اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرمر برای میکروکنترلر c8051f022 ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرمر برای میکروکنترلر c8051f022 ؟؟؟

دوستان سلام
    کسی پروگرمری برای میکروکنترلر c8051f022 میشناسه؟
    این میکرو با jtag پروگرم میشه. پس اگه پروگرمر jtag هم سراغ دارین بگین بی زحمت :rolleyes:
    do your best please !

پاسخ : پروگرمر برای میکروکنترلر c8051f022 ؟؟؟

به به یک دوست جدید به انجمن خوش آمدید، امیدوارم اینجا لحظات خوب و سودمندی داشته باشید و از اطلاعات مفید هم استفاده کنیم
    قبل از اینکه بحث پروگرامر رو انجام بدیم، شما این میکرو رو داری؟! از کجا پیدا کردید؟ در شهر ما که از این میکروها خبری نیست و در فروشگاه های آنلاین هم تنوع خیلی کم هست من از قدیم به کلیه میکروهای با معماری 8051 ارادت داشتم و دارم، اینی که شما نوشتید فکر کنم از محصولات silicon labs باشه نه؟
    پروگرامر JTAG در فروشگاه همین سایت هست:
    http://eshop.eca.ir/83-%D9%BE%D8%B1%...B1%D9%87%D8%A7
    مدتی هست من به این نتیجه رسیدم اگر همون اول یک پروگرامر یونیورسال قابل ارتقا به هر قیمتی خریداری کرده بودم هم خرجم کمتر بود هم برای هر میکرو جدید این مشکل رو نداشتم. به نظرم شما هم اگر براتون امکانش هست و از افرادی هستید که با انواع میکروکنترلر کار میکنید تهیه کنید،
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

دیدگاه

ممنون اقای study هم برای خوش آمد گوییتون و هم جوابتون.راستش این ایسی یه برده که یه مدته که کنجکاو بودم اگه بشه یه دونه از روش بزنم. :nerd:
      به نظر منم داشتن یک پروگرمر یونیورسال از همون اول خیلی بهتره.که متاسفانه قیمتاشون بالاست.
      do your best please !

دیدگاه

خواهش میکنم، آی سی خاصی هست ندیدم تو بازار جایی باشه اما میکروهای تو این مایه رو دیدم که جوان الکترونیک سفارشی میاره، شاید خودشون 1 چیزایی داشته باشند یا بتونند راهنمایی کنند ولی به هر حال کامپایلر jtag هست اگر میدونید بااین روش میشه احتمالا کارتون انجام میشه
        از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
        هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
        اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
        اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
        شاد و موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X