اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط بین 8051 و گوشی موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام دوستان
    راستش من تازه دارم میکرو 8051 رو یاد میگیرم! چند روز پیش یک مطلب جالب دیدم و مثل همیشه یک فکر نسبتا عجیب به ذهنم رسید.
    در بعضی از گوشی های نوکیا این امکان وجود داره که به میکروکنترل وصل بشن من یکم اطلاعات می خواستم در موردش. تا جایی که من فهمیدم با استفاده از 2 پروتوکل M-BUS , F-BUS این امکان وجود داره ولی چیز جالبی واسه 8051 پیدا نکردم کسی می تونه کمک کنه؟
    البته اگه سطح پایین توضیح بدین ممنون می شم
    I ❤️ ECA

ببینین کلا گوشی های موبایل از طریق 4 تا خط : F BUX TX , F BUX RX , M BYS و زمین به کامپیوتر یا هر میکرویی می تونن وصل بشن. منتها چون 8051 ظرفیت کمی داره بیشتر از میکرو های دیگه برای ایجاد ارتباط استفاده می کنن.
    من یکم اطلاعات برای نحوه فرستادن و دریافت sms به وسیله میکرو می خواستم.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام.
      امیر علی بیشترین مشکل این کار اینه که بتونی برنامه برای کار با اینه پروتکل ها تو میکرو بنویسی
      حالا وقت و خوصله می خواد ولی به جای خودش درمورد مدارات کنترل اونم توسط موبایل کارجالبی میشه

دیدگاه

به طور کامل رو این پروژه کار شده تو لینک زیر یک توضیح مختصر داده شده.
        http://www.daijiworld.com/news/news_disp.asp?n_id=23073&n_tit=Mangalore%3A+P+ A+College+Students%27+Invention+Helps+Owner+Trace+ Car
        موفق باشید
        I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : ارتباط بین 8051 و گوشی موبایل

سلام

ببین، چه از طریق سریال پورت، چه از طریق بلوتوث، چه از طریق انفرارد و چه از طریق هر درگاه دیگه ای که به گوشی موبایل وصل شی با 4 یا 5 خط AT- Command می تونی SMS بزنی.
          موفق باشید
          http://embeddedelectronics.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HMR
            سلام

ببین، چه از طریق سریال پورت، چه از طریق بلوتوث، چه از طریق انفرارد و چه از طریق هر درگاه دیگه ای که به گوشی موبایل وصل شی با 4 یا 5 خط AT- Command می تونی SMS بزنی.
            موفق باشی
            سلام

آقا اینکه خیلی تخصصی شد . آقا امیر علی فرمودند مقدماتی بگید .

من متوجه نشدم چی به چی شد !!!!!!!!!

میشه یه نمومونه هم بذارین بفهمیم چی به چیه ؟؟؟

قبلا این موضوع رو دیدم اما همشون انگلیسی بودن من هم که انگلیسیم...

و هیچی نفهمیدم.

حالا خواهش می کنم بیشتر توضیح بدین

ممنون میشم

موفق باشید :smile:
            [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
            ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HMR
              سلام

موفق باشی
              راستی
              اصلا این AT- Command چی هست ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط coloory

راستی
                اصلا این AT- Command چی هست ؟؟
                با سلام این دستورات مخصوص کار با مودم هستند این توضیحات می تونن کمکت بکنند
                http://www.4shared.com/file/17624642/f5e343d5/AT_Command_for_Modem_Programming.html
                موفق باشی

دیدگاه

سلام بر همه اعضاء

خیلی خوب بود .

جناب آقای حاجی زاده اگر براتون ممکن هست و .. یک مثال برام پیدا کنید . ممنون میشم .

یه کاری برام پیش اومده که نیاز به همین مورد دارم .

جناب آقای حاجی زاده همیشه نسبت به بچه های انجمن لطف دارن ولی بابت تشکر تو انجمن کاری جز اهداء امتیاز (+) از دستم بر نمیآد . امیدوارم بشه یه جوری جبران کرد .

در هر حال
                  به رسم تشکر در انجمن یک امتیاز (+) هدیه شد

دیدگاه

سلام

AT-Command ها، مجموع دستورات استاندارد برای ارتباط با خطوط تلفن ثابت و سیار از طریق مودم، موبایل وGSM Modem می باشند که کارکردن باهاشون بسیار ساده است. این دستورات مثلا در مورد موبایل اطلاعاتی در مورد نوع کارخانه سازنده، شماره سریال، مدل گوشی و ... را از گوشی استخراج می کنند یا انواع کارهای کنترلی نظیر اطلاع از میزان صدای گوشی و تغییر اونو انجام می دهند. شما از طریق AT-Command می توانید بسادگی به یک شماره زنگ بزنید، SMS بفرستید و یا دریافت کنید. ضمنا می تونید از زنگ زدن گوشی یا اشغالی خط با خبر شود و دهها کار دیگه با این دستورات انجام بدهید.
                    همونطور که قبلا هم گفتم، مهم نیست از چه طریقی به گوشی وصل می شود. اما در مورد اتصال از طریق میکرو پیشنهاد من استفاده از GSM Modem است که بایستی یک سیم کارت داخلش قرار دهید. این دستگاه برای این کارها ساخته شده و اینترفیس های متفاوتی از جمله پورت سریال داره که کار کردن با آن بسیار ساده است. یعنی فقط کافیست AT-Command رو با میکرو از طریق پورت سریال بهش بدهید تا بتوانید SMS بفرستید یا تمامی کارهایی را که قبلا توضیح دادم باهاش انجام بدهید. قیمت ارزانترین GSM Modem که پارسال برای یه پروا¾ژه تهیه کردم حدود 120000 تومان بود. ابعادش تقریبا 2 برابر یک گوشی موبایل است و دارای آنتن هم می باشد.
                    موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط coloory
                      سلام بر همه اعضاء
                      خیلی خوب بود .
                      جناب آقای حاجی زاده اگر براتون ممکن هست و .. یک مثال برام پیدا کنید . ممنون میشم .
                      یه کاری برام پیش اومده که نیاز به همین مورد دارم .
                      جناب آقای حاجی زاده همیشه نسبت به بچه های انجمن لطف دارن ولی بابت تشکر تو انجمن کاری جز اهداء امتیاز (+) از دستم بر نمیآد . امیدوارم بشه یه جوری جبران کرد .
                      در هر حال
                      به رسم تشکر در انجمن یک امتیاز (+) هدیه شد
                      همون طورئیکه دوستمون گفتند شما باید توی سی دی راهنمای دستورات AT Command رو بخونی
                      سعی می کنم یه برنامه کاربردی و یاروش کلی کاربرد این دستورات رو برات گیر بیارم

موفق باشی

دیدگاه

ارتباط با موبایل با کامپیوتر با استفاده از دستورات AT command
                        http://www.developercenter.ir/Forum/showthread.php?p=1742

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
                          ارتباط با موبایل با کامپیوتر با استفاده از دستورات AT command
                          http://www.developercenter.ir/Forum/showthread.php?p=1742
                          سلام

در مورد ارتباط موبایل با کامپیوتر با استفاده از دستورات AT-Command که شما در لینکتون به اون اشاره کردین 2 موضوع است که باید خاطر نشان کنم.
                          1- تقریبا تمامی گوشی های امروزی  AT-Command رو ساپورت می کنند. مشکل اصلی اون جایی که خیلی از اونها بخشی از این دستورات رو می شناسند. مثلا خیلی از گوشی های نوکیا AT-Command مربوط به ارسال SMS رو به خوبی می شناسند ولی AT-Command مربوط به دریافت SMS رو ساپورت نمی کنند.
                          2- ضمنا دستور AT نه تنها برای گاهی از ساپورت AT-Command توسط گوشی می باشد لیکن از آن مهمتر برای گاهی از وضعیت برقراری یا قطع ارتباط  با گوشی در هر لحظه است.
                          موفق باشید

دیدگاه

سلام
                            ممنون
                            عالی بود
                            متوجه شدم . ولی یه موضوع را نفهمیدم .اونم اینکه DLL را باید در جایی قرار بدم یا بهتر بگم DLL اگر نیاشه چه اتفاقی می افته .

من اصلا نمی دونم DLL ها کجا هستند و کجا قرار داده میشن و اصلا قابل ویرایش و نوشتن هستند یا نه .

از همه دوستان تشکر می کنم .

به رسم تشکر در انجمن یک امتیاز (+) به همه عزیزان پاسخ دهنده تقدیم شد

دیدگاه

کل دستورات همیناست یا باز هم داره ؟؟

اگر هست محبت کنید . ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X