سلام خدمت دوستان عزیز. میخواستم بدونم برای برد Odroid XU4/XU3 تاچ اسکرین 15 اینچ به بالا که نیازی به درایور نویسی برای تاچ نداشته باشد موجود است یا کسی هست که تونسته باشه LCD با این سایز رو به برد وصل کنه و جواب بگیره ؟ ممنون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
انتخاب LCD مناسب برای برد Odroid XU4
Collapse
X
-
پاسخ : انتخاب LCD مناسب برای برد Odroid XU4
با سلام
به نظرم السیدی های زیر مناسبه. کویر الکترونیک داره
http://kavirelectronic.ir/eshop/led-156/1200250-%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C-led-156-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B4%DB%8C%D9%86-1366x768-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7-s6.html
یه سوال هم داشتم . برد خیلی خوبی رو انتخاب کردین برای کار . میخواهید با اندروید کار کنید یا با لینوکس؟
من هم میخوام برد C2 رو بخرم. ولی موندم با پایتون و QML و QT که در محیط لینوکس هستش کار کنم یا برم سراغ اندروید؟ موندم . از طرفی هم میدونم که تو اندروید کلاسهای خیلی کاملی برای درست کردن اپلیکیشن های خیلی قوی وجود داره و زحمت برنامه نویس رو به نسبت محیط های دیگه خیلی کمتر میکنه . اما به نظرم ما توی بردهای توسعه خیلی به همه قسمتهای اندروید که بیشتر برای گوشیها و انواع اونها نوشته شده نیازی نداریم و فقط یه بار اضافی به گردن cpu های آرم میندازیم. در صورتیکه با بردهای ضعیفتری مثل رسپری پای با پایتون و qt همه نیازهای بردهای توسعه با قیمت پایین تری برآورده کرد. لطفا دوستان هم نظرشون رو بگن. ممنون"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.
-
خیلی ممنون از پاسختون
LCD هایی که معرفی کردین خروجی HDMI برای متصل شدن به برد رو ندارن و نیاز به برد واسط RGB به HDMI هست. آیا اطمینان دارین که تاچ این LCD ها به راحتی بدون نیاز به تغییر فایل کرنل و Boot.ini روی برد عمل می کنه؟ تعداد LCD هایی که سازگار با این برد هست و بدون تغییر فایل کرنل قابل استفاده است خیلی کمه و معمولا کسی از LCD های متفرقه جواب نگرفته!!!!!
بله این برد، برد خیلی خوبیه ، من با UBUNTU کار می کنم .
البته بسته به کاربرد می توان از هر یک از این سیستم عامل ها استفاده کرد. به عنوان مثال برای پردازش تصویر و کار با کتابخانه ی OpenCV و QT استفاده از UBUNTU راحت تر است. از طرف دیگر حجم محاسبات و کاربردی که مد نظر است در انتخاب برد تاثیر گذار است. اگر به RAM زیادی نیاز دارین و یا می خواهید پردازش موازی مثل Opencl انجام دهید قطعا انتخاب Odroid بهتر است.
با تشکرجدیدترین ویرایش توسط sidg; ۱۲:۵۳ ۱۳۹۶/۰۲/۱۸.
دیدگاه
-
سلام
بردتون رو از کجا تهیه کردین؟ از کدوم مغازه؟ فروشگاه بل تو جمهوری یه السیدی تاچ داره مخصوص بردهای ادروید که حدود 250000 تومان هستش. السیدی 5 اینچه . میتونید از بل تهیه کنید
میشه یه کم در مورد opencl توضیح بدین؟ اگه مشکلی نداره از پروژه تون کمی صحبت میکنید؟ ممنون"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.
دیدگاه
-
سلام
مرسی. من بردم رو خرید خارج کردم. حقیقتا من ال سی دی 15 اینچ به بالا می خوام وگرنه تا 7 اینچ هم برای خود برد داره.
opencl کتابخانه ی پردازش موازی به کمک GPU هست که توسط شرکت های سازنده ی GPU توسعه داده می شود و به صورت متن باز است.
پروژه ی من پردازش تصویر و پیاده سازی چند الگوریتم بر روی برد امبدد هست.
با تشکر
دیدگاه
دیدگاه