سلام برد دوستان
این روز ها اسم raspberrypi و orangepi و ... خیلی به گوش میرسه . عده ای از افراد یادگیری و کار با این برد ها رو از محالات میدونن!!!
توی این تاپیک قصد دارم آموزش این برد ها رو به صورت فیلم آموزشی برای شما قرار بدم. یادگیری این برد ها از اون چیزی هم که تصور میکنید راحت تر هست.
روال آموزش به صورت پروژه محور هست و در هر جلسه به آموزش راه اندازه یک ماژول و قطعه الکترونیکی خواهم پرداخت.
فیلم ها در اصل برای یسکری از دانشجویان دانشکده باهنر شیراز در حال تهیه بود که تصمیم گرفتم اینجا قرارشون بدم.
کیفیت جلسات دوم و سومی کمی پایین هست ولی از جلسه 4 به بعد سعی کردم با روال دیگه آموزش ها رو جلو ببرم.
یک نکته ای هم باید بگم اون هم از این قرار هست که برخی اصطلاحات سهواً به طور دیگه داخل فیلم بیان شده بابت این مورد عذرخواهی میکنم.
آموزش ها بر اساس زبان پایتون و رابط گرافیکی Tkinter هستن.
از برد های raspberrypi3 و orangepi zero در آموزش ها استفاده شده.
سعی براین است که هر هفته یک فیلم ضبط و منتشر شود. هیچ گونه محدودیتی هم برای تعداد قسمت ها در نظر گرفته نشده . این به این معنی هست تا جد توان و تعدد موضوعات آموزش ها ادامه خواهد داشت
شما میتوانید هر گونه سوال و آموزش درخواستی خود را در تاپیک زیر مطرح کنید.
قسمت یک آشنایی با زبان پایتون
قسمت دو نصب و راه اندازی سیستم عامل ، راه اندازی و کار با GPIO
قسمت سه راه اندازی و کار با GPIO و پورت سریال
قسمت چهار راه اندازی و کار با ماژول gsm
قسمت پنج راه اندازی و کار با ماژول التراسونیک us100 (مد سریال)
قسمت شش راه اندازی و کار با شیفت رجیستر ها (راه اندازی 7سگمنت 8 رقمی درایو شده با 74595)
قسمت هفتم راه اندازی و کار با سنسور های DHT11,DHT22DHT,12
قسمت هشتم راه اندازی و کار با روتاری انکودر و رسم گیج
فایل سیستم عامل و نرم افزار های مورد نیاز :
[HIDE-THANKS]
putty
SDFormatter
tightvnc
win32_disk_imager
WinSCP
Armbian os
لیست دستوراتی (نرم افزاز ها) که بعد از نصب سیستم عامل آرمبین باید در ترمینال وارد کنید : opi install
[/HIDE-THANKS]
این روز ها اسم raspberrypi و orangepi و ... خیلی به گوش میرسه . عده ای از افراد یادگیری و کار با این برد ها رو از محالات میدونن!!!
توی این تاپیک قصد دارم آموزش این برد ها رو به صورت فیلم آموزشی برای شما قرار بدم. یادگیری این برد ها از اون چیزی هم که تصور میکنید راحت تر هست.
روال آموزش به صورت پروژه محور هست و در هر جلسه به آموزش راه اندازه یک ماژول و قطعه الکترونیکی خواهم پرداخت.
فیلم ها در اصل برای یسکری از دانشجویان دانشکده باهنر شیراز در حال تهیه بود که تصمیم گرفتم اینجا قرارشون بدم.
کیفیت جلسات دوم و سومی کمی پایین هست ولی از جلسه 4 به بعد سعی کردم با روال دیگه آموزش ها رو جلو ببرم.
یک نکته ای هم باید بگم اون هم از این قرار هست که برخی اصطلاحات سهواً به طور دیگه داخل فیلم بیان شده بابت این مورد عذرخواهی میکنم.
آموزش ها بر اساس زبان پایتون و رابط گرافیکی Tkinter هستن.
از برد های raspberrypi3 و orangepi zero در آموزش ها استفاده شده.
سعی براین است که هر هفته یک فیلم ضبط و منتشر شود. هیچ گونه محدودیتی هم برای تعداد قسمت ها در نظر گرفته نشده . این به این معنی هست تا جد توان و تعدد موضوعات آموزش ها ادامه خواهد داشت
شما میتوانید هر گونه سوال و آموزش درخواستی خود را در تاپیک زیر مطرح کنید.
قسمت یک آشنایی با زبان پایتون
قسمت دو نصب و راه اندازی سیستم عامل ، راه اندازی و کار با GPIO
قسمت سه راه اندازی و کار با GPIO و پورت سریال
قسمت چهار راه اندازی و کار با ماژول gsm
قسمت پنج راه اندازی و کار با ماژول التراسونیک us100 (مد سریال)
قسمت شش راه اندازی و کار با شیفت رجیستر ها (راه اندازی 7سگمنت 8 رقمی درایو شده با 74595)
قسمت هفتم راه اندازی و کار با سنسور های DHT11,DHT22DHT,12
قسمت هشتم راه اندازی و کار با روتاری انکودر و رسم گیج
فایل سیستم عامل و نرم افزار های مورد نیاز :
[HIDE-THANKS]
putty
SDFormatter
tightvnc
win32_disk_imager
WinSCP
Armbian os
لیست دستوراتی (نرم افزاز ها) که بعد از نصب سیستم عامل آرمبین باید در ترمینال وارد کنید : opi install
[/HIDE-THANKS]
دیدگاه