اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی رابط گرافیکی با تاچ و انتخاب سیستم عامل مناسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی رابط گرافیکی با تاچ و انتخاب سیستم عامل مناسب

برد رسپبری پای, سیستم عامل دبیان به خاطر پایداریش, زبان برنامه نویسی kivy به خاطر محیط گرافیکی لمسی و سهولت در کد نویسی.

اینجوری دستت توو توسعه و شخصی سازیش بازه.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : طراحی رابط گرافیکی با تاچ و انتخ

نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
      سلام
      عمومیت داشتن به این معنی نیست که چیزی فان نباشه اتفاقا بر عکس . خیلیا توی نت یه برد کوچیک میخرن یه فیلم درست میکنن با اندروید میزان یوتیوب که خودش یه کار فانه اما تا حالا ندیدم سیستم مثل ATM بیاد اندرویید بریزه . در مورد سیستمهای امبدد هم عمده جاهایی که مشغول به کار بودم (کسایی که به نطرم حرفیه ای بودن) سیستمهای windows رو انتخاب میکردن . همیشه راحت تر سریع تر و کم باگ تر بوده . بنده تا اونجایی که با اندروید برنامه نویسی رفتم دنبالش با اندروید استدیو به نطرم بسیار ضعیف اومد و غیر قابل قیاص با امکانات ویژوال استدیو . به علاوه هسته لینوکس روی اندروید مساوی با این نیست که اندروید رو لینوکس در نظر بگیرید . لینوکس در بسیاری از جاها میتونه( مثل سرور ) تا چندین سال به طور متوالی کار کنه و نیازی به سرویس نداره اما تجربه من از اندروید ریست هر روز اون توی گوشیم بود یا تبلت یا دیوایسای دیگه بوده! این فقط یه نمونه از تفاوتشونه . داشتن ترمینال و مرنل یکی دلیل بر یکی بودن نیست
      بنده هم بالا گفتم لینکوس عالی هست و بدون مشکل خیلیا این روزا با استفاده از ARCH linux و طراحی گرافیک میشه تقریبا گفت os خودشون رو میسازن .اما نبود منابع اموزشی کافی به علاوه داشتن سطح بالای اطلاعات در مورد لینوکس و همینطور زمان طراحی طولانی باعث میشه عمدتا طرفش نرن
      86% دستگاهای امبدد با ویندوز ران میشن اما به دلیل شخصی سازی کسی نمیتونه متوجه این موضوع بشه اینم منبعش :
      https://www.youtube.com/watch?v=NRh0USki800
      باسلام
      تا حدودی با گفته هاتون موافق هستم که کار با لینوکس سخت هست و زمان بر.
      ولی خوب امتیاز لینوکس به ویندوز این هست که اولا وقتی شما محصولی ساختی و خواستی بفروشیش اولا معمولا کسی پول ویندور اورجینال نمیده پس کرک شده هست و مشکلات خودشو داره.لینوکس مجانی
      تیم برنامه نویس ماکروسافت یک تعداد محدود هستند ولی لینوکس و اندروید کل دنیا شما هم می توانی هسته اون رو ارتقا بدی و مجانی استفاده کنی.اونها از استانداردgplاستفاده می کنند که ممنوع کرده پولی کردن نسخه های لینکس رو .
      واین نکته که در صنعت لینکس نیست این حرف دقیق نیست و من نظرم بر عکس شماست یعنی 80% لینوکس 20% ویندوز
      بعد هم شما یک مبایل خریدید که روش انواع برنامه هارو ریختید اونها باهم شاید ناهماهنگ بودند که برنامه ها بسته شده خوب این هم دلیل محکمی نیست.
      برنامه شما بسته شده ایا گوشی شما هم ریست شده؟
      هر موقع گوشی شما ریست شد و دلیل پاور نداشت می تونید بگید اندروید گرش کرده.
      ولی وقتی یکی از برنامه هاتون بسته شد این نشون میده اندروید برنامتون رو به هردلیلی از روال اجرا خارج کرده و اندروید گرش نکرده.
      ولی خوب قبول دارم که ما چون توایران هستیم و پول یک سی دی windowsرو 2000 تومان بیشتر نمیدیم کسی دنبال لینوکس نره
      خوب کرک شدشو استفاده می کنیم دیگه!
      ولی دنیا اینوری نمیره موفقیت شرکت samsungتو فروش گوشی های مبایلش نشون دهنده موفقیت این سیستم عامل هست و خیلی شرکت های دیگه هم دنبال روی اون شدن مثل sony.huawy.....
      ولی نوکیا بخاطر رفتن به سمت ویندوز از بازار گوشی های هوشمند جا مونده.
      بعد هم سیستم عامل اندروید شما اگر از ورژن کرنل اندروید خبر داشته باشی می تونی بر اساس اون برنامتو کامپایل بگیری برای اون ورژن از اندروید ولینکسی که هستش داره و کاملا مانند یک لینوکس ازش استفاده کنی و تمام امکانات سخت افزاریشو داشته باشی.
      ولی باز اینجا حق باشماست که نمونه کد کم داره ولی این به این معنا نیست که نمیشه
      این سایت اومده مقایسه کرده سیستم عامل های استفاده شده در سیستم های embededرو باهم
      http://techonerd.com/embedded-os-review/

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : طراحی رابط گرافیکی با تاچ و &#

نوشته اصلی توسط S.R.F
        باسلام
        تا حدودی با گفته هاتون موافق هستم که کار با لینوکس سخت هست و زمان بر.
        ولی خوب امتیاز لینوکس به ویندوز این هست که اولا وقتی شما محصولی ساختی و خواستی بفروشیش اولا معمولا کسی پول ویندور اورجینال نمیده پس کرک شده هست و مشکلات خودشو داره.لینوکس مجانی
        تیم برنامه نویس ماکروسافت یک تعداد محدود هستند ولی لینوکس و اندروید کل دنیا شما هم می توانی هسته اون رو ارتقا بدی و مجانی استفاده کنی.اونها از استانداردgplاستفاده می کنند که ممنوع کرده پولی کردن نسخه های لینکس رو .
        واین نکته که در صنعت لینکس نیست این حرف دقیق نیست و من نظرم بر عکس شماست یعنی 80% لینوکس 20% ویندوز
        بعد هم شما یک مبایل خریدید که روش انواع برنامه هارو ریختید اونها باهم شاید ناهماهنگ بودند که برنامه ها بسته شده خوب این هم دلیل محکمی نیست.
        برنامه شما بسته شده ایا گوشی شما هم ریست شده؟
        هر موقع گوشی شما ریست شد و دلیل پاور نداشت می تونید بگید اندروید گرش کرده.
        ولی وقتی یکی از برنامه هاتون بسته شد این نشون میده اندروید برنامتون رو به هردلیلی از روال اجرا خارج کرده و اندروید گرش نکرده.
        ولی خوب قبول دارم که ما چون توایران هستیم و پول یک سی دی windowsرو 2000 تومان بیشتر نمیدیم کسی دنبال لینوکس نره
        خوب کرک شدشو استفاده می کنیم دیگه!
        ولی دنیا اینوری نمیره موفقیت شرکت samsungتو فروش گوشی های مبایلش نشون دهنده موفقیت این سیستم عامل هست و خیلی شرکت های دیگه هم دنبال روی اون شدن مثل sony.huawy.....
        ولی نوکیا بخاطر رفتن به سمت ویندوز از بازار گوشی های هوشمند جا مونده.
        بعد هم سیستم عامل اندروید شما اگر از ورژن کرنل اندروید خبر داشته باشی می تونی بر اساس اون برنامتو کامپایل بگیری برای اون ورژن از اندروید ولینکسی که هستش داره و کاملا مانند یک لینوکس ازش استفاده کنی و تمام امکانات سخت افزاریشو داشته باشی.
        ولی باز اینجا حق باشماست که نمونه کد کم داره ولی این به این معنا نیست که نمیشه
        این سایت اومده مقایسه کرده سیستم عامل های استفاده شده در سیستم های embededرو باهم
        http://techonerd.com/embedded-os-review/
        سلام دوباره
        لینکی که دادید رو مطالعه کردم
        تغریبا چیزایی که گفته درست هست
        اما واسه پول ویندوز . شما 965 دلار بابت پلت فرم بیلدر میدید و 3 دلار بابت هر دیوایس که هزینه بسیار کمی هست . میشه 10 تومن رو هر دیوایسی که میفروشید نیم میلیون .. ببین رفیق چیزه خوب مجانی نیست اتفاقا این اخلاق ایرانیا که تا الان پول ندادن باعث میشه اینجوری فکر کنن . شما الان التیوم رو باید پول بدید اما ایگل تا یه حد کمی بدونه پوله اما ایا ایگل رو میتونید بیرون برد بسازید واسش؟ اصلا قبول نمیکنن ! اصلا کد CNC نمیده . کگر این دستی بزنن با اتو ! حتی تو خود لینوکس که اخر صحبتم بهش اشاره میکنم خیلی چیزا پولیه .
        درسته تعداد کسایی که ویندوز رو دdevelop دادن خیلی کمتر اما تک تک شون افراد بسیار حرفه ای هستن لینوکس هم این افراد رو داره اما اگه بخوایید ازشون استفاده کنید عمدا مجانی نخواهد بود . راجب اندروید حرف خاصی برای گفتن ندارم . من فقط یه کلش روش نصب کرده بودم . اصلا باهاش کار نمیکنم اما یه دوره لومیا 630 داشتم و میتونم با خیال کامل بگم بسیار قابل اطمینان تر بود وین 8.1 لومیا . در مورد موفقیت سامسونگ و هوایی و .. هم عرض کنم با اومدن پردازنده اینتل که میشه روش مستقیم ویندوز کامپیوتر ریخت این خواب شیرینه آرم و اندروید هم تموم میشه تبلتی که روش altium , keil و visual studio و همه برنامهای مهندسی کامپیوتر بالا میاد و حتی بازیهای کانتر و کال اف دیوتی 4 کامپیوتر مثل اب خوردن روش اجرا میشه اندروید به زودی اوت میکنه . شما وقتی میتونی روش فوتوشاپ 4 گیگ کامپیوتر رو بریزی چرا بری اندروید بخری یه فتوشاپ مسحره 40 مگ روش یریزی؟ . شما لومیا 950 رو ببینید . ویندوز تازه ضربشو شروع کرده تا الان کنار وایساده بود
        . نمونش تبلت surface که قابل تهیه هست که اینتله و بزودی معماری آرم هم اسیب خواهد دید . یه سر به دیجی کالا بزنید . ویدیوشم هست . از بحث خارج نشیم
        ببینید من از لینوکس یه بار اسیب خوردم واسه همین پیشنهادم ویندوزه . من رزبری گرفتم و تو نت هر چی گشتم همه اموزشا پایتون روی رزبرین بود که اصلا به درد کار فان هم حتی نمیخوره . سعی کردم کاستوم کنم لینوکس رو نشد خیلیم دنبالش گشتم به این نتیجه رسیدم جایی که تو لینوکس بخوام اینقدر پیشرفت کنم 3 4 سال طول میکشه تازه اگه استاد داشته باشم و پول کلاسای LPI . طراحی GUI , پورت کردن و ... تو لینوکس سالها طول میکشه . واسه همین از لینوکس زده شدم
        اما به هر حال چون من نتونستم دلیل بر بد بودنش نیست به علاوه ما الان داریم تو ایران زندگی میکنیم پس فعلا ویندوزم مجانیه
        رزبری هم افتاده یه گوشه داره خاک میخوره . اما ویندوز بسیار راحتر بود سریع عالی پشتیبانی خوب واسه شخصی سازی لازم نبود 3 سال وقت بزارم کرنلش رو بدونم! من که رشتم کامپیوتر نیست ! مگه شما میشنی واسه میکرو برنامه مینویسی میشینی مباحث کمپایلر هم میخونی تا بفمی دقیقا کمپایلر چیکار میکنه ؟ قرار نیست همه کارارو یه نفر انجام بده یا همه چیو یه نفر بدونه که این جوری ادم پیر میشه اخرشم چیزی راه نمیندازه . واسه لینوکس هم استدیو طراحی هست اما قیمتش از ویژوال استیدو هم بیشتره . بسیار بیشتر . حتی qt هم شما واسه خودت برنامه مینوسی پول نمیدید اما اگه برنامتو بفروشی یا کامرشال کنی باید پول qt هم بدی . ویژوال استیو 2015 هم جدیدا مجانی شده واسه استفاده شخصی . بنده خودم دارم استفاده مینکنم تقریبا همه چیزشم در دسترسه

به هر حال من کارم با وین تموم شده خوشحال میشم اگه منبعی واسه لینوکس دارید که همه این کارارو اموزس میده بدون این که چند سال وقت بره به ما هم بگی . منم ممنون میشم
        اما من با همه این احوالات واسه این رفیقمون که جواب سریع میخواد بدون مشکل بازم ویندوز رو پیشنهاد میکنم
        اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
        هیتلر

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : طراحی رابط گرافیکی با تاچ و &#

نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
          سلام دوباره
          لینکی که دادید رو مطالعه کردم
          تغریبا چیزایی که گفته درست هست
          اما واسه پول ویندوز . شما 965 دلار بابت پلت فرم بیلدر میدید و 3 دلار بابت هر دیوایس که هزینه بسیار کمی هست . میشه 10 تومن رو هر دیوایسی که میفروشید نیم میلیون .. ببین رفیق چیزه خوب مجانی نیست اتفاقا این اخلاق ایرانیا که تا الان پول ندادن باعث میشه اینجوری فکر کنن . .....
          باسلام
          خیلی ممنون هستم از اینکه شما در بحث شرکت کردید به اطلاعات بنده هم اضافه شد با تشکر.
          والا من خودم خیلی حرفه ای نیستم تو لینوکس فقط چیزی که من باهاش مواجه شدم در رابطه با لینکس این بود که ما ایرانی ها خیلی ازش دور هستیم ان هم بخاطر مجانی بودن ویندوز های کرک شده بوده و لطمه خوردیم یک جورایی حالا که این پلتفرم برای سیستم های embeded
          پیشرفت کرده شدیدا بنده خلاع اون رو احساس میکنم.
          ولی خوب این هم یک واقعیته که سیستم اصلی که من دارم باحاش کار می کنم ویندوزه همه چی هم روش دارم فوتوشاپ التیوم کادنسو.....
          خلاصه همیچیزمون یک جورایی ویندوزی هست ولی خوب بنده تو یک محیط کاملا صنعتی کار میکنم و تقریبا 4.5 سال پیش متوجه شدم خیلی از سیستم های صنعتی موجود در محیطlinux baseبودن خیلی عجیب بود برام.
          خوب ما ایرانی ها دنیای خاصی داشتیم و لینوکس اصلا توش نبود حالا می بینی داره همه جا میره.
          باز هم میگم لینکس سخته و 10000 نکته داره که وقتی واردش میشی انگار رفتی تو فضا کاملا عجیب و دست نخورده و ترس ناک
          .
          من خودم یک کتاب لینوس استفاده میکنم اونهم اورجینال البته pdf اون تو نت وجود داره من هم دارم از اون استفاده میکنم

http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&cad=rja&u act=8&ved=0ahUKEwigpPz9honKAhVK_HIKHQCHCyYQFgg aMAA&url=http%3A%2F%2Fdl.irpdf.com%2Febooks%2F Part17%2Fwww.irpdf.com(5952).pdf&usg=AFQjCNEb_ 4Ax1JEEa8aHVDH92kVbMNhjNQ&sig2=pD5gwiPMAO50gnF uLh-B2A

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X