اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش DSP های سری TI با زبان ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش DSP های سری TI با زبان ساده

نوشته اصلی توسط محمد رضا بیگی
    تراشه های DSP می توانند از UART یا از USB نیز بدون نیاز به پروگرمر برنامه ریزی شوند و همانطور که قبلا گفته شد برنامه ریزی این تراشه ها برای افراد حرفه ای بدون نیاز به امولاتور های گران قیمت انجام می شود
    مهندس بیگی عزیز ممنون بابت پست مفیدی که نوشتید
    خدا خیرتون بده
    امکانش هست در مورد نحوه پروگرم کردن DSP بدون ایمولاتور توضیح بدید.
    شماتیک و مدارش رو هم ارائه کنید.
    بنده خودم که سرچ کردم به این نتیجه رسیدم:
    یه برنامه ای هست به نام C2Prog_v1.6f-b5131 و یه برنامه ی دیگه به نام SD Flash که برای پروگرم کردن به کار میره.
    اینم لینکشه

http://www.codeskin.com/

اما نمی دونم مداری که برای پروگرم کردن استفاده می شه چی باید باشه :sad: :sad:
    اگر آنگاه که همه سرها به باد می روند و همه نگاه ها،خیره تو را می نگرند بتوانی سر خود را نگهداری...اگر آنگاه که همه با تردید تو را نظاره می کنند بتوانی بخود اعتماد کنی و در عین حال به تردید ها نیز بها دهی...اگر بتوانی بیندیشی ولی صرف اندیشیدن را مقصود خود قرار ندهی...اگر همه مردم برایت مهم باشند ولی نه از اندازه بیرون...اگر بتوانی هر دقیقه برگشت ناپذیر زندگی را با دویدن مسافت شصت ثانیه ای پر کنی؛زمین از آن توست با هر چه که در آن است و مهم تر از همه فرزندم،بتو می توان گفت مرد!// خــــدایا فرصت بده

دیدگاه

سلام ایا پی*دی اف آموزشی مناسبی دارید؟ من برای پایان نامه ام لازم دارم کسی می*تونه توی برنامه نویسی کمک کنه فرصت زیادی برام باقی نمونده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

من روی برد TMS320F28379D باید کارکنم اما کتابی مبتنی بر پردازنده C2000 نیست اگر کتاب C5000 را بگیرم برای پایان نامه بدردم می خوره یا خیلی تفاوت دارند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط منیره مرادی نمایش پست ها
        سلام ایا پی*دی اف آموزشی مناسبی دارید؟ من برای پایان نامه ام لازم دارم کسی می*تونه توی برنامه نویسی کمک کنه فرصت زیادی برام باقی نمونده

من روی برد TMS320F28379D باید کارکنم اما کتابی مبتنی بر پردازنده C2000 نیست اگر کتاب C5000 را بگیرم برای پایان نامه بدردم می خوره یا خیلی تفاوت دارند؟
        سلام.
        منم با همین LAUNCHXL_F28379D شروع کردم. کتاب هایی که من دیدم برای شروع به نظرم خوب نیست. (البته یک کتاب جدید چاپ شده برای مهندس خیراللهی انتشارات مجتمع فنی تهران برای سری 2000 هست . اما نمیدونم خوب هست یا نه.)
        برای شروع دیتاشیتش رو از سایت TI دانلود کنید و شروع کنید به خوندن.
        از Workshop ای که توی خود سایت ti هست میتونید کمک بگیرید.
        فایل C2000Ware رو از سایت TI دانلود کنید . نمونه مثال ها و فایل های مورد نیاز توی اون قرار داره.

اگر سوالی داشتید بفرمایید . یا من یا یکی از دوستان بالاخره کمک میکنن.
        جدیدترین ویرایش توسط saati.sms; ۱۳:۳۵ ۱۳۹۸/۰۵/۲۷.

دیدگاه

ممکن در مورد اینتراپت توضیح بدین برای این پردازنده میگه پنج تا بعد میگه 16 تا برای هر سی پی یو این بلوک رو نمی فهمم.
          چطوری عکس بذارم ؟
          As shown in Figure 5-15, the devices support five external interrupts (XINT1 to XINT5) that can be
          mapped onto any of the GPIO pins.
          In this device, 16 ePIE block interrupts are grouped into 1 CPU interrupt. In total, there are 12 CPU
          interrupt groups, with 16 interrupts per group.

[IMG]file:///C:/Users/*****/Desktop/int.PNG[/IMG]
          جدیدترین ویرایش توسط منیره مرادی; ۱۱:۱۱ ۱۳۹۸/۰۶/۰۸.

دیدگاه

با سلام و عرض ادب یک بر EZdspro2812 از شرکت ارتباطات پیشرو خاور میانه خریداری کرده ام با2011 matlab برنامه را در سیمولینک نوشته و کامپانی میکنم و فایل out را برنامه را دارم این فایل را در ccsv5.3 لود مکنم و توسط Emulator xds100v2 روی رم dspبارگذاری میکنم و برنامه اجرا میگردد ولی با قطع برق برنامه پاک میشود لطفا راهنمای فرمائید که به چه صورت این فایل از matlab را روی flash داخلی بارداری کنم از لطف شما سپاسگذارم راهنمایی کنید
            جدیدترین ویرایش توسط Rsharifian44; ۰۱:۱۱ ۱۳۹۸/۰۷/۲۷.

دیدگاه

سلام دوستان -چندتا سوال داشتم:
              1)منظور از gel fileچی هست؟یعنی اگه خودمون برد بزنیم نیاز داره براش gel file تهیه کنیم؟
              2)من ی سری دیتا با متلب تولید کردم میخوام به عنوان ورودی توی dspروشون پردازش کنم،چطور سیو کنم این دیتا رو؟راهکار چی هست؟

دیدگاه

درخصوص DM6437 داونچی روش کار به چه صورت هست؟ اطلاعاتی برای راه اندازیش ندارید؟

دیدگاه

سلام
                  1- عکس در آموزش ها نیست حالت کد به خودش گرفته. فکر کنم در این حالت تنها راه اینه که لینک رو کپی/پیست کنیم که عکس رو ببینیم. میشه درستش کنید؟
                  2- اسکرول سایت خیلی بده و زمانی که با تاچ پد میخوام اسکرول کنم خیلی سریع میره و حتما باید با موس اسکرول کنم و فقط هم سایت شما اینطوریه!!!

دیدگاه

سلام به مهندسین عزیز. از دوستان کسی هست که در خصوص پردازنده های Dm6437 و DM6467 تجربه کار حرفه ای داشته باشه؟ در فیلد پردازش تصویر نیاز به مشاور و همکار داریم. ممنون

دیدگاه

میخواستم با برد F28379D یک ماژول سیگنال ژنراتور AD9833 رو راه اندازی کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X