اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کار با DSP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شروع کار با DSP

سلام

من بخوام با یه قطعه DSP ارزون و ساده شروع کنم-چه بهتره؟
    چیکار باید بکنم؟
    پروگرامرش چجوریه؟
    CCS رو از کجا باید بگیرم؟
    کلا باید چکار کنم؟
    با اینکه زبان C رو خیلی خوب مسلطم

پاسخ : شروع کار با DSP

--برای کارهایی که مربوط یه پاور الکترونیک می شه، از DSPهای تگزاس سری 2000 شروع کن. تو بازار بگرد ببین چی گیرت می یاد.
    --اما برای کارهای پردازشی از TMSVC5509 شروع کن. پرفروش ترین و ساده ترین DSP شرکت تگزاسه.
    --پروگرامرش JTAG هست که به usb وصل می شه.
    --به نظرم از CCSv3.3 شروع کن. وقتی که نصب کردی کلی pdf و مثال همراه نصب میشه. Help ش خیلی کامله به راحتی می تونی ازش یاد بگیری.
    --بعد CCSv5 رو یاد بگیر.
    برتری که CCSv3.3 نسبت به CCSv5 داره اینه که هم شبیه ساز داره و هم HELP آف لاینه.
    --دو نوع پروگرامر تو بازا هست
    XDS100: از همه ارزون تره. و فقط با CCSv5 کار می کنه. این پروگرامر برای شما مناسبه. من امروز صد و ده هزار تومن خریدم. یه سری محدودیت ها داره که زیاد برای ما مهم نیست. برای مثال هنگام دیباگ این اجازه رو به کاربر نمی ده که به خط قبل برگرده و همچنین یه سری از پردازنده های خاص رو پشتیبانی نمی کنه.
    XDS510 , XDS560: خیلی گرونه. باهاشون میشه همه ی DSP های شرکت تگزاس رو و همچنین مالتی کور ها رو (DSP+ ARM) رو پروگرام کرد. برای دانشگاه ها و شرکت ها مناسبه. قیمتش هم حدود 2 میلیون تومنه.
    مهم نیست که کجایی هستی، چه رنگی هستی، به چه زبونی حرف می زنی. مهم اینه که انسان باشی.
    http://baranelec.mihanblog.com/
    آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...