اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هنگ کردن میکرو(8952)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هنگ کردن میکرو(8952)

با سلام خدمت دوستان عزیز

من جدیدا یک برد کنترل طراحی کردم که با 8952کار می کنه این برد سه تا شیر برقی 220ولتی رو از طریق سه تا رله کنترل می کنه گاهی اوقات برد بعد از فعال کردن رله ها هنگ می کنه اگه دوستان عزیز راه حلی برای از بین بردن این مشکل دارند خیلی خوشحال می شم که ار کمک تون استفاده کنم قبلا متشکرم

پاسخ : هنگ کردن میکرو(8952)

سلام.چون شیر برقی هایی که استفاده کردی 220ولتی هستند.موقع روشن و خاموش شدن نویز ایجاد میکنند.با استفاده از خازن پلی استر 250ولتی 100نانوفارادی میتونی مشکلت رو حل کنی.برای هر شیر برقی یه خازن.یعنی خازن با شیر برقی بصورت موازی بشه.بازم کمکی خواستی در خدمتم.

دیدگاه

از اپتو دیاک و تریاک هم میتونید بجای رله استفاده کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MGM1387
        با سلام خدمت دوستان عزیز
        من جدیدا یک برد کنترل طراحی کردم که با 8952کار می کنه این برد سه تا شیر برقی 220ولتی رو از طریق سه تا رله کنترل می کنه گاهی اوقات برد بعد از فعال کردن رله ها هنگ می کنه اگه دوستان عزیز راه حلی برای از بین بردن این مشکل دارند خیلی خوشحال می شم که ار کمک تون استفاده کنم قبلا متشکرو :smile:
        با سلام

پایه های میکرو ، مستقیماً به مقاومت بیس ترانزیستورهای فعال کننده رله ها وصل است ؟

برای رفع این ایراد ، از اپتو کوپلر استفاده بفرمایید . بدینصورت که اپتوکوپلر را بین پایه فرمان دهنده میکرو و مقاومت بیس ترانزیستور فعال کننده رله قرار دهید .

دیدگاه

دیدگاه

اوصیکم بالکریستال و التغذیه
            من هم این مشکل را داشتم در ورودی منبع تغذیه 220 یه نویز فلیتر گذاشتم
            و بدنه میکرو را گراند کردم و سر هر آی سی هم یک خازن 100 نانوی تانتال گذاشتم - کامل حل شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X