اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد استپر موتور فوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد استپر موتور فوری

نوشته اصلی توسط حامــد جعفـری
    خب میگی موتورت 200 پله است . یعنی هر پله 1.8 درجه . از طرفی میگی 135فقط درجه می چرخه. پس یعنی 75فقط پله می چرخه. با زمان تقریبی 10*75 میلی ثانیه یعنی 750 میلی ثانیه . با این حرف یعنی زمانی رو که تایمر ایجاد می کنه اینه . و چون میگی هر عددی میدی این همین زمانو طی می کنه پس یا درست شبیه سازی نمیشه یا زیربرنامه گرفتن عدد ایراد داره و یا قسمت تایمر ایراد داره.
    حالا رو برد بورد ببند . نتیجشو بگو
    +

تو پروتوس تنظیمات اضافه ای برای تایمر داریم؟
    اقا حامد واقعا دستت درد نکنه

دیدگاه

تو پروتئوس که تنظیمات اضافه واسه تایمر نداریم فایل پروتئوس رو بذار اینجوری بهتره
      کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

راستش من ضمیمه ردن فایلو بلد نیستم
        اگه وقت دارید خودتون تو پروتوس ببندید ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
          تو پروتئوس که تنظیمات اضافه واسه تایمر نداریم فایل پروتئوس رو بذار اینجوری بهتره

راستش من ضمیمه ردن فایلو بلد نیستم
          اگه وقت دارید خودتون تو پروتوس ببندید ممنون میشم

دیدگاه

البته پروتئوس من کیپد ی نداره که تا عدد 16 روش نوشته شده باشه کلید + همون کار اینتر رو میکنه تو این فایل شبیه سازی استپر تا45 - میچرخه و از زیر برنامه اش خارج نمیشه ؟/

حامد ببین این توضیحاتی که میدم درسته ؟؟؟
            برنامه با تایمر 1 نوشته شده
            تایمر که ظاهرا درسته کلاک تایمر که برابر 8 /8000000 تایمر 1 با 65536 پالس سرریز میشه و مقدار اولیه تعریف شده در برنامه 64536 که با 1000 پالس سرریز میشه یعنی هر 1 میلی ثاینه و یکی به متغیر count اضافه میشه هر 1000 بار که تایمر سر ریز شده یعنی وقتی count =1000 شد زمان 1 ثانیه تولید شده

Timer_int:
            Incr Count
            Timer1 = 64536
            If Count >= 1000 Then
            Disable Timer1
            Count = 0
            Incr Second
            If Second >= B Then Check = 1
            Enable Timer1
            End If
            Return

محمد جان تو یکی از سایت های www.4shared.com یا www.rapidshare.com اپلود کن
            فایل های پیوست شده
            کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

توضیحات که درسته .
              اما فایلو نمی دونم . چون من پروتئوس نصب ندارم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
                البته پروتئوس من کیپد ی نداره که تا عدد 16 روش نوشته شده باشه کلید + همون کار اینتر رو میکنه تو این فایل شبیه سازی استپر تا45 - میچرخه و از زیر برنامه اش خارج نمیشه ؟/

حامد ببین این توضیحاتی که میدم درسته ؟؟؟
                برنامه با تایمر 1 نوشته شده
                تایمر که ظاهرا درسته کلاک تایمر که برابر 8 /8000000 تایمر 1 با 65536 پالس سرریز میشه و مقدار اولیه تعریف شده در برنامه 64536 که با 1000 پالس سرریز میشه یعنی هر 1 میلی ثاینه و یکی به متغیر count اضافه میشه هر 1000 بار که تایمر سر ریز شده یعنی وقتی count =1000 شد زمان 1 ثانیه تولید شده

Timer_int:
                Incr Count
                Timer1 = 64536
                If Count >= 1000 Then
                Disable Timer1
                Count = 0
                Incr Second
                If Second >= B Then Check = 1
                Enable Timer1
                End If
                Return

محمد جان تو یکی از سایت های www.4shared.com یا www.rapidshare.com اپلود کن

اقا بهرام فایل کیپد منم مثل شماست تا یه مقداری موتور میچرخه بعد متوقف میشه .تو فایل شما هم رفع نشده مشکل از کجاست و چطوری حل میشه ممنون میشم

دیدگاه

والا در مورد پروتئوس نمی دونم ولی باید از اهل فن پرسید شما هم زیاد رو کی پد حساسیت نشون نده :mrgreen: عددی که وارد میکنی روی lcd نمایش داده میشه مهم عملکرد درست مدار

با اجازه حامد جان :
                  یکی اینکه که فکر میکنم مقدار اولیه ای که واسه تایمر معرفی مشه باید در اول برنامه هم معرفی بشه البته تا اونجا که من میدونم ، استاد حامد باید نظر بدن

نکته بعدی مداری که محمد جان خواسته واسه تولید زمان میلی ثانیه است ولی برنامه زمان 1 ثانیه رو با متغیر B مقایسه میکنه فکر کنم یه جورایی

ببخشید حامد جان اظهار نظر کردم :icon_razz:
                  کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
                    والا در مورد پروتئوس نمی دونم ولی باید از اهل فن پرسید شما هم زیاد رو کی پد حساسیت نشون نده :mrgreen: عددی که وارد میکنی روی lcd نمایش داده میشه مهم عملکرد درست مدار

با اجازه حامد جان :
                    یکی اینکه که فکر میکنم مقدار اولیه ای که واسه تایمر معرفی مشه باید در اول برنامه هم معرفی بشه البته تا اونجا که من میدونم ، استاد حامد باید نظر بدن

نکته بعدی مداری که محمد جان خواسته واسه تولید زمان میلی ثانیه است ولی برنامه زمان 1 ثانیه رو با متغیر B مقایسه میکنه فکر کنم یه جورایی

ببخشید حامد جان اظهار نظر کردم :icon_razz:

من منظورم خود کی پد نبود .در هر صورت ممنون البته من از خود اقا حامد هم پرسیدم ولی ایشون پروتوس نداشتند گفتم شاید شما بتونید کمک کنید .
                    من کجای برنامه باید به تایمر مقدار بدم بیشتر میتونید توضیح بدید.بازم از شما و اقا حامد عزیز تشکر می کنم

دیدگاه

بهرام بشین اینقدر تعارف تیکه پاره نکن. :icon_razz:

در مورد تایمر باید بگم که به محض اینکه تایمر Enable میشه و روع به کار می کنه باید مقداری داشته باشه. پس بهتره قبل از فعال شدنش مقدار اونو تعیین کنی ( میشه همون اول برنامه) .
                      یه جای دیگه هم که باید مقدار دهی کنی تو زیر برنامه تایمره .وقتی که سر ریز اتفاق می افته یعنی تایمر به حد نهایی خودش شمارش شده . پس اگه قرار دوباره شروع کنه به شمردن باید مقدار اون تعیین بشه.
                      فکر می کنم تو برنامه هر دوحالتو نوشته بودم.

دیدگاه

محمد جان این لینک ببین کار با تایمر رو کاملا توضیح داده
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23277.0

حامد جان بحث تعارف نیست من هرچی که یاد گرفنم مدیون تو و بچه های با مرام انجمن هستم :nice: :nerd:
                        کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

بهرام بشین اینقدر تعارف تیکه پاره نکن. :icon_razz:

در مورد تایمر باید بگم که به محض اینکه تایمر Enable میشه و روع به کار می کنه باید مقداری داشته باشه. پس بهتره قبل از فعال شدنش مقدار اونو تعیین کنی ( میشه همون اول برنامه) .
                          یه جای دیگه هم که باید مقدار دهی کنی تو زیر برنامه تایمره .وقتی که سر ریز اتفاق می افته یعنی تایمر به حد نهایی خودش شمارش شده . پس اگه قرار دوباره شروع کنه به شمردن باید مقدار اون تعیین بشه.
                          فکر می کنم تو برنامه هر دوحالتو نوشته بودم.
                          اقا حامد ایا بعد سرریز شودن تایمر دوباره به حلقه برمیگرده؟من رو بردم بستم ولی موتور بعد مدت کوتاهی دیگه حرکت نمیکنه

دیدگاه

تا وقتی تایمر فعال باشه به محض سرریز شدنش به روتین وقفه پرش می کنه .

سعی می کنم پروتیوس نصب کنم و ببینم چی شده

دیدگاه

تا وقتی تایمر فعال باشه به محض سرریز شدنش به روتین وقفه پرش می کنه .

سعی می کنم پروتیوس نصب کنم و ببینم چی شده

حامد جان نصب کردی چی شد

دیدگاه

محمدجان شرمنده . سیستمم چند روزه مشکل داره . همینه که دیر جواب دادم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X