اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه تستر اتصالات توسط میکرو 8051

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دوستان سلام.
    این پروژه یعنی تستر اتصالات با میکرو رو من برای پروژه کارآموزی انجام دادم تقریبا 1 هفته روش کار کردم برای همین فکر کنم خیلی چیز جالبی نیست ولی خوب چون کامل هست شاید مفید باشه .

خلاصه کارش این که یه تعداد رشته سیم بهش متصل میشه بعد دستگاه روی یه LCD مینویسه که کدوم سیم قطع هست یا اینکه کدوم سیم ها بهم متصل شدن.
    لینک دانلود فایلها شامل :
    فایل پروتئوس فایلهای برنامه فایل توضیحات و ... .
    موفق باشید.
    :nerd:

--------------------------------

نام پروژه
    دستگاه هوشمند لابراتور زبان برای تست اتصالات مابین کابین ها

اجزای مدار
    8051(80C51)-MULTIPELEXER4067-LATCH 74HC573-
    LCD LM032L

زبان برنامه نویسی
    C

محتوایات پوشه
    فایل پروتئوس، سورس کد و فایل هگز (HEX) و فایل PDF توضیحات اصلی مدار
    عملکرد مدار
    این دستگاه برای لابراتورهای زبان طراحی شده است در کابین استاد کامپیوتری وجود داردکه باتوجه به برنامه نوشته شده کابین شاگردان را کنترل مینماید.صدای استاد به تمام کابین شاگردان یا تعدادخاص از آنها منتقل میشود.تمام اطلاعاتی که بین کابینها رد و بدل میشودتوسط سیم های شیلددارمیباشد.این دستگاه وظیفه تست درستی اتصالات مابین کابین هارا دارد.
    :nerd:
    فایل های پیوست شده
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

سلام

سلام محمد اقا

یک سوال در مورد این مدار اینکه اگه فرضا دو یا سه اتصال قطع باشه همه رو مشخص میکنه یا نه البته این حالت کمتر پیش میاد
    ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

سلام .خوبی دوست عزیز؟
      بله هرچند تا باشه پشت سر هم میگه .
      موفق باشید.

دیدگاه

پاسخ : دستگاه تستر اتصالات توسط میکرو 8051

سلام
        آقا دستگاه هایی هست که یک برد کامل می ره زیرش و تشخیص می ده که کجای این pcb قطعی داره البته نقشه کامل را دستگاه داره و pcb را به نظرت چه طور کار می کنه مثلا با شبکه عصبی و تطبیق تصویر یا ..

دیدگاه

سلام.
          من متوجه نشدم جمله خبری بود یا سوالی؟
          اگه خبری بود که ممنون .
          اگه سوالی هم بود که به نظر میشه همچین کاری کرد.
          موفق باشید.

دیدگاه

محمد جان آقا جمله اول خبری بود ولی بقیش پرسشی بود می خواستم ببینم چه طوری می شه در بارش تحقیق کرد و اسمش چیه یا در چه مقوله ای قرار می گیره .
            من در بخش تعمیرات زیاد کار کردم نصف کار اینه که ببینی مدار قطعی داره تازه بعدش باید بگردی و پیداش کنی خوب خیلی وقت می بره ولی اگر اون وسیله باشه دیگه ...

دیدگاه

رضا خان
              والا من یک دستگاهی شبیه اینی که شما میگین رو چند سال پیش در کارخونه تلویزیون NEC تهران دیدم. (الان تو سمنان هست)
              این دستگاه کارش اینطوری بود که یک عالمه سوزن داشت که بطور عمودی قرار داده شده بودن.
              شاسی تلویزیونی که از خط تولید بیرون می اومد و ایراد طوری بود که اون بخش تعمیرات دستی نمی تونستن پیداش بکنن به این قسمت وارد میشد و طوری روی این سوزن ها می رفت که TestPoint های شاسی رو سوزن ها قرار می گرفت. حالا دستگاه با اطلاعاتی که از ولتاژ TestPoint ها داشت می تونست مشخص کنه که ایراد در کدوم بخش هست. حالا در حالات مختلف می تونه قطعی باشه.
              شورتی باشه یا هر چیز دیگه ای.
              این رو هم اضافه کنم که اون موقع این کارخونه دو تا از این دستگاه ها داشت. یکیش رو از ژاپن خریده بودن 100,000$ و اون یکی رو پسر یکی از کارکنان برای پروژه کارشناسی ارشدش درست کرده بود که می گفتن همه قابلیت های اون دستگاه رو نداره ولی کار راه اندازه!

با تشکر از آقای نحوی
              شهریار
              Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X