اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ثبت ساعت و پرینتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ثبت ساعت و پرینتر

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
    راستش من واسه ساخت یه دستگاه به کمک احتیاج دارم. چون چیز زیادی از میکرو نمیدونم
    کار این دستگاه شبیه به تاکسیمتره و یا یه جور کارتکس . البته یه پروژه کارتکس تو فروم هست ولی به درد اینکار نمیخوره .کار به این شکله که:
    باید یه ساعت داشته باشه و 6 عدد کلید. زمانی که هرکدام از کلیدها فشار داده میشه ثبت بشه ودر صورت امکان پرینت هم بشه
    مثلاً اگه ساعت6:50 کلید شماره 1 زده شد این ساعت برای این کلید ثبت بشه .
    تا حد امکان از lcd2*16 و میکرو 89s51 میخوام استفاده کنم. :nerd:
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

پاسخ : کمک در ثبت ساعت و پرینتر

سلام
    شما برای نوشتن برنامه ساعت باید از آی سی Ds1307 استفاده کنید برای آشنایی با این آی سی به لینک زیر مراجعه کنید:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=3660.0

نقشه بستن کلید ها به همراه lcd را از لینک پایین می تونی دانلود کنید.
    این مطالب را مطالعه کن و به مشکل برخورید همینجا مطرح کن دوستان به شما کمک می کنند.

موفق باشید
    فایل های پیوست شده

دیدگاه

پاسخ : ثبت ساعت و پرینتر

سلام
      ضمن تشکر از شما دوست عزیز
      راستش مشکل اصلی من سخت افزار نیست بلکه نرم افزاریه. یعنی من یه برنامه ساعت میخوام که این قابلیتهایی که گفتم رو داشته باشه و با 89c51 هم باشه چون من فقط همین پروگرمر رو دارم.اگه امکانش باشه که lcd روی پورت2 استفاده بشه که دیگه عالی میشه چون میتونم روی تستر تستش کنم.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام
        دوست عزیز برنامه اش رو خودت نمی تونی بنویسی من اینها را گذاشتم که به پروتکل قطعات آشنا بشی و خودت برنامه اش را بنویسی.
        خودت نمی تونی این کار را انجام بدی به مشکل خوردی بهت کمک می کنم. می تونی؟؟؟

دیدگاه

سلام
          راستش من فقط یه کم اسمبلی بلدم اونم خیلی خیلی کم. :redface:
          برنامه ساعت معمولیش هم فکر نکنم بتونم بنویسم چه برسه به این :cry2:
          راستش من این رو واسه یکی از دوستام میخوام که یه جورایی آینده شغلیش گیر این دستگاهه. واسه همینه که خیلی عجله دارم چون به محظ گرفتن برنامه و شماتیک سریعاً باید pcb رو طراحی کنم و بدم یه نمونه بزنند که اینم با توجه به شهرستانی بودن من زمان میبره. ممنون میشم اگه زحمتش رو بکشید.

دیدگاه

یعنی هیچکدوم از دوستان اینکار رو انجام نمیدند.
            فکر میکردم واسه مهندسین مسلط به میکرو و ... کار ساده ای باشه. :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
              یعنی هیچکدوم از دوستان اینکار رو انجام نمیدند.
              فکر میکردم واسه مهندسین مسلط به میکرو و ... کار ساده ای باشه. :cry2:
              سلام
              دوست عزیز اینجا ما آموزش می دهیم که طرف چجوری پروژه اش را انجام بده و اگر کمک نیاز داشت بهش کمک می کنیم مثلا یک قسمت هایی از برنامه را مشکل داشت بهش راهنمایی می کنیم که بتونه پروژه اش را انجام بده ولی شما می خواهید که پروژه ی شما را کامل انجام بدیم شاید ابزار لازم برای این کار الان موجود نباشه.

دیدگاه

بله بنده هم این رو میدونم اما از اونجایی که این مسئله یکم حیاتی شده و من هم دستم به جایی بند نیست گفتم از دوستان کمک بگیرم .
                اگه هزینه ای هم داشته باشه قطعپرداخت میشه. اگه نا اومید بشم که دیگه باید یه فکر دیگه بکنم.
                قضیه پرینتر که فعلاً کنسله. در مورد نوع نمایشگر فرقی نداره lcd یا 7segment چون فقط ساعت و دقیقه رو لازم داریم.که فکر کنم 7segment راحتره چون با lcd اگه کار بشه نیاز به حافظه هم داریم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X