اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در keil

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در keil

با سلام به به
    اقا شهاب من فکر کنم شما رو تو پس سی ورلد زیارت کردم
    سیت جالبی داری
    درمورد زبان سی من کم کار کردم
    ولی تابع بدون mainمثل ساختمون بدون پی میشه

دیدگاه

مشکل در keil

نوشته اصلی توسط shahab_sh
      فکر نمیکنم که تا برنامه main نداشته باشه اصلا بتونه کامپایل کنه. توی keil که اگه یه تابع توی برنامه فراخوانی نشه (یعنی تابعی که اصلا استفاده نشه) خودش اون رو حذف میکنه (البته warning میده که حذف کرده). شما یه main الکی بنویسید که فقط اون توابع رو فراخوانی کنه شاید درست شد. درضمن من اون 25 تیکه keil رو گرفتم تا چند وقت دیگه سعی میکنم بزارم تو سایتم (البته با اجازه کسی که این برنامه رو upload کرده ) ولی نمیدونم کی آخه فعلا هاستم جا نداره میخوام ارتقاش بدم. هر وقت درست شد حتما بهتون میگم.
      ولی حالا اگه بیکار بودید میتونید یه سری به سایتم بزنید (البته یکی دو ماه هم نمیشه که راه افتاده)
      www.best-circuits.com
      سلام.
      خیلی ممنون.
      درست شد. مشکلش همون بود انگاری.
      ولی خدایی کار کردن با سی خیلی راحت تر از اسمبلیه. :P
      در مورد پلود هم لطف میکنی.
      این ای وی آر لا مذهب خیلی بازی و دنگ و فنگ داره وگرنه خیلی بهتره.
      باز هم ممنون.
      الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

مشکل در keil

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
        با سلام به به
        سیت جالبی داری
        ممنون 8) سایت من قابل شما رو نداره. میخوای اصلا user و pass ش رو بهت بدم :shock:
        کاشکی وقتی تو ایران میخواستن یه ساختمون بدون پی (پی کم) بسازن یکی میومد اون وسط error میداد طرف ساختمون 1487 متری میسازه با نیم متر پی هیشکیم به هیشکی نیست :x
        ولی خدایی کار کردن با سی خیلی راحت تر از اسمبلیه
        با اینکه حجم برنامه رو خیلی زیاد میکنه ولی دردسرش کمتره. راستی pic و avr چطوره؟ من که تا حالا باهاشون کار نکردم (یعنی سر 8051 موندم دیگه چه برسه به... ) ولی اونجوری که شنیدم خیلی پیشرفته تره. بعد با چه زبانهایی میشه برنامه ریزیشون کرد؟
        سایت صغیر این بنده حقیر منتظر بازدید و نظرات شما دوستان کبیر میباشد
        www.best-circuits.com
        (زبان فارسی به سایت اضافه شد)

دیدگاه

مشکل در keil

راستی یادم رفت بگم. من keil رو دانلود کردم (v.8 همون 25تیکه) ولی وقتی نصبش کردم اصلا کار نمیکنه یعنی اگه مثلا بریزم توی D:/keil فقط یه فولدر میسازه بنام "c51" که توش چندتا example... هست و اصلا یه فایل exe هم نیست در صورتی که شورتکاتی که توی desktop درست میکنه آدرسش هست:
          D:\Keil\UV3\UV3.EXE
          حالا ما باید چیکار کنیم؟ 25 تیکه کلا 25MB رو با dialup دانلود کردیم هیچی که هیچی :( لطفا یکی یه رسیدگی بکنه :idea: (البته v.7 رو خودم دارم و مشکلی نداره حالا v.8 رو بخوام باید چیکار کنم؟)
          www.best-circuits.com

دیدگاه

مشکل در keil

با سلام
            والله منم با ورژن 8 این مشکل رو دارم
            یه شورت کات کیاد رو دسکتاپ بعد هم هیچ فقط پوشه اون رو هرچی زیر رو کردم نتونستم exeرو پیدا بکنم :cry:

دیدگاه

مشکل در keil

خوب شد من دانلود نکردم.
              راستی یک سوال.
              اگر بخوام مانند بیتها که با sbit تعریف کردم کل یک پورت رو تعریف کنم باید چطوری عمل کنم و چی بنویسم؟
              اینم لطف میکنید جواب بدید.
              برای مثال برای LCd .

sbit EN = P3^2;
              sbit RS = P3^0;
              sbit RW = P3^1;

حالا برای پورت دیتاش چی باید بنویسم؟
              با define مشکل داره.
              الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

مشکل در keil

سلام . خوبی دوست عزیز؟
                برای پورت نیازی نیست حتما قبلش تعریفش کنی . همینطوری بنویسی P2 میشناسه فقط حواست باشه که حروف بزرگ بنویسی. ولی برای اینکه بخواهی تعریفش کنی الان یادم نیست اگه پیدا کردم برات میذارم .
                موفق باشید .
                شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

مشکل در keil

نوشته اصلی توسط Iran-PC
                  خوب شد من دانلود نکردم.
                  راستی یک سوال.
                  اگر بخوام مانند بیتها که با sbit تعریف کردم کل یک پورت رو تعریف کنم باید چطوری عمل کنم و چی بنویسم؟
                  اینم لطف میکنید جواب بدید.
                  برای مثال برای LCd .

sbit EN = P3^2;
                  sbit RS = P3^0;
                  sbit RW = P3^1;

حالا برای پورت دیتاش چی باید بنویسم؟
                  با define مشکل داره.
                  ببینید برای sfr ها باید بنویسید(مثلا):
                  sfr P0 = 0x80;
                  برای sfr های 16 بیتی مثل مثلا TH0 و TL0 که بایت وزن پایین درست قبل از بایت وزن بالا باشد هم باید بنویسید:
                  sft16 T0 = 0xcc;
                  که 0xcc آدرس بایت پایینی هست
                  برای تعریف یک بیت از sfr میتونید اینها رو بنویسید:

sfr PSW = 0xD0;
                  sfr OV = PSW^2;
                  که اول باید psw رو تعریف کنید بعدش یه بیت مثل OV که توی PSW هست تعریف بشه.

sbit OV = 0xD0^2 که 0xD0 آدرس بایت و ^2 هم مال بیت.

sbit OV=0xD2; که درواقع از آدرس مطلق بیت استفاده شده

و اما keil v.8:
                  اونجوری که من فهمیدم این برنامه که برای دانلود گذاشته شده keil v.8 نیست بلکه c51 v.8 هست! یعنی اون فولدر c51 رو باید اضافش بکنید به همون keilی که قبلا داشتید بعد اگه توی خود keil برید توی قسمت help و بعد about... رو بزنید میبینید که نوشته c51 v.8.1 . من وقتی این رو نصبش کردم فهمیدم که debugش به 2KB محدود شده :x یعنی مثل اینکه full نیست :cry:
                  در ضمن من یه برنامه رو با franklin کامپایل کردم شد حدود 690B ولی با keil شد حدود 610B :!: حالا بازم برید از franklin استفاده کنید
                  www.best-circuits.com

دیدگاه

مشکل در keil

نوشته اصلی توسط shahab_sh
                    نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
                    با سلام به به
                    سایت جالبی داری
                    ممنون 8) سایت من قابل شما رو نداره. میخوای اصلا user و pass ش رو بهت بدم :shock:
                    کاشکی وقتی تو ایران میخواستن یه ساختمون بدون پی (پی کم) بسازن یکی میومد اون وسط error میداد طرف ساختمون 1487 متری میسازه با نیم متر پی هیشکیم به هیشکی نیست :x
                    ولی خدایی کار کردن با سی خیلی راحت تر از اسمبلیه
                    با اینکه حجم برنامه رو خیلی زیاد میکنه ولی دردسرش کمتره. راستی pic و avr چطوره؟ من که تا حالا باهاشون کار نکردم (یعنی سر 8051 موندم دیگه چه برسه به... ) ولی اونجوری که شنیدم خیلی پیشرفته تره. بعد با چه زبانهایی میشه برنامه ریزیشون کرد؟
                    با سلام
                    والله ما هم زمین گیر همین 8051 هستیم
                    خیلی از دوستان می گند بی کلاسی ولی خوب هر که دورماند از اصل خویش باز جوید روزگاروصل خویش
                    جریان همون چراغ نفتی
                    برای avrوpicهم بهتره بگی
                    بالارفتم زبان سی
                    پائین اومدیم زبان سی همون زبان سی

دیدگاه

مشکل در keil

دوباره سلام
                      من یه مشکلی تو کیل دارم. همونطور که میدونید 89c51 کلا 128 بایت رم داره، 89c52 هم 256 بایت... و باز همونطور که میدونید وقتی که میخواین یه پروژه جدید تو keil درست کنید ارتون میکرویی رو که باهاش کار میکنید میپرسه و مطمئنا بعضی از تنظیمات رو هم بر اساس میکرو مورد نظر انجام میده. حالا من 89c52 رو انتخاب کردم ولی وقتی که ram از 128 تا میزنه بالا error میده میگه رم جا نداره. تا اونجایی که من میدونم 128 بایت بالای رم 89c52 فقط از طریق آدرس دهی غیر مستقیم قابل دسترسی هست که فکر کنم مشکل همینجا باشه! حالا برای دسترسی به اون 128تای دیگه باید چیکار کنم؟ :cry:
                      www.best-circuits.com

دیدگاه

مشکل در keil

خیلی ممنون مشکلم حل شد
                        باید از کلمه کلیدی idata استفاده کرد که به معنای اینست که متغیر در ram داخلی است و دسترسی به آن به صورت غیر مستقیم میباشد.
                        www.best-circuits.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X