اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا دوستانی که با ARM9 و WINCE کار کرده اند جواب دهند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لطفا دوستانی که با ARM9 و WINCE کار کرده اند جواب دهند

با سلام
    من برد زیر رو توسط یکی از دوستانم گرفته ام
    http://andahammer.com/micro2440-sdk3
    روی برد winCE به صورت پیش فرض نصب شده است
    سوال من این است که اگر بخواهیم به پایه های ARM در این سیستم دسترسی داشته باشیم از لحاظ نرم افزاری چه کار باید بکنیم؟
    اگر بخواهیم مثلا با تایمر کار کنیم چه کار باید بکنیم؟
    حقیقت امر این است که من با AVR زیاد کار کردم اما تازه با ARM میخواهم کار کنم
    مشکل من این است که وقتی پایه ویندوز وسط میاد مفاهیم و نحوه ارتباط با سخت افزار رو نمیفهمم
    میدونم که باید با visual studio براش برنامه نویسی کنم اما خیلی وارد نیستم
    لطفا مراحل کار رو به صورت ابتدایی توضیح دهید و اگر لینک مفیدی دارید در اختیار من بگذارید
    با تشکر

پاسخ : لطفا دوستانی که با ARM9 و winCE کار کرده اند جواب دهند

سلام.فکر کنم روی خود ویندوز ce یک مثال برای led و کلید های روی برد وجود داره.ولی اگر که بخواید به gpio,spi,i2c,... خود میکرو دسترسی داشته باشید باید درایورشو بنویسید و به همراه خود wince که توی فروشگاه سایت نیز موجود هست کامپایل کنید.بعد این مراحل تازه یه سری dll به وجود اومده که میتونید ازشون استفاده کنید.برخی از داریور ها رو از سایت زیر میتونید بگیرید
    http://www.domodom.fr/spip/A-GPIO-driver-for-mini2440.html?lang=en

دیدگاه

با سلام و تشکر از جوابتون
      من در این مورد یه مقدار تازه کارم
      برای نوشتن درایور باید از visual studio استفاده کرد؟
      در نهایت برنامه نوشته شده در حافظه قرار می گیرد و ARM از آن استفاده می کند.
      در این برد دیگر خبری از پروگرم کردن ARM نیست و تمامی کارها توسط ویندوز انجام می شود؟
      لطفا بیشتر توضیح دهید
      دیدگاه

برای نوشتن درایور نیازی نیست از ویژوال استادیو استفاده کنید اما برای کامپاین win ce باید ار ویژشوال استادیو 2005 استفاده کنید.و برای نوشتن برنامه نیز باید از ویژوال استادیو استفاده کنید.در مورد سوال دومتون هم باید بگم که همینطوره شما برنامه ای رو که با ویژوال استادیو نوشتید روی برد منتقل میکنید و فایل .exe رو اجرا میکنید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza.r
          برای نوشتن درایور نیازی نیست از ویژوال استادیو استفاده کنید اما برای کامپاین win ce باید ار ویژشوال استادیو 2005 استفاده کنید.و برای نوشتن برنامه نیز باید از ویژوال استادیو استفاده کنید..
          ببخشید که اینقدر ابتدایی سوال می پرسم
          1-میشه در مورد درایور بیشتر توضیح بدید؟
          2-اگه برای نوشتن درایور نیاز به ویژوال استودیو نیست پس با چی درایور رو می نویسند؟
          3- منظورتون از این جمله چیه ( اما برای کامپاین win ce باید ار ویژشوال استادیو 2005 استفاده کنید)؟
          با تشکر

دیدگاه

ببخشید اشتباه تایپی ویژوال استادیو 2005 منظورم.برای نوشتن درایور فایل های رجیستری با پسوند .reg و یا .c وجود دارن و یا خودتون باید این فایل ها رو ایجاد کنید .توی notepad میتونید ویرایش کنی و کنار سورس ویندوز بذارید و تمامی این سورس ها رو با نرم افزار ویژوال استادیو 2005 کامپایل کنید.نتیجش یه فایل باینری حدود 30 مگا بایت میشه که روی دستگاه میریزید.به نظرم شا که تا حالا به arm کار نکردید ، فهیمش کمی براتون مشکل باشه.پیشناهاد میکنم با یه arm ساده تر شورع کنید

در ضمن اون سایتی رو که دادم رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید چطور درایور بنویسید
            dvd wince6.0 که در سایت هم موجود هست را تهیه کنید
            نحوه کامپایل wince6.0 هم در منوال چینی دستگاه صفحه 416 موجود هست مطالعه بفرماید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X