتند گراند رو به بدنه وصل کن برا محکم کاری هم یه خازن بزن
          البته سیم تغذیه رو حتما مستقیم از باطری بگیر
          خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
          چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
          ژان پل سارتر
          [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

ممنون خیلی جواب کامل بود
            حالا اگه بین وایرها از نوع ابریشمی نبود و عادی بود مشکلی پیش میاد

دیدگاه

ممکنه چون خودتون بهتر از همه میدونید که از وایرا چند هزار ولت تو یه لحظه عبور میکنه
              حال اگه فیوز دلکو یا سمع خراب باشه ضربه تولید میکنه که اگه گراند مدار درست نباشه ممکنه اخلال ایجاد کنه
              نمونش تو ماشینای قدیمی(مثل ماشین ما که پیکان 55 هستش ) توجه کنین نمیشه وقتی ماشین روشنه رادیو رو روشن کرد(البته am)
              البته دامنه زیاد نیست ولی اگه یه لحظه جرقه نزنه....
              اینم بگه اگه ماشین مدل جدید باشه مشکلی نیست راحتترین راه همون رادی am هستش
              چرچیل

ژان پل سارتر
              [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

جوابت کامل بود ممنون نه دیگه به مدل 55 نمیرسه مدل 85 هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shyhan
                  جوابت کامل بود ممنون نه دیگه به مدل 55 نمیرسه مدل 85 هست
                  چرچیل

ژان پل سارتر

دیدگاه

پاسخ : اثر نویز بر روی 80c51یا 80c205

نوشته اصلی توسط shyhan
                    با سلام
                    من میخوام از یه مدار میکرو کنترلی که قفل رمز هست تو ماشین استفاده کنم و رو بخش حساس موتور سوار کنم البته کل مدار داخل اتاق ماشین کار گذاشته میشه میخوام بدون چقدر به نویز حساس و آیا ممکنه که با توجه به نویز های فرکانس بالایی که قطعاتی مثل کویل یا شمع یا دلکو و .. تولید میکنن رست بشه و آیا میتونم با جعبه های ضد نویز از جنس آلومنیوم جلوی اثر نویزی رو بگیرم
                    سلام دوست عزیز من هم همچین کاری برای ماشین خودم دارم انجام می دم . البته مدار من یک دزدگیر هستش و دوست دارم از تجربیات شما استفاده کنم .
                    مشکل شما حل شد یا نه واگه حل شد چجوری واز چه میکرویی استفاده کردی.
                    البته من تقریبا مدار رو ساختم ولی هنوز نصبش نکردم .
                    اگه لطف کنی وجوابم رو بدی ممنون می شم.
                    خبرآمد خبری در راه است
                    سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X