اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد x86

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چند سوال در مورد x86

سلام دوستان. :biggrin:
    چدتا سوال در مورد 8086 برام پیش اومده که البته به پروسسور های دیگه هم ربط داره. :agree:
    1- تو X86، رامی که برنامه از اون اجرا میشه باید در چه آدرسی قرار بگیره؟ 0x0000؟
    2- مثلا ما میخوایم به پروسسور بگیم که مقدار 0x11FF رو در آدرس 0x0011 بذار. تو اسمبلی چجوری این کار صورت میگیره؟ با دستور MOV یا...؟

خواهشا کتاب معرفی نکنید چون بعضی کتاب ها واقعا گیج کنندن

پاسخ : چند سوال در مورد x86

1.نفهمیدم چی گفتی والا :eek: :biggrin:
    2.والا تا جایی که من یادم میاد نه نمیشه به صورت مستقیم به ادرس مقدار دهی کرد باید از 2 تا رجیستر استفاده کرد که یادم نمیان.بزار تو این کاغذام بگردم احتمالا جزوه میکروم رو دارم.تو اون دقیق نوشتم.پیدا کردم خبرت میکنم
    چرا میخوای از اسمبلی استفاده کنی برای 8086؟؟!!!الان کامپایلر c براش هست!البته شاید هم میخوای ادرس دهی ها یا رجیستر ها رو دستکاری کنی! :icon_razz:
    آرامش هنر نپرداختن به انبوه مسائلیست، که حل کردنش سهم خداست...

دیدگاه

اها اینم یادم اومد که برای دسترسی به حافظه باید بعد از ادرس 16 شروع کنی به ادرس دهی ینی 0x0016 یه همچین چیزی یادمه.در کل از صفر شروع نکن چون مال رجیستر ها و اطللاعات سیستمیه.چیزی که استادمون میگفت :icon_razz:

دیدگاه

ممنون
        راستش همین الان با زبان C و ARM که خیلی قویتره هم کار میکنم ولی دوست دارم که با معماری کامپیوتر و میکروپروسسور ها بیشتر آشنا شم.
        تا به امید خدا یه برد با یه پروسسور خوب (حالا ARM یا PPC یا V850) بسازن :wow:

دیدگاه

معماری کامپویتر خیلیییی پیچیدس اگر بخوای عمیق واردش بشی.خودش تا دکتری یه رشتس!!!البته در حدود ابتدایی میشه وارد شد.یه سری جزوه ها تو اینترنت هست خیلی خوبن کامل توضیح دادن.خودمم یه جزوه دارم البته شنبه میتونم به دستت برسونمش.

دیدگاه

از رجیستر PC برای آدرس استفاده نمیشه؟ oo:

دیدگاه

یه چیزایی یادمه فک کنم اینطور بود:
              pc رو مقدار دهی میکنی بعد با ادرس حافظت جمع میکنی میشه ادرس نهاییت.این روش ادرس دهی غیر مستقیم.روش های مختلفی برای ادرس دهی هست.مستقیم معمولا ادرس دهی نمیکنن.اول pc رو شیفت میدن 4 تا به چپ برای اینکه 20 بیتی بشه(بیشتر بتونی ادرس دهی کنی).بعد با یه چی دیگه ادد میکردی تا میشد ادرس نهایی.اینجوری بود.

دیدگاه

این خیلی کمک کرد:
                http://www.ic.unicamp.br/~celio/mc404s2-03/addr_modes/intel_addr.html#HEADING2-23

دیدگاه

اهااااا خوده خودشه!!همینرو بخونی تمام ادرس دهی ها رو نوشته توش.من دقیق یادم نبود که بت بگم این دیگه کامل توضیح داده

دیدگاه

یه سوال،
                    x86 از چه آدرسی شروع به اجرای برنامه میکنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X