سلام، این اولین تاپیکی هست که من باز میکنم!
من چندوقتی هست که با میکرو کنترلر کار میکنم اکثرا هم با 89c51 ولی واقا" از اسمبلی خسته شدم و رفتم سراغ c و کتاب c-51 رو خریدم البته خودم c++ بلدم ولی فقط برای کامپیوتر نه برای میکرو من این کتاب رو خوندم ولی توش خیلی مشکل دارم در واقع بهتره بگم توی کار با keil uViosion مشکل دارم. :(
اول از همه اینکه در قسمت include ها چی باید بذارم. (keil uVision) من وقتی میزارم AT89c51.H یهو 63 تا error پیدا میکنه (واسه یه برنامه 4-5 خطی!) وقتی AT89c51.h رو حذف میکنم و بجاش reg51.h رو میزارم دیگه error نمیده ولی بعضی چیزا رو نمیشناسه مثلا این یه نمونه خیلی ساده:
#Include <reg51.h>
Main() {
int i;
P1^1 = 1;
P1^1 = 0;
}
که بعد error میده:
error C141: syntax error near '='
(البته اینجا حروف اینور اونور شدن ولی باز قابل خوندنه)
ولی اگه بجای P1^1 فقط بذارم P1 (یعنی یک بایت کامل) دیگه error نمیده
والا ما که کمپلت گیج شدیم مشکل از کجاست؟

من چندوقتی هست که با میکرو کنترلر کار میکنم اکثرا هم با 89c51 ولی واقا" از اسمبلی خسته شدم و رفتم سراغ c و کتاب c-51 رو خریدم البته خودم c++ بلدم ولی فقط برای کامپیوتر نه برای میکرو من این کتاب رو خوندم ولی توش خیلی مشکل دارم در واقع بهتره بگم توی کار با keil uViosion مشکل دارم. :(
اول از همه اینکه در قسمت include ها چی باید بذارم. (keil uVision) من وقتی میزارم AT89c51.H یهو 63 تا error پیدا میکنه (واسه یه برنامه 4-5 خطی!) وقتی AT89c51.h رو حذف میکنم و بجاش reg51.h رو میزارم دیگه error نمیده ولی بعضی چیزا رو نمیشناسه مثلا این یه نمونه خیلی ساده:
#Include <reg51.h>
Main() {
int i;
P1^1 = 1;
P1^1 = 0;
}
که بعد error میده:
(البته اینجا حروف اینور اونور شدن ولی باز قابل خوندنه)
ولی اگه بجای P1^1 فقط بذارم P1 (یعنی یک بایت کامل) دیگه error نمیده
والا ما که کمپلت گیج شدیم مشکل از کجاست؟
دیدگاه