اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقاله ای در مورد سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مقاله ای در مورد سوئیچینگ

سلام به همگی دوستان عزیز به خصوص بزرگانی همچون محمد نحوی عزیز ،آقای امینی،رضا حاجی زاده و و بقیه ی دوستان
    :sad:آقا من مدتیه علاقه مند شدم به مبحث سویچینگ و منابع تغذیه ی سوئیچینگ و ...
    هرچه دنبال راهنمای جامع و به درد بخوری گشتم نتوانستم پیدا کنم
    لذا از اونجایی که چند ساله با این لنجمن آشنا هستم و کم و بیش به اینجا سر میزنم
    مطمئن هستم که شما میتوانید کمکم کنید
    لطفا اگر مقاله ای عملی در مورد طراحی منابع سوئیچینگ دارید بی زحمت قرار دهید تا من و بقیهی دوستان استفاده نماییم
    با کمال تشکر :arrow:
    www.electronic.ir5.org
    www.electronic.coo.ir
    www.electronic.dom.ir
    سحر گاهان که شبنم آیتی از پاک بودن را به گلها هدیه می بخشد ..... به آن محراب پاکش آرزو کردم برایت خوب بودن ،خوب دبدن ،خوب ماندن را -----*****------
    عشق یعنی اشک توبه در قنوت ،خواندنش با نام غفار الذنوب
    عشق یعنی چشمها هم در رکوع ،شرمگین از نام ستار العیوب
    عشق یعنی سر سجود و دل سجود
    ذکر یا رب یا رب از عمق وجود
    -----*****---

یه مدار فرستنده 10 وات میخوام ! کسی هست . . . ؟

با سلام خدمت شما دوستان گرامی و عزیز :redface:

به یه فرستنده حداقل 10 وات اف ام با نقشه پی سی بی شده و کوچک نیاز دارم کسی هست به من کمک کنه؟
    :smile:

" مانند دریا باش که هر گاه کسی سنگی بر تو پرتاب کرد سنگ غرق شود نه تو متلاتم شوی "

دیدگاه

سنسور حساس به آب water switch

دوستان میخواهم water switch برای جلو گیری از آب گرفتگی شوفاز خانه بسازم
      اگر ممکن است نقشه مدارش را برام بزارین

دیدگاه

مشکل در ساخت فیبر مدار چاپی

با سلام
        من یک مشکل در ساخت فیبر مدار چاپی با استفاده از روش پرینت لیزری دارم.من ابتدا نقشه رو روی کاغذ گلاسه (حتی رو کاغذ کالک هم امتحان کردم) چاپ می کنم و بعد روی فیبر می چسبونم و با اتو حرارت می دم و بعد توی آب می زارم اما وقتی که کاغذ رو جدا می کنم می بینم فقط یک مقداری از خطوط روی برد چسبیده.
        الان که من اینو می نویسم شانزدهمین باری است که در حالت های مختلف دارم این کار رو انجام می دم.
        اگه مشکل از حرارت بود من هم با اتو بهش حرارت دادم و هم یک وسیله با المت خودم ساختم وبه صورت تحت فشار حرارت دادم و میران حرارت رو در دما های مختلف امتحان کردم اما نتیجه نبخشید.بعضی مواقع که حرارت کم بود جوهر کمتری به مدار می چسبیدو وقتی حرارت زیاد بود برد می سوخت و در حالتی بین این دو تا هم فقط یک مقدار از جوهر روی سطح فیبر می موند.
        اشکال از چاپگر هم فکر نکنم باشه . آخه من طرح رو با کیفیت 600 dpi رو کاغذ گلاسه و کالک پرینت می گرفتم. در ضمن بگم که مدار رو قبل از اینکار ها کاملاً تمیز می کردم و با مایع ظرف شویی و اسکاچ می شستم و مراقب بودم که اثر از چربی روش نمونه.
        حالا به نظر شما مشکل از کجاست؟ و راح حل چیست؟

دیدگاه

تبلیغ برای دانشگاه ها (نسخه فاینال!)

دوستان من نمیدونم چی به سر این تاپیک اومده !!!!

من صحبت حامر رو اینجا دوباره میذارم :
          نوشته اصلی توسط حـامـــــد

برای جواب دادن به این سوال باید دید سایت ما چه چیزی برای دانشگاه ها داره.
          انجمن های پزسش و پاسخ که زیاد نفعی برای دانشگاه ها ( حداقل برای مسئولین دانشگاه ) نداره. فقط می مونه فروشگاه.
          با ارائه محصولات خوب میشه بقیه قسمت های انجمن رو هم معرفی کرد.
          محصولات هم معمولا به معاونت آموزشی یا معاونت پژوهشی یا واحدهای سمعی بصری ارائه میشه . باید طوری بیان بشه که تفاوت رو در کیفیت احساس کنن .
          بعدا بیشتر صحبت می کنم.
          بقیه بحث اینجا مطرح بشه در اون تاپیک من نمیتونم بقیه متن هارو ببینم !!!!
          I ❤️ ECA

دیدگاه

پروژه STK200/300

سلام
            بالاخره طلسم شکسته شد و اولین محصول سخت افزاری سایت درست شد ! :wow:
            توسط میلاد موسوی
            البت این اولین نمونه تولیدیه و بعد از این شاهد محصولات بعدی هم خواهیم بود :nice:

این تاپیک مختص این محصوله و تا تکمیل شدن کامل اون اینجا در موردش بحث میشه
            قسمت مهم کار که همون طراحی و ساخت پروگرامر بود ساخته شده

الان چیزهایی که موندن ساخت سی دی و پکی که این پروگرامر داخلش ارسال بشه

دیدگاه

ترانس جوش با منبع تغذیه سویچینگ

سلام به همه دوستان

کسی اطلاعاتی در مورد ترانس جوش با منبع تغذیه سویچینگ میتونه در آختیار من قرار بده؟؟

دیدگاه

ocx

سلام
                من یک سوال در مورد ocx که مربوط به بارکده دارم میخواستم بدونم چطوری میشه بعد از نصب ocx از اون در vb استفاده کرد ممنون

دیدگاه

سوال راجب پایه های magjack(rj45فیلتر دار(

کسی می تونه بگه پایه های این rj45به چه صورته؟
                  روش چیزی ننوشته که بشه سرچ کردوبا بقیهrj45 ها فرق داره ازنظر تعداد پایه.
                  این 10 تا پایه داره بدونه پایه های led

دیدگاه

دعوت به همکاری در طراحی مدار صفحه کلید

مشخصات مدار به قرار ذیل می باشد.
                    شامل :
                    1. صفحه کلید 16 تایی
                    2. 12 تا 36 عدد شاسی
                    3. صفحه نمایشگر

مشخصات :
                    با زدن هر شاسی یک پالس (1تا ...) ارسال شود.
                    بعد از زدن کلید Enter رشته اعداد زده شده در صفحه کلید ارسال گردد.
                    نمایش عملیات بالا در نمایشگر
                    امکان ارسال پیام به نمایشگر
                    ارتباط RS232
                    دارای بورد ارتباط شاسی ها
                    تجمیع تمامی قطعات روی یک بورد (حداکثر 14*15 cm)

از افرادی که تمایل به همکاری در این زمینه را دارند خواهشمند است به شماره 09122263672 هر چه سریعتر تماس حاصل نمایند.

دیدگاه

نرم افزار شبیه ساز مدارهای دیجیتالAtanua Real-Time Logic Simulato r

با سلام

نقل قول :
                      نرم افزار Atanua یکی از سریعترین و کوچکترین نرم افزار های موجود جهت شبیه سازی تئوریک مدارهای دیجیتال میباشد .
                      بسیاری از دوستان و علاقمندان الکترونیک دیجیتال جهت طراحی قسمت منطقی مدارت مورد نظر خود از بخشی از ریاصیات موسوم به جبر بول Bool Algebra استفاده مینمایند ، که به صورت تئوریک پاسخگوی کامل نیاز این عزیزان میباشد . ولی متاسفانه دو مشکل بزرگ در استفاده عملی از روابط جبر بول کار برد این ابزار ریاضی را تا حدی محدود میسازد :
                      - کوچکترین اشتباه در محاسبه ممکن است به حدر رفتن زمان و امکانات قابل ملاحظه ای منجر گردد
                      - غالبا بسیاری از قطعات و دروازه های منطقی Gate در شکل واقعی خود ( که تقریبا در همه موارد به شکل مدارهای مجتمع IC میباشد ) دارای عیوبی هستند که از تفاوت وسایل ایده آل با وسایل حقیقی ناشی میگردد.
                      دو مشکل فوق سبب میگردد بهترین روش مطالعه و طراحی جهت مدارهای متوسط و بزرگ را استفاده از نرم افزارهای شبیه ساز بدانیم
                      استفاده از نرم افزار بسیار ساده میباشد فقط کافی است اجزار مدار نظیر گیتها ، فلیپ فلاپ و …. را با موس انتخاب کرده و در صفحه کاری قرار دهیم و سپس با کلیک بر روی اتصالات آنها را به هم وصل نماییم
                      سایر ضروریات مدارهای دیجیتال نیز به همین گونه به مدار اضافه میگردند. مثل لاجیکهای صفر و یک ، و منابع پالس ساعت با فرکانسهای مختلف و….
                      نرم افزار کاملا رایگان بوده و نیازی به نصب ندارد برای اجرا فقط کافی است از پوشه Atanua real-time logic simulator فایل Atanua.exe را اجرا فرمایید .

http://takdata.net/files/2008/10-2/Atanua.real-time.logic.simulator.rar

دیدگاه

کمپانساتور

سلام دوستان
                        اطلاعاتی در مورد کمپانساتور میخواستم
                        متشکرم
                        کا دمت گرم

دیدگاه

روش های طراحی مدار جاپی

سلام دوستان

میخواستم بدونم که روش های طراحی مدار چاپی به صورت حرفه ای ( جای المانها , گرمای تولید شده, نویز , )

خلاصه فوت و فن این کار چیه؟

خوهش میکنم کتاب , مقاله و ... و هر چیزی که بتونه کمک کنه رو معرفی کنید یا اینکه اینجا توضیح بدین.

دیدگاه

jتکه

خانوم ندارید :angry: :nice:

دیدگاه

خرده فروشی قطعات الکترونیک و ارسال با پیک

این اولین پست من هست در این انجمن هست پس سلام به همه

من تعدادی قطعات الکترونیکی نیاز دارم و می خواستم بدونم آیا فروش گاهی هست که امکان ارسال این قطعات را به صورت پیک داشته باشد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X