اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا ایران cup طراحی نمیکنه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا ایران cup طراحی نمیکنه؟

نوشته اصلی توسط electro15 نمایش پست ها
    بنظرم اینکه منتظر بمونیم تا اول وضعیت خوب بشه بعد به فکر پیشرفت باشیم درست نیست، همین الان خیلی ها هم هستن وضعیت خوبی دارن ولی یه زندگی معمولی در پیش گرفتن.
    در دنیای واقعی فاصله ی خواستن تا توانستن زیادتر از این حرفهاست
    نگاهی به اکثریت کشورهای آفریقایی کنید که قرنهاست در مرحله ی اول هرم مازلو گرفتارند. کشورهای خاورمیانه منهای یکی دو کشور وضعشان فقط یک پله بهتر است
    این هم دست من و شما نیست
    طبیعت اینگونه عمل می کند
    خوشبختانه این تلاش نتیجه داده و محصولاتی که تولید شده توی این سایت در معرض نمایش قرار گرفته ولی خب جای کار خیلی بیشتری وجود داره
    شاید اگر همین افراد هم شروع نمیکردن و منتظر بهتر شدن شرایط میموندن همین محصولات رو هم تولید نمیکردیم
    شخصا همیشه حامی پیشرفتهای علمی و فنی ایران هستم ولی این واقعیت هم وجود دارد که بخاطر وجود مدیران بیسواد، دلخوش بودن به دلارهای نفتی، و موی دماغ دیدن نخبگان (هزاران مثل جمشید آرین) شعارهای توخالی فعلا بیشتر از عمل است
    اطلاع دارید چه نوع پردازنده هایی تولید کرد؟
    و اینکه هزینه ای که صا ایران تحقیقات انجام داد رو اطلاع ندارید؟
    ترانزیستور ساختند. بعدا هم بعلت بصرفه بودن واردات، تولید را متوقف کردند. وقتی قدم اول برای ساخت پردازنده اینطوری برداشته شده، چطور توقع ساخت CPU را دارید!
    جدیدترین ویرایش توسط مهندس ربانی; ۲۰:۵۶ ۱۳۹۷/۱۲/۲۳.

دیدگاه

شخصا همیشه حامی پیشرفتهای علمی و فنی ایران هستم ولی این واقعیت هم وجود دارد که بخاطر وجود مدیران بیسواد، دلخوش بودن به دلارهای نفتی، و موی دماغ دیدن نخبگان (هزاران مثل جمشید آرین) شعارهای توخالی فعلا بیشتر از عمل است
      خوشبختانه با اومدن خودروهای الکتریکی مصرف بنزین در دنیا تا 60 درصد کاهش پیدا میکنه و احتمالا خود مسئولین برای رها شدن از وابسطگی به نفت به دنبال راه چاره بگردن
      نهایتش تا 20 سال دیگه این اتفاق میافته

مسائله اینجاست که اگر 20 یا 30 سال دیگه ما به فکر تولید cpu بیافتیم، در اون روز حدود 80 سال از تکنولوژی روز دنیا عقب خواهیم بود! و این فاصله زمانی خیلی زیاده و جبرانش به سادگی امکان پذیر نیست

دیدگاه

دوستان باید در نظر داشته باشن در تولید قطعه ای مثل سی پی یو و کلاً قطعات الکترونیک نیمه هادی موضوع وجود بازار و صرفه اقتصادی از وجود تکنولوژی هم می تونه مهمتر باشه ! تولید قطعات الکترونیک مخصوصآ نیمه هادی به لحاظ اقتصادی دارای ریسک بالا هستند زیرا دارای تاریخ مصرف هستند ! یعنی اگر در یک بازه زمانی مشخص نتوانید فروش محصول را به درستی و به صورت عمده انجام دهید ورشکست خواهید شد چون تکنولوژی طول عمر دارد و اگر از زمان ارائه آن بگذرد ارزش آن سقوط خواهد کرد . برای همین خیلی از کشورها ترجیح میدن ریسک تولید این قطعات را نپذیرند واگرنه برای کشوری هایی که پول زیاد دارند ، خرید تکنولوژی کار سختی نیست !
        دوم اینکه هزینه پایه ایجاد چنین کارخانه هایی بسیار بالا است ، به طور مثال برای ساخت قطعات نیمه هادی به اتاق ایزوله یا کلین روم احتیاج هست . در واقع این کلین روم فضایی هست که کار تولید قطعات در آن انجام می شود ولی به لحاظ وجود آلودگی یا ذرات غبار و ناخالصی در حدود 1 بر روی مثلاً 10^6 است . فرق تکنولوژی آمریکایی با چینی در همین است مثلاً آمریکایی ها می توانند این شرایط را تا 1 بر روی 10^12 نیز ارتقاء دهند. تا آنجا که من اطلاع دارم هزینه ی تهیه چنین اتاقی در حد فقط 50 متر مربع نیاز به سرمایه گذاری میلیارد دلاری داره و طول عمر آن هم محدود به 3 تا 10 سال است و خوب معلومه اگر محصول شما فروش چند 10 میلیارد دلاری داشته باشه ، چنین سرمایه گذاری معقول خواهد بود . ریسک عدم ثبات قوانین اقتصادی و سیاسی را هم اگر به ریسک بالا اضافه کنید ، متوجه خواهید شد که سرمایه گذار با عقل سالم ترجیحاً این کار را در ایران انجام نمی دهد.

دیدگاه

حالا مقاومت و ترانزیستور هم نه مستقیم رفتید cpu بزنیم.
          البته قبل از انقلاب دستگاه هایی وارد شد و یک سری ترانزیستور .... تولید میکردیم ولی بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی از این دستگاه ها استفاده نشد
          فکر کنم توی دانشگاه شیراز باشه دستگاه ها.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X