اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث و تبادل نظر درباره بهترین سیستم عامل برای بورد های توسعه ARM (همراه نظرسنجی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بحث و تبادل نظر درباره بهترین سیستم عامل برای بورد های توسعه ARM (همراه نظرسنجی)

خوب همون طور که میدونید ARM این اواخر نفوذ زیادی تو زندگی ها داشته به حدی که ما تو جیبمون هم یه آرم داریم
    خوب مشخصه که توسعه دهنده های زیادی روش کار میکنن و سیستم عامل های زیادی براش هست
    اما کدوم پایدار تر , انعطاف پذیر تر , سبکتر , سریعتر و راخت تره
    توزیعی از لینوکس؟ اندروید با کرنل لینوکسی؟ RICS OS ؟ یا ویندوز ce ؟

خوب با هم همفکری میکنیم تا بهترین سیستم عامل برای این پردازنده های دوست داشتنی رو پیدا کنیم
    1,478
    توزیعی از لینوکس
    0%
    569
    اندروید
    0%
    379
    RISC OS
    0%
    276
    win ce
    0%
    135
    سایر که در نظرات مطرح خواهم کرد
    0%
    119
    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

پاسخ : بحث و تبادل نظر درباره بهترین سیستم عامل برای بورد های توسعه ARM (همراه نظرسنجی)

از همکاری شما بسیار خرسندم!

دیدگاه

پاسخ : بحث و تبادل نظر درباره بهترین سیستم عامل برای بورد های توسعه ARM (همراه نظرسنجی)

سلام من یه بورد tiny 210 گرفتم و هر سه سیستم عامل اندروید و لینوکس و wince را روش نصب و امتحان کردم

واضح بگم با wince که اصلا نمیشه کار کرد و با لینوکس هم به سختی . من که نتونستم (البته خود سیستم عامل را میگم)

ولی اندروید خیلی خوب و راحت بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali791
        سلام من یه بورد tiny 210 گرفتم و هر سه سیستم عامل اندروید و لینوکس و wince را روش نصب و امتحان کردم

واضح بگم با wince که اصلا نمیشه کار کرد و با لینوکس هم به سختی . من که نتونستم (البته خود سیستم عامل را میگم)

ولی اندروید خیلی خوب و راحت بود
        خوب رو وین ce نظر خاصی ندارم ولی مشکلات لانسیس هست چون مایکروسافت همیشه میخواد ازمون پول جدا کنه ! :twisted:
        لینوکس هم که برای کوچکترین کاری باید ترمینال رو باز کرد!
        اندروید خوبه و راحته ولی یکم سنگینه و بهینه نیست .......... در مورد زبان اپ نویسی "جاوا" که میشه گفت جزء راحت ترین زبان های برنامه نویسیه
        RISC OS هم که برنامه براش زیاد نیست و راحتی 3 مورد بالا رو نداره

دیدگاه

از نظر کارامدی، بهینه بودن و کنترل صحیح منابع حافظه و امثالهم بی هیچ شکی لینوکس برتر و کامل تر هست. نسخه هایی مثل suse ، debian و ... عالی هستن.
          اما همونطور که فرمودین کار با اون کمی سخته ولی قطعا ارزش یادگیریش رو داره.

درمورد winCE هم عرض کنم که از نظر محیط کاربری خیلی کاربر پسند نیست (البته شاید برای خیلی ها هم مهم نباشه) اما امکاناتش به گرد پای لینوکس هم نمیرسه! به نظر بنده تنها مزیت عمده ای که داره اینه که چون عموم بچه ها با visual Studio برنامه مینویسن و سالهاست که با اون آشنا هستن، این برنامه ها با کمترین تغییرات و گاها بدون تغییر قابل اجرا روی winCE هست که امتیاز خیلی بالایی محسوب میشه!

اندروید هم که جناب شمس آبادی فرمودن. بله به هیچ عنوان سیستم بهینه شده ای نیست. مخصوصا از نظر مدیریت توان و باز مخصوصا مدیریت حافظه! :NO:
          به نظر من تنها دلیل برتری اندروید تبلیغ بی حد و حصر اون توسط رسانه های IT هست و البته محیط کاربر پسند و متفاوت اون که باعث شده برنامه نویسان اپلیکشن به سمتش برن و انصافا سنگ تموم گذاشتن براش! وگرنه قبلا سیمبین مطرح بود که کسی در بهینه بودن و استوار بودن این سیستم عامل شکی نداره! اما متاسفانه نتونست به موقع با نیاز مردم خودش رو وفق بده و به سرعت طرفدارانش رو از دست داد!
          به نظر بنده اندروید برای مهندسین Embedded یه سیستم عامل حرفه ی نیست ( :eek و فقط به خاطر مواردی که در بالا ذکر کردم مطرح شده. به عنوان مثال آزاد سازی منابع حافظه در اون به قدری ضعیفه که اگه به لطف برخی اپلیکیشن ها نبود که مدام حافظه را آزاد کنن، بعد از مدتی قطعا مشکلات پر بودن رم و ... روی سرعت و روان بودن سخت افزار اثر میذاشت. :read:
          البته دور از انصافه که برخی از ویژگی های مثبت اندورد مثل متن باز بودن و زیبایی و از همه مهم تر [glow=red,2,300]امکانات فراوان و ساده برنامه نویسی[/glow] اون رو ذکر نکرد که قطعا اگه این مورد آخر نبود مهندسان embedded به سراغ اون نمیومدن!

با تمام این اوصاف فکر میکنم یه امبدد کار ، برای پاسخگو بودن به بازار مجبوره بیشتر از همه به سراغ اندروید بره. مگر اینکه در محصول او، نیازی به استفاده مستقیم سیستم عامل توسط کاربر نباشه. به عنوان مثال ما همه روی کامپیوتر های خونگی و لپ تاپ و ... از ویندوز استفاده میکنیم با اینکه میدونیم لینوکس و توزیع های اون بسیار بهتر عمل میکنن اما هنوز با windows کار میکنیم! دلیلش هم فراگیر شدن اون هست! مثلا اگه شما بخوای از لینوکس استفاده کنی باید با بسیاری از نرم افزار های عالی ویندوز خداحافظی کنی و یا به سطح پایین تر اونها در لینوکس راضی باشین!
          در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
          اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

گوگل قول داده که با ارایه اندروید 5 مشکلات بالا رو حل کنه (ببینیم چه میکنه)
            البته ای کاش یه زبان جامع برای اپ نویسی تو تمام سیستم عامل ها بود .... این جوری خیلی بهتر میشد و تکنولوژی با سرعت بیشتری پیشرفت میکرد
            حالا ای کاش گفتن فایده نداره ولی دنیا یه تغییر اساسی میخواد

دیدگاه

ببینید اصولا سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس برای کار های خاص ( سیستم های امبدد) کاربرد داره نمونه بارز اون هم میشه به انواع تبلت و گوشی های عوشمند و تلوزیون های هوشمند اشاره کرد ( آندروید هم بر پایه لینوکس هست دیگه) و به نظر من مایکروسافت اصلا نمیتونه جای لینوکس رو در سیستم های امبدد بگیره همون طوری که لینوکس نمیتونه جای سیستم عامل ویندوز رو در PC های رومیزی و اداری بگیره !

حلا چون در گوشی های تلفن همراه تماس تلفنی در اولویت اصلی است آندروید هم برای این کار بهینه شده ولی در سایر سیستم های امبدد که از تماس تلفنی و SMS و این حرفا خبری نیست آندروید کارایی نداره وسایر توزیع های لینوکس مفید تر هستند (به عنوان دلیل هم میتونید به منابعی که برای سیستم عامل آندروید در نت هست مراجعه کنید و مشاهده کنید هدف از این سیستم عامل برای په کاری هست)

مثلا من خودم با برد رسپبری یک مدتی میشه که دارم کار میکنم ، خود بنیاد رسپبری (که این برد رو تولید کرده) لیستی از سیستم عامل ها رو برای بردشون توصیه کردتد که همگی توزیع های لینوکس هستند:
              • Raspbian
              • Pidora
              • RISC OS
              • RaspBMC
              • Arch
              • OpenELEC
              سیستم عامل raspbian که بر پایه دبیان هست برای شروع خوبه ولی کلا برای کارای حرفه ای Arch linux و OpenELEC برای سیستم های امبدد بدرد میخوره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسعود - الف
                از نظر کارامدی، بهینه بودن و کنترل صحیح منابع حافظه و امثالهم بی هیچ شکی لینوکس برتر و کامل تر هست. نسخه هایی مثل suse ، debian و ... عالی هستن.
                اما همونطور که فرمودین کار با اون کمی سخته ولی قطعا ارزش یادگیریش رو داره.

درمورد winCE هم عرض کنم که از نظر محیط کاربری خیلی کاربر پسند نیست (البته شاید برای خیلی ها هم مهم نباشه) اما امکاناتش به گرد پای لینوکس هم نمیرسه! به نظر بنده تنها مزیت عمده ای که داره اینه که چون عموم بچه ها با visual Studio برنامه مینویسن و سالهاست که با اون آشنا هستن، این برنامه ها با کمترین تغییرات و گاها بدون تغییر قابل اجرا روی winCE هست که امتیاز خیلی بالایی محسوب میشه!

اندروید هم که جناب شمس آبادی فرمودن. بله به هیچ عنوان سیستم بهینه شده ای نیست. مخصوصا از نظر مدیریت توان و باز مخصوصا مدیریت حافظه! :NO:
                به نظر من تنها دلیل برتری اندروید تبلیغ بی حد و حصر اون توسط رسانه های IT هست و البته محیط کاربر پسند و متفاوت اون که باعث شده برنامه نویسان اپلیکشن به سمتش برن و انصافا سنگ تموم گذاشتن براش! وگرنه قبلا سیمبین مطرح بود که کسی در بهینه بودن و استوار بودن این سیستم عامل شکی نداره! اما متاسفانه نتونست به موقع با نیاز مردم خودش رو وفق بده و به سرعت طرفدارانش رو از دست داد!
                به نظر بنده اندروید برای مهندسین Embedded یه سیستم عامل حرفه ی نیست ( :eek و فقط به خاطر مواردی که در بالا ذکر کردم مطرح شده. به عنوان مثال آزاد سازی منابع حافظه در اون به قدری ضعیفه که اگه به لطف برخی اپلیکیشن ها نبود که مدام حافظه را آزاد کنن، بعد از مدتی قطعا مشکلات پر بودن رم و ... روی سرعت و روان بودن سخت افزار اثر میذاشت. :read:
                البته دور از انصافه که برخی از ویژگی های مثبت اندورد مثل متن باز بودن و زیبایی و از همه مهم تر [glow=red,2,300]امکانات فراوان و ساده برنامه نویسی[/glow] اون رو ذکر نکرد که قطعا اگه این مورد آخر نبود مهندسان embedded به سراغ اون نمیومدن!

با تمام این اوصاف فکر میکنم یه امبدد کار ، برای پاسخگو بودن به بازار مجبوره بیشتر از همه به سراغ اندروید بره. مگر اینکه در محصول او، نیازی به استفاده مستقیم سیستم عامل توسط کاربر نباشه. به عنوان مثال ما همه روی کامپیوتر های خونگی و لپ تاپ و ... از ویندوز استفاده میکنیم با اینکه میدونیم لینوکس و توزیع های اون بسیار بهتر عمل میکنن اما هنوز با windows کار میکنیم! دلیلش هم فراگیر شدن اون هست! مثلا اگه شما بخوای از لینوکس استفاده کنی باید با بسیاری از نرم افزار های عالی ویندوز خداحافظی کنی و یا به سطح پایین تر اونها در لینوکس راضی باشین!
                منم با این نظر موافقم. تشکر هم می کنم بخاطر صادقانه بودن نظر :applause:
                سیستم عامل های لینوکسی کلا با توجه به احترامشون به کاربرانشون و امکاناتشون برای برنامه نویسان محبوبیت خوبی دارند و هم چنان آدم دوست داره باهاشون دستو پنجه نرم کنه.
                برای دست و پنجه نرم کردن هم من هم پیشنهاد می کنم شما راه اندازای لینوکسی رو (برای توضیح بیشتر کتاب "لینوکس- کلید کاربران حرفه ای لینوکس و ویندوز"http://buy-book.ir/9786000409081 رو تهیه کنید) خوب یاد بگیرین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X