رضا جان من demo نرم افزار bascom 1.11.8.1 رو دارم ، از اینترنت گرفتم که به من اجازه پروگرم بیشتر از 4k رو نمی ده :cry: .
حالا اگه شما میخواستی بری دنبالش ، قربونت اگه ورژن کاملشو پیدا کردی منم خبر کن.
bascom-avr1.11.7.4_-_full_version
http://www.4shared.com/dir/826101/bb1c4537/Bascom_AVR.html
برای ورژن بالاتر فکر کنم فابل کرک راحت تر پیدا میشه....
میگردم براتون
دستتون درد نکنه
ولی من ورژن 7.4 bascom رو دارم
ورژن 8.1 رو بخاطر دارا بودن پیکر بندیها و مثالهای جدید که یکیشون glcd هستش برای کار با ts12864a-2 می خوام
الان demo ی اونو دارم ولی کرک نشده
ممنون می شم اگه کمکم کنین
دستتون درد نکنه
ولی من ورژن 7.4 bascom رو دارم
ورژن 8.1 رو بخاطر دارا بودن پیکر بندیها و مثالهای جدید که یکیشون glcd هستش برای کار با ts12864a-2 می خوام
الان demo ی اونو دارم ولی کرک نشده
ممنون می شم اگه کمکم کنین
دوست عزیز براتون پلود کردم به تاپیک زیر مراجعه کنید :
http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,4398.new.html#new
امیدوارم مشکلتون حل شه
spartan IIآقای و همه ی بر و بچ دیگر:!
دست همگی درد نکنه
من خیلی وقت بود به سایت سر نزده بودم
آقا جون آجرک الله
آقای spartan II اگر میشه این پایه های این lcd گرافیکی را برام بنویسید آخه پایه هاش در protus وbascom وdatasheet آن فرق میکنه فرم کلی آن چه جوریه
راستی من رو یک پروژه طراحی کنسول بازی کار میکنم اگر نظری در این مورد دارید بگویید
با تشکر پوریا
سلام.
شرح پایه ها رو که توی صفحه اول توی عکسی که گذاشته بودند بود.یه بار دیگه نگاه کن اگر نتونستی ببینی یه PDF خوب رو گذاشتند که شرح پایه ها رو توی PDF میتونی ببینی.
حالا یه سوال برام پیش اومده.
نوشتن تک پیکسلی روی این ال سی دی ها چطوریه؟
اینی که الان بحثش شد و دوستان زحمت کشیدند , به صورت Page ای پیکسل مینویسیم نه تک پیکسلی.
موفق باشید.
سلام.
شرح پایه ها رو که توی صفحه اول توی عکسی که گذاشته بودند بود.یه بار دیگه نگاه کن اگر نتونستی ببینی یه PDF خوب رو گذاشتند که شرح پایه ها رو توی PDF میتونی ببینی.
اینی که الان بحثش شد و دوستان زحمت کشیدند , به صورت Page ای پیکسل مینویسیم نه تک پیکسلی.
موفق باشید.
کسی چیزی نمیخواد بگه؟ :neutral: :question:
اگه اینو یاد بگیرم یه چیز خوب باهاش درست میکنما :mrgreen:
سلام دوستان ببخشید ، چندروزی گرفتار بودم و در خدمتتون نبودم.
امیر علی عزیز تو لطف بزرگی بابت نرم افزار bascom بمن کردی امیدوارم بتونم جبران کنم :smile:
و mohpooria ، دوست عزیزم آقایی ازخودته امیدوارم تواین انجمن تا اونجایی که می تونم مفید واقع بشم.
نوشته اصلی توسط Iran-PC
سلام.
موفق باشید.
Iran-PC دوست خوبم اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین :question:
بیشتر توضیح بدم؟ :cry:
خوب توضیح بیشتر نداره که.
نوشتن یک پیکسل توی این LCD ها چطوریه؟
منظورم فقط یک تک پیکسله.
نه اینکه یک بایت بفرستیم که شامل 8 پیکسل باشه.
یا 64 بایت دیتا بفرستیم که 512 پیکسل رو روشن کنه.
میدونی اون دستور (3F ) که معرف روشن کردن پیکسله و (3E ) که دستور خاموش کردنه پیکسله رو نمیشه باهاش یه جورایی یه تک پیکسل رو خاموش و روشن کرد؟
من یه نمه باهاش ور رفتم ولی موفق نشدم.
توی اون جدول PDF ای که گذاشتید یه چیزی هست به اسم Display Start Line این مال چیه؟
و اون بخش Set Address هم مگر مال انتخاب Y صفحه نیست ؟ احتمالا توی نوشتن تک پیکسلی از این دستور هم استفاده میشه.
من از این دو دستورش استفاده کردم ولی پیکسلی روشن نشد (البته توی پروتئوس).
و برای شیفت صفحه نمایش هم کد دستوری هست .
شما چیزی در مورد بالا و پائین و چپ و راست کردن صفحه ندارید؟
ممنون.و موفق باشید.
دیدگاه