اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

3 تا سوال در مورد طراحی مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

3 تا سوال در مورد طراحی مدار

سلام
    من این مدار که ساعت دیجیتال با قابلیت تنظیم برنامه با 8051 هستش رو از همین سایت گرفتم که PCB اونو دادم بیرون برام طراحی کرد.
    ولی توی مدار PCB سه تا جای قطعه گذاشته که نمیدونم جای چیه. چون توی شماتیک مدار وجود نداره.
    و سوال دومم اینکه ورودی تغذیه این مدار میبایست رگولاتور وصل کنم؟
    و سوال سوم اینکه توی این مدار 1 آی سی وجود داره به نام DS1307. که من هرجا گشتم گفتن نداریم! آیا این آی سی اسم دیگه ای داره که فروشنده ها میگن نداریم یا کلا این آی سی کمه؟
    اینم عکس شماتیک
    http://i44.tinypic.com/6r68ep.jpg
    و اینم عکس PCB
    http://i44.tinypic.com/21c9yu0.jpg
    ممنونم

پاسخ : 3 تا سوال در مورد طراحی مدار

اون شماره یم که تو PCB زدی یه ترمینال دو پایه است . اونو برای این گذاشته که ورودی مدارو به اونجا بدی. که باید یه ولتاژ DC حدودا 9 تا 12 باشه.
    شماره دو هم یک رگولاتور 7805 هست که ولتاژو برات رو 5 فیکس می کنه .
    شماره سه هم یه کانکتور سه پین برای رله است . که Com ,NC,NO رو می تونی به اون وصل کنی .
    DS1307 هم خیلی معروفه . یکی از بهترین آیسی های ساعت مورد استفاده است . بگرد پیدا می کنی .
    ضمنا این آیسی یه باتری هم لازم داره . جا برا اون در نظر گرفته شده دیگه تو PCB ?

دیدگاه

حامد جان دست گلت درد نکنه.
      ولی حامد جان اشتباه نمیکنی؟ فکر کنم شماره 2 و 3 رو جابه جا گفتی. درسته؟
      3تا سوال دیگه هم داشتم. این که گفتی کانکتور 3 پین برای رله. این چیه؟ من باید اونجا چی وصل کنم؟ و به چه کار میاد؟
      دوم: رله چند ولت باید بگیرم برای این مدار؟
      سوم اینکه توی PCB طراحی شده جای 1 مقاومت رو گذاشته که توی شماتیک مدار این مقاومت موجود نیستش.
      مقاومت ما بین پایه های 15 LCD و پایه 31 آی سی 8051 هستش. میخوام ببینم این مقاوت برای چیه و مقاومت چند اهمی باید اونجا بزارم؟
      اینم جای مقاومت در PCB:
      http://www.freeimagehosting.net/uploads/47ace3657c.jpg
      ممنون

دیدگاه

آره . دو و سه اشتباه شد .( این اونه ، اون اینه :mrgreen: ).

پایه های 15 و 16 LCD یک LED رو تشکیل میدن که باعث میشه یک یکلایت روشن داشته باشی . این مقاومت برای محدود کردن جریان اضافه شده . یک مقاومت کمتر از 1 کیلو بذار .

رله هم یه المان الکتریکی برای سوئیچ کردنه . نقش یک کلیدو بازی می کنه که قطع و وصل کردنش با برنامه ایه که تو میکرو نوشته شده . ( فکر می کنم تو یه ساعت خاص قطع میشه و تو یه ساعت دیگه روشن )
        در حالت عادی پایه وسط قسمت 2 (COM) به پایه بالایی (NC) وصله . وقتی که فرمان به رله داده میشه پایه وسطی به پایینی وصل میشه(NO) .

دیدگاه

ای حامد جان خدا خیرت بده.
          خیلی کمکم کردی.
          فقط جواب سوالی رو که رله چند ولتی بگیرم رو ندادی.
          من رله 5 ولتی گرفتم. خوبه دیگه؟
          بازم مثل همیشه ممنون
          یا حق

دیدگاه

خواهش
            ببین تغزیه رله چند ولته تو مدار.
            از اونجا که فقط یه رگولاتور 7805 داشتی و ولتاژ دیگه ای تو مدارت نبود همون 5 ولت درسته .

دیدگاه

سلام
              من موفق به خرید IC 1307 شدم :wow:
              ولی جا باتری رو پیدا نکردم. به نظر شما چه کار کنم؟ حتی ساعت فروشی هم رفتم ولی پیدا نکردم :sad:
              در ضمن اگه هم پیدا بشه باتری 3 ولتی که بیشتر نیست. این مدار هم با 5 ولت کار میکنه. پس باید چه کارکنم؟
              یا حق

دیدگاه

اولا که تغذیه مدار همون 5 ولته که باید از بیرون بدی به 7805 .
                ثانیا اون باتری فقط برای آیسی 1307 هست ( درصورتی که برق مدار قطع شه آیسی ساعت همچنان کار می کنه ).
                ضمنا جا باتری رو جهان کیت داشت . پرسیدی ازش؟
                البته یه نوع دیگه هم از این باتری ها وجود داره که پین داره و میشه مستقیم رو بورد مونتاژ کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X