اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبادل سریال 8051

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبادل سریال 8051

با سلام
    راستش من زیاد با 8051 کار نکردم.ولی می خواهم ارتباط آن را با یک حافظه فلش بر قرار کنم که این کار نیاز به این دارد که بتوانم یک رشته داده 48 بیتی _بعنوان command_ را بصورت سریال به این حافظه بفرستم.درتوضیحات مد 1 تبادل سریال کتاب مزیدی آمده است که هر بایت داده با بیت های شروع و ختم قاب بندی میشود و بنابراین در محتوای داده ی ارسالی اشکال ایجاد می شود- اگر کسی می تواند راهنمایی کند که چطور می توانم این 48 بیت را بدون این که بیتی در لابلای بایتهای آن اضافه شود –ارسال کنم ممنون می شوم.
    اندکی صبر، سحر نزدیک است.

تبادل سریال 8051

خوب از مد ارسال 8 بیتی استفاده کنید
    الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

تبادل سریال 8051

اگر منظور شما از مد 8 بیتی غیر از مد 1 تبادل سریال است لطفا در موردآن توضیح بدهید دهید . چون تنها مرجعی که برای 8051 دارم کتاب مزیدی است که فقط مد 1 را توضیح داده است.
      اندکی صبر، سحر نزدیک است.

دیدگاه

تبادل سریال 8051

حق با شماست.
        فقط یک حالت دیگه داره که چون سرعتش بالاست و سنکرون هم هست فکر نکنم بدرد این کار بخوره.

ببینم بعد از آدرس دهی دیتا ها به چه صورتی فرستاده و دریافت میشند |؟ (یعنی توی اونها هم بیت شروع و بیت پایان و بیت توازن نیست؟)
        اگه باشه میشه یه کاریش کرد.
        الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

تبادل سریال 8051

با سلام
          ببخشید میون کلامتون
          در 8051 بیت شروع 0 و بیت پایان 1 هست بیت پریتی هم اگر لازم باشه به صورت دستی میشه تولید کرد
          البته در 8051 فقط یک پین برای ارتباط سریال هست اما اگر آدرس بخواد از راه دیگه ارسال بشه میشه (مثلا بقیه پین ها)

دیدگاه

تبادل سریال 8051

سلام

بله میشه ......... نه تنها در میکرو، بلکه در هر سیستم دیجیتالی که قابل برنامه نویسی باشه ( دارای میکروپروسسور) میتوانید هر نوع پروتکل انتقال اطلاعات را به صورت نرم افزاری انجام بدهید. از هر کدام از پایه های میکرو هم که دوست دارید میتوانید استفاده کنید. البته باید به خوبی با پروتکل مورد نظر آشنائی داشته باشید.
            گر جان عاشق دم زند آتش بر این عالم زند
            وین عالم بی اصل را چون ذره ها بر هم زند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X