لطفا راهنمایی کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فارسی نویسی
Collapse
X
-
پاسخ : فارسی نویسی
اگه منظورتون از lcd نوع کاراکتریه میشه برای اونها فونت تعریف کرد. قسمتی از فضای حافظه این lcd ها برای اینکار خالی گذاشته شده. هر بار که مدار روشن میشه میکرو باید این مجموعه ی فونت را در lcd لود کنه تا در ادامه ی برنامه از این فونتها استفاده بشه.با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
-
پاسخ : فارسی نویسی
نوشته اصلی توسط ahmadmnاگه منظورتون از lcd نوع کاراکتریه میشه برای اونها فونت تعریف کرد. قسمتی از فضای حافظه این lcd ها برای اینکار خالی گذاشته شده. هر بار که مدار روشن میشه میکرو باید این مجموعه ی فونت را در lcd لود کنه تا در ادامه ی برنامه از این فونتها استفاده بشه.
همان طور که دوستان میآدانند این کاراکترآها فقط ۸ عدد هستند، من همیشه تو این فکر بودم که نمیشه بیشتر از ۸ کاراکتر فارسی رو روی این نمایشگرآها نوشت. تا اینکه دوستم پرده از این معما برای من برداشت. خیل ساده کافی است شما ۸ حرف رو چاپ کنید بعدش ۸ حرف جدید تعریف کنید و این دفعه کاکترآهای جدید رو چاپ کنید بدون اینکه قبلیآها تغییری بکنند.
موضوع هم خیلی بدیهی است. هر دفعه برای نمایش دادن کارکترآها کنترلر LCD ، آنها را از روی ROM و یا از روی این 8 کاکتر به حافظه گرافیکی کپی میآکند و بعد از کپی این دو حافظه به هم ارتباطی ندارند. من فقط موندم چرا تا مدآتها عقل به این قضیه نمیآرسید!من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
دیدگاه
دیدگاه