سلام دوست عزیز
من می دانم که موس هم مانند کیبورد از یک ارتباط استفاده میکنند
من در بسکام مشکل دارم نمی دانم چگونه آن دیتا را بنویسم که میکرو بفهمد
اگر یک پروژه یا مثالی که من را راهنمایی کند داری به من بدی ممنون میشوم
راستی من این را برای یک ربات نقاش می خواهم
من حدود یک سال و نیم است که با میکرو کار میکنم به دلیل سن پایین ولی می توانم به هر که در زمینه هایی که بلدم کمک کنم
راستی از اون لینک هم ممنون
در بخش الگوریتم و ایده های طراحی بد نیستم
خدا قوت :!: :!: :!:
ایمیل من
mohpooria@yahoo.com
mohpooria@gmail.com
منتظر یک نویسنده ی عجیب و غریب باشید
__________________________________________________ _____________________
راستی در پست بالا یادم رفت بگم
من پایه ها و از این جور چیز هارو میدونم ولی کار عملی و خروجل گرفتن رو بلد نیستم
نمی دونم چه جوری به میکرو وصل کنم و با زدن هر کلید یا حرکت دادن اطلاعات را از موس بگیرم
با تشکر
سلام.
میشه بگید تا حالا چه کارهایی کردید؟
من تا حالا برای این کار کدی ندیدم.
اما خودمم دلم میخواست روش کار کنم.
توی همون لینک پایینش یه توضیحاتی داده بود.
من بلد نبودم ترجمه کنم . شما چطور؟
کلا اگر بگید تا حالا چه کارهایی کردید بهتر میشه کمک کرد.
سلام من به خاطر این که چند روز نبودم معذرت میخواهم
این هایی که من میدونم ولی تو رو خدا یکی بیاد کمک کنه اول بگم بی احترامی نباشه ولی از این همه مهندس یکی نیست کمک ما کند
موضوع اصلی:
موس هم مانندکیبورد است که یک پایه ی clock و یک پایه ی data دارد حتما کار با کیبورد را ئر کتاب کاهه دیده اید حالا اصلش اون جدول است و مقدار هایی که موس به ما می دهد.
من لینک رو هم کامل ندیدم میرم که ببینم
پس تابعد
یا علی
[img][/img]
سلام
پروتکل انتقال اطلاعات توسط موس همانطور که خودتان گفتید مانند کی برده اما یک تفاوت جزئی توی بایتهای ارسالی وجود داره . مثلا توی کی برد وقتی کلید a را فشار داده و رها میکنیم 3 بایت دیتا به کامپیوتر ارسال میشه که به صورت هگزادسیمال اینها هستند : 1C کد فشار دادن کلید و F0 1C کد رها کردن کلید. تابعی که در بیسکام هست این اسکن کدها رو میگیره و با توجه به جدول look up اونها رو به کدهای اسکی تبدیل میکنه . البته این تابع کارائی کمی داره و اگر بخواهید از تمام امکانات کی برد استفاده کنید باید خودتون برای اون تابع بنویسد .
در لینکی که iran-pc براتون گذاشته دقیقا توضیح داده که اطلاعات موس چگونه به کامپیوتر ارسال میشه . که بایت اول وضعیت کلیدهای موس و جهت حرکت اون رو نشون میده و دو بایت بعدی موقعیت موس رو نشون میدن . ( X, Y )
من یک تابع به زبان C برای ارتباط کی برد با میکرو atmega32 نوشتم اگه به کارت میاد بگو تا برات بفرستم .
خلاصه کلام اینکه برای برنامه نویسی موس ، باید به جزئیات ارسال داده به گیرنده به خوبی آشنا باشید.
پاینده باشید.
گر جان عاشق دم زند آتش بر این عالم زند
وین عالم بی اصل را چون ذره ها بر هم زند
دیدگاه