اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بافر برای پورتهای 8051و...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام
    من برای اتصال میکرو (89c52) به lcd و چندتا چیز دیگه احتیاج به بافر دارم که دوتا از پورتها رو(مثلا p1,p2) بتونه حداقل جریان 1mA بهم بده. دو تا بافر بود به نام: LS244 و LS245 ولی جفتشون جریان کار خیلی بالایی دارن یعنی در حالت عادی که خروجی هم به هیچ جا وصل نیست حدود 20mA جریان میکشن. :( حالا شما بافری میشناسید که در حالت عادی جریان کمی از منبع بکشه؟ (خروجیشم 2-3mA باشه بسه). من یه کتاب دارم بنام راهنمای تراشه های CMOS (دو جلد) ولی بافرهایی که توش داشت 8تایی نبود بلکه حداکثر 7تایی بود! حالا کسی چیز بدرد بخوری میشناسه؟
    یه سوال دیگه هم داشتم: جریان پینهای ورودی(LCD 4x20) حداقل باید چقدر باشه؟ همون 1-2mA کافیه دیگه؟
    با تشکر...شهاب
    سایت صغیر این بنده حقیر منتظر بازدید و نظرات شما دوستان کبیر میباشد
    www.best-circuits.com
    (زبان فارسی به سایت اضافه شد)

یک نگاهی به 74244 بنداز
    Octal 3-STATE Buffer/Line Driver/Line Receiver
    حداکثر جریان ورودیشم 0.1 میلی آمپر هست.....
    خودت دیتاشیتو نگاه کن ببین به دردت می خوره یا نه
    I ❤️ ECA

دیدگاه

Re: بافر برای پورتهای 8051و...

نوشته اصلی توسط shahab_sh
      سلام
      من برای اتصال میکرو (89c52) به lcd و چندتا چیز دیگه احتیاج به بافر دارم که دوتا از پورتها رو(مثلا p1,p2) بتونه حداقل جریان 1mA بهم بده. دو تا بافر بود به نام: LS244 و LS245 ولی جفتشون جریان کار خیلی بالایی دارن یعنی در حالت عادی که خروجی هم به هیچ جا وصل نیست حدود 20mA جریان میکشن. :( حالا شما بافری میشناسید که در حالت عادی جریان کمی از منبع بکشه؟ (خروجیشم 2-3mA باشه بسه). من یه کتاب دارم بنام راهنمای تراشه های CMOS (دو جلد) ولی بافرهایی که توش داشت 8تایی نبود بلکه حداکثر 7تایی بود! حالا کسی چیز بدرد بخوری میشناسه؟
      یه سوال دیگه هم داشتم: جریان پینهای ورودی(LCD 4x20) حداقل باید چقدر باشه؟ همون 1-2mA کافیه دیگه؟
      با تشکر...شهاب
      تا اونجاییکه که میدونم 8051 کمترین جریانش 15 ma هستش در ضمن واسه lcd بافر لازم نداری
      خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
      چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
      ژان پل سارتر
      [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

Re: بافر برای پورتهای 8051و...

نوشته اصلی توسط alijabraily
        نوشته اصلی توسط shahab_sh
        سلام
        با تشکر...شهاب
        تا اونجاییکه که میدونم 8051 کمترین جریانش 15 ma هستش در ضمن واسه lcd بافر لازم نداری
        برای LCD احتیاج به بافر نیست؟ یعنی مستقیم وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟ در مورد serial EEPROM چطور (24c512)
        www.best-circuits.com

دیدگاه

سلام
          برای پایه های data ال سی دی نیازی به بافر نداری , چون جریان زیادی نمی کشند.
          بیشترین جریان از پایه های تغذیه lcd (+و-) و چراغ back light (+و-) تامین میشوند , که این پایها را هم شما مستقیم به منبع تغذیه وصل میکنی.
          برای eeprom هم نیازی به بافر نداری.
          موفق باشی.
          زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد***حاجت ز که می خواهی جایی که خدا باشد

دیدگاه

دستتون درد نکنه حالا امتحان میکنم اگه مشکلی بود بازم مزاحم میشم
            قربان شما....شهاب
            www.best-circuits.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X