اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایده استفاده از مینی کامپیوتر بدید ..... مینی کامپیوتر هدیه بگیرید !

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایده استفاده از مینی کامپیوتر بدید ..... مینی کامپیوتر هدیه بگیرید !

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز بنده که اعلام نکردم هیچ کدوم از طرح های قبلی برنده نشدن و فقط ایشون هستند!
    حتما بنده و سایر اعضای تیم چیزی در طرح ایشون دیدیم که این هدیه رو بهشون میدیم و این چه جای اعتراضی برای شما داره؟
    البته من دلم از افراد دیگه ای پر هست که شروع کردن تو کانال های تلگرامی بنده رو میتوپن که چرا ایشون رو انتخاب کردیم !!! مجموعه ECA علاقه داره به یکسری افراد کمک کنه و این دستگاه هارو هدیه بده دیگه چرا فحش میخوریم خودمم نمیدونم واقعا
    قطعا افراد دیگه ای هم انتخاب خواهند شد به مرور و همچنان منتظر ایده های جالب دیگه هستیم.
    انشالا شماهم یکم طرحتون رو بیشتر و با دیتیل بیشتر توضیح بدید قطعا میتونید برنده باشید
    تعداد برنده ها خواهد بود به شرط ارائه طرح های خوب
    قبول دارم که خیلی وقتا پیش میاد که اگه شما انگشتتون رو هم بکنید توی عسل بازم یه عده پیدا میشن که گاز میگیرن. چاره ای وجود نداره . فرهنگ کشور از عرش اعلی به فرش سفلی سقوط کرده و خیلی کار داره تا بیاد روی خط صفر. به نظرم بهترین کار ممکن اینه که بی تفاوت بود و از کنار این افراد بدون توجه رد شد. در مورد تصمیم جمعی که فرمودید برای انتخاب افراد دارید تا حدود زیادی خیالم راحت شد. به هر حال به شما حق میدم نمیشه همیشه همه سلایقو راضی کرد. در کل از شما و دوستان و همکارانتون به خاطر زحمات و تلاش فراوانتان به نوبه خودم تشکر میکنم. آرزو میکنم همیشه همه جا موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariyankj نمایش پست ها
      بله میشه،حتی این امکان هم وجود داره که یک هسته رو برای یک پرادازش جدا اختصاص بدید هم مولتی ترید و هم مولتی پراسس داره من مولتی ترید رو در مولتی پراسس اجرا کردم که به صورت کامل جواب گو بود(که باید هم این طور باشه چیز عجیبی نیست،خود اجرای os هم مولتی پراسس نیاز داره و گرنه boot خیلی طول میکشه و os کند میشه)و در حالت پیشفرض فشار مولتی ترید تا حدودی و مولتی پراسس به صورت کامل بین هسته ها تقسیم میشه
      یعنی امکانش هست که بشه یکی از هسته ها را بطور مستقل فقط برای کنترل کل سیستم بکار برد تا در صورت هنگ کردن سیستم موضوع را تشخیص داده و یک سری دستورات را انجام داده و در آخر کل سیستم را ریبوت کند ؟

دیدگاه

البته من بشخصه
        LattePanda – A Windows 10 Computer with integrated Arduino
        را بستر مناسبی برای کار میدونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Glimpser نمایش پست ها
          یعنی امکانش هست که بشه یکی از هسته ها را بطور مستقل فقط برای کنترل کل سیستم بکار برد تا در صورت هنگ کردن سیستم موضوع را تشخیص داده و یک سری دستورات را انجام داده و در آخر کل سیستم را ریبوت کند ؟
          بله و در زمانی که یک هسته رو به یک پراسس اختصاص میدیم(که یک فرآیند 2 مرحله ای داره) اون هسته کاملا به اون پراسس اختصاص داده میشه به صورتی که حتی سرعت boot هم کم تر میشه(حتی از boot هسته جدا سازی میشه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
            مجموعه ECA علاقه داره به یکسری افراد کمک کنه و این دستگاه هارو هدیه بده دیگه چرا بحش میخوریم خودمم نمیدونم واقعا
            اقا شما کارت را بکن. خودتو اذیت نکن. خیلی ها مثل من هدیه شون را از درون پیشنهاد ها و تاپیک های پرسش و پاسخ پیدا میکنن. اینجا هر روز همه دارن بهم هدیه میدن مجانی. اصلا اینجا مکان هدیه دادن و گرفتنه . فقط یک کم شکلش فرق میکنه بچشم نمیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariyankj نمایش پست ها
              بله و در زمانی که یک هسته رو به یک پراسس اختصاص میدیم(که یک فرآیند 2 مرحله ای داره) اون هسته کاملا به اون پراسس اختصاص داده میشه به صورتی که حتی سرعت boot هم کم تر میشه(حتی از boot هسته جدا سازی میشه)
              درود
              برای مولتی پراسس فکر نکنم زبان پایتون گزینه خوبی باشه چون زبان سطح بالاست.بعد توی فروم های سایت رزبری یه کاربری پاسخ داده بود اگه توی یک هسته یک بیت 1 بشه و توی هسته دیگه هم همون بیت 1 بشه این وسط احتمال خرابی مموری هست یعنی باس اشتراکی بین هسته ها احتمال سوختنش هست.البته این یه نظریه هستش و من خودم تایید یا تکذیبش نمیکنم.
              جدیدترین ویرایش توسط metalelec; ۱۵:۰۱ ۱۳۹۶/۱۱/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط metalelec نمایش پست ها
                درود
                برای مولتی پراسس فکر نکنم زبان پایتون گزینه خوبی باشه چون زبان سطح بالاست.بعد توی فروم های سایت رزبری یه کاربری پاسخ داده بود اگه توی یک هسته یک بیت 1 بشه و توی هسته دیگه هم همون بیت 1 بشه این وسط احتمال خرابی مموری هست یعنی باس اشتراکی بین هسته ها احتمال سوختنش هست.البته این یه نظریه هستش و من خودم تایید یا تکذیبش نمیکنم.
                درباره ی پایتون بگم که جهت انجام پروژه ها بر روی ماشین ها ی لینوکسی یکی از بهرتین گزینه ها هست(این از تجربه ی شخصی میگم نه بر اساس شنیده ها) و بعد هم این که من پروژه های سنگین و مولتی تسکینگ زیادی رو با رزپبری اجرا کردم و شانس این که 1 بیت در 2 هسته 1 بشه به شدت پایین هست و من اصلا در طی پروژه هایی که با رزپبری داشتم حتی یک بار هم به این مشکل برخورد نکردم(آخه اصلا دلیلی وجود نداره که یه بیت روی 2 تا هسته پردازش بشه که حالا 1 بشه یا نشه) احتمالا اون کاربر یک کاربر سطح بالا بوده و خودش خواسته سیستم عاملی برای رزپبری پورت یا دولوپ کنه چون این ها ایراداتی هستن که باید در سطح کنرل و بعضا os دولوپر ها باهاش برخورد می کنن و ما وقتی از یه زبان برنامه نویسی سطح بالا و در یک os ی که سال هاست داره روش کار میشه(چون raspbian خودش یه توزیع از debianهست)کار می کنیم دیگه این ایرادات مطمعنا بر طرف شده، دوستان این تایپک برای ایده هست نه رزپبری و پایتون پس اگه مشکل و یا سوالی دارید به بنده پیغام خصوصی بدید که تایپک از مسیر اصلی منحرف نشه
                جدیدترین ویرایش توسط ariyankj; ۱۷:۳۶ ۱۳۹۶/۱۱/۰۱.

دیدگاه

بالاخره کدام طرح برنده مینی پی سی شد ؟

دیدگاه

من که آخرش سردر نیاوردم که چی شد کی شد
                    ولی هر کی برنده شده مبارکش باشه

دیدگاه

اطلاع دارید که هذینه برنامه نویسی برای pi بر چه مبنایی محاسبه میشود ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinarahimzade نمایش پست ها
                        استفاده از مینی پیسی به جای سیستم های پیچیده فروشگاهی.

با سلام تقریبا یک چندسالی میشه که سیستم های فروشگاهی روی بورس افتادن ولی برای فروشگاه های بزرگ بیشتر استفاده میشن و به دلیل قیمت بالای اینجور سیستم ها فروشگاه های ساده و کوچیک نمیتونن از این سیستم ها استفاده کنن و پیشنهاد من استفاده از مینی پیسی ها هستش.
                        شرح کلی ماجرا اینه که میتونیم با نوشتن یه برنامه روی این پیسی ها و وصل کردن اونا به چند تا ماژول تمام امکانات یک سیستم فروشگاهی توی یک مینی پیسی تعبیه کنیم .به طوریکه قیمتش حتی اندازه یک نرم افزار سیستم های فروشگاهی نشه!!!!!!!!

خب اول به یه رسبری zerow یک نمایشگر کوچک مثل این وصل می کنیم

بعدش بهش این ماژول بارکد خوانو وصل میکنیم

و بعد باید یه ماژول gprs مثل SIM800Aاونو به اینترنت همراه مجهز میکنیم تا قابلیت پرداخت اینترنتی براش فراهم شه
                        و همینطور میتونیم اونو به ماژول پرینتر حرارتی برای درج فیش وصل کنیم
                        نرم افزارشم میتونیم با python یا c بنویسیم که اگه توضیح بدم خیلی طولانی میشه
                        ولی یک ایده جالب دیگه که به ذهنم رسید این بود که میتونیم با پردازش تصویر هم کالاها رو شناسایی کنیم که خیلی جالب میشه البته دیگه این کارو نمیتونیم با رسبری zeroانجام بدیم وباید سراغ رسبری 3 بریم .
                        و یک کار دیگه هم که میشه انجام داد اینه که روی بعضی کالاها که ارزش دارن یک تگ rfid بزاریم و کار شناسایی کالارو با rfidانجام بدیم .
                        این طرح به دلیل محدود نبودن مینی پیسی ها جای توسعه زیادی داره و خیلی کار های دیگه هم میشه انجام داد که اگه بگم دیگه خیلی طولانی میشه .

برای این طرح میتونیم از رسبری پای zero wاستفاده کنیم چون هم gpio پین داره(برای وصل کردن اون به بعضی ماژول ها باید داشته باشه ) هم خروجی تصویر میده هم وایفای داره و از همه مهمتر قیمتش به صرفست .

بازار هدف من هم تمام فروشندگانند که البته تعدادشون هم کم نیس .
                        خب دوستان این پیشنهاد به عنوان دومین برنده انتخاب شد.
                        ضمن تبریک بهشون در مورد هدیه و سایر موارد باهاشون تماس گرفته میشه
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط s699fx_bpr نمایش پست ها
                          سلام .
                          یکی از کارهایی که بنده علاقه دارم با این مینی پیسی ها انجام بدم راه اندازیه all in one صنعتیه .
                          بک مینی پیسی با اتصال به برد LCD درایور Realtek با ورودی HDMI که توی سایتم موجوده و اتصال به یک ال سیدی میتونه یه کامپیوتر ال این وان باشه .
                          کافیه که در سمت دیگه با اتصال یک FPGA تعداد زیادی پروتکلهای صنعتی از قبیل 485 و 232 راه اندازی کرد . همین طور شبکه با w5100 و وای فای و جی اس ام
                          برای سیستم عاملش هم کافی هست یه لینوکس مینیمال نصب کنیم با اپن باکس session بهش بدیم تا موس رو نمایش بده و یه ویندو منجر داشته باشه .یه برنامه برای کنترل سیتسم با qt مینویسیم و داخلش میریزیم
                          چیزی که الان به وجود اومد عملا یه دستگاه سخت افزاری اسکاداست با برنامه و سیستم عامل شخصی شده .
                          کافیه سخت افزار داخل یه کیس ال این وان بره و پشت کیس رو ببندیم تا در دید نباشه
                          موقعی که دستگاه روشن میشه علامت شرکت رو صفحه بوت نمایش داده میشه و وقتی سیستم عامل بالا اومد خبری از استارت و یونیتی نیست . برنامه qt اتو استارت میشه به صورت فول اسکرین و دکمه close هم نداره .کی برد و موس به مینی پیسی میخوره و اطلاعات از طریق مینی پیسی به FPGA که کنترل کنده پروتکلهای ضنعتیه انتقال پیدا میکنه . خروجی های پیسی میتونه n تا از هر کدوم از اترنت rs485 یا rs232 یا حتی کن باشه. به طور مثال ده تا 485 ده تا 232 و 5 تا اترنت . با اتصال چند عدد از این کامپیوترها به هم و اتصال همشون به یه سرور ذخیره سازی که با postgreSQL اطلاعات رو ذخیره میکنه میشه اطلاعات یه نیروگاه بزرگ رو هم ذخیره و کنترل کرد و به انواع برد ها دستساز و plc و... دستور داد .برنامه نویسیشم راحت با qt یا هر IDE و زبانی که روی لینوکس GUI داشته باشه میشه انجام داد. به راحتی میشه تجاری کرد و توی ساخت سیستمای کنترل بزرگ استفاده کرد .
                          میشه به راحتی یه IDE مخصوص براش طراحی کرد که فایل QT بهش داده میشه و اون ایمج خروجی روی فلش میریزه . با انجام این کار میشه مثل PLC اما برای مانیتوریگ و کنترل یه سیستم بسیار بزرگ به کار بردش
                          اگه سیستم استند الون باشه سیتم wintelW8 atom جواب گو هست . اما برای شبکه کردن تعدادی از این سیستم ها با هم و سرور مرکزی دخیره سازی N3150 گزینه خوبیه
                          من توی کار خودم مجبورم یه پیسی جدا بگیرم یه مدار بقلش ببندم که GSM و RS485 و ... رو داشته باشه و همه روی میز باشه مانیتورم جدا و... این که بتونم همرو داخل یه کیس بزارم هم سیستم ها هم مانیتور واقعا هم کارو حرفه ای تر میکنه هم راحت تر به علاوه میشه واسه به علاوه میشه واسه ال سیدی یه قاب هم چاپ زد که مارکتولید کننده باشه نه مثلا سامسونگ یا الجی . این جوری trademark هم حفظ میشه . این جوری که پیکیج میشه قابلیت فروش هم داره .نه فقط به مشتری اخر بلکه به مهندسین دیگه تا طراحاشون رو کامل کنن
                          تبریک میگم
                          دوست عزیز شما سومین برنده این تاپیک هستید
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
                            خیلی خوشحالم که این چالش به بهترین شکل برگذار شد و نتایج جالبی هم داشت.
                            هدف اصلی از این چالش تفکر به کاربردهای واقعی مینی پیسی ها بوده و حتما چه شرکت کننده ها و چه خواننده های این موضوع، دید خیلی بهتری به این مهم پیدا کرده اند.
                            در انتهای این چالش ضمن تشکر از تمام افرادی که طرح های هاشون رو توضیح دادند، 3 طرح به عنوان طرح های برتر انتخاب شدند. دلایل انتخاب این طرح ها در پست اول توضیح داده شده ولی یک فاکتور دیگر هم بهشون اضافه شد و آن بعد تحقیق و توسعه بود. مثلا طرحی که برای شناسایی سیل ارائه شده بود و یا حتی طرحی که در مورد بالن های تحقیقاتی بود دارای جذابیت های بالای تحقیقاتی هستند و ما قصد حمایت کوچک از این طرح هارا دشتیم. حتی شاید این طرح ها عملی هم نباشند ولی تحقیق در حوضه های خاص همیشه نتایج جدید و جالبی را دربردارند و این همان هدف مجموعه هست.

طرح های بگزیده :
                            نوشته توسط sinarahimzade
                            استفاده از مینی پیسی به جای سیستم های پیچیده فروشگاهی.

نوشته توسط s699fx_bpr
                            راه اندازیه all in one صنعتی

نوشته اصلی توسط amin20107
                            ساخت یک هشدار دهنده سیل مخصوص مناطق کوهستانی

مراحل اهدا جایزه به این 3 عزیز در همین تاپیک اعلام خواهد شد.
                            متشکریم
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام.نمیدونم قبلا گفته شده یا نه اما بردهایی مثل رسپری رو اگه برای مسائلی مثل تایپ و طراحی تجهیز کرد خیلی از مردم عادی هم از این برد استفاده می کنند(تایپ فارسی منظورمه).من در انجمن مخصوص رسپری هم سوالی از دوستان در رابطه با افزودن زبان فارسی و فونت های فارسی پرسیدم.

دیدگاه

به نام خدا
                                ساخت دستگاه مکانیزه ی جوشکاری لیزر
                                چند وقت پیش با جوشکاری توسط لیزر آشنا شدم ، یک قسمت استوانه ای شکل بود که باید روی قطعه ای دیگر توسط لیزر جوش می خورد.
                                این دو قسمت در نمونه های مختلف در حدود یک میلی متر اختلاف داشتند به همین علت با وجود میز متحرک اتوماتیک و نقشه ی اتوکد برای کار اپراتور مجبور بود ابتدا هر نمونه را تنظیم کنه و بعد میز و لیزر را برای جوشکاری فرمان بده.
                                به نظرم رسید که با استفاده از یک SBC و یک دوربین (که البته خود دستگاه لیزر جوش یک میکروسکوپ الکترونیکی داره) ، می توان یک سیستم پردازش تصویر درست کرد که ، با تشخیص درز و لبه های کار به صورت اتوماتیک دستگاه را برای جوش بهینه تنظیم کنه. (کتابخانه ی OpenCv و منابع هم که موجود هست)
                                شاید بتوان با قرار دادن یک بازوی رباتیک حتی تعویض قطعات را هم اتوماتیک کرد ، که در حقیقت یک نوع خط تولید اتوماتیک می شه که شاید در نهایت فقط نیاز به یک اپراتور ناظر یا تایید کننده داشته باشد .
                                SBC های زیادی در بازار از مارک های مختلفی وجود داره ، که به نظر Pi Zero یا مدل هایی از Banana Pi و ... می توانند از عهده ی این کار بر بیایند.(اگر فقط هدف پیدا کردن مکان بهینه ی جوش باشه)
                                البته اگر بخواهیم کنترل لیزر ، میز متحرک ، بازوی رباتیک و پردازش تصویر را هم زمان انجام دهد ، SBC های بهتری از جمله Pi 3 یا Thinker Board را باید در نظر بگیریم ، هم از نظر قدرت پردازش چند هسته ای ، برای اجرای سیستم عامل و نرم افزار های لازم و پردازش تصویر هم زمان و هم از نظر تعداد پین ها و پورت های بیشتر و وجود درگاه های ارتباطی بهتر برای اتصال به شبکه و همچنین اتصال USB برای دادن نقشه ها و ... .
                                با تشکر
                                جدیدترین ویرایش توسط Hyper_Sonic; ۰۷:۰۸ ۱۳۹۶/۱۱/۱۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X