با سلام.مادر برد بنده gigabyte p-31 s3g هست و سیستم عامل ویندوز 10نسخه enterprise روی آن نصب شده.وقتی کامپیوتر را در حالت sleep قرار میدم،هر چی کلیک میکنم و کلید های کیبورد رو میزنم کامپیوتر بیدار نمیشه و باید دکمه پاور را بزنم تا کامپیوتر از اول روشن بشه.در ضمن تمامی درایور ها بروز هست و پاور هم سالمه و ولتاژ استند بای اون دقیقا 5 ولت هست.ممنون میشم راهنمایی بکنید بفهمم مشکلش از چیه؟با تشکر.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
بیدار نشدن کامپیوتر از حالت sleep
Collapse
X
-
پاسخ : بیدار نشدن کامپیوتر از حالت sleep
نوشته اصلی توسط @ali aga نمایش پست هابا سلام.مادر برد بنده gigabyte p-31 s3g هست و سیستم عامل ویندوز 10نسخه enterprise روی آن نصب شده.وقتی کامپیوتر را در حالت sleep قرار میدم،هر چی کلیک میکنم و کلید های کیبورد رو میزنم کامپیوتر بیدار نمیشه و باید دکمه پاور را بزنم تا کامپیوتر از اول روشن بشه.در ضمن تمامی درایور ها بروز هست و پاور هم سالمه و ولتاژ استند بای اون دقیقا 5 ولت هست.ممنون میشم راهنمایی بکنید بفهمم مشکلش از چیه؟با تشکر.
عزیز گوگل سرچ کن تصویری اموزش هست ، باید موس و کیبورد رو فعال کنی
- تشکرها 2
-
نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست هاسلام
عزیز گوگل سرچ کن تصویری اموزش هست ، باید موس و کیبورد رو فعال کنی
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط @ali aga نمایش پست هابا سلام و تشکر.بنده تمامی این گزینه ها را چک کردم و مشکلی ندارن و همشون فعال هستند.
این مشکل جدید هست یعنی قبلا خوب بود؟ بایوس هم چک کردید؟ پاور اپشن و بایوس رو ریست کنید، درایو گرافیک رو اپدیت کن، مانیتور و موس و کیبورد رو هم از دیوایس منیجر دلیت کن ی ریستارت کن اگه رفع نشد عیب یابی خود ویندوز کمک بگیر خودکار معمولاً فیکس میکنه، تو فروم خارجی هم بگرد
how to fix not working mouse and keyboard sleep mode
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
در کل نرم افزاری هست من خودم چون حوصله ندارم بطور کلی چک کنم بس که زیاده.. غیر فعال میکنم، به ندرت پیش میاد گرافیک یا مانیتور مچ نباشه بالا نیاد، ی گراف خودم داشتم قبلا این مشکل رو داشتجدیدترین ویرایش توسط Celine; ۱۰:۳۸ ۱۴۰۲/۰۴/۱۶.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
این مشکل جدید هست یعنی قبلا خوب بود؟ بایوس هم چک کردید؟ پاور اپشن و بایوس رو ریست کنید، درایو گرافیک رو اپدیت کن، مانیتور و موس و کیبورد رو هم از دیوایس منیجر دلیت کن ی ریستارت کن اگه رفع نشد عیب یابی خود ویندوز کمک بگیر خودکار معمولاً فیکس میکنه، تو فروم خارجی هم بگرد
how to fix not working mouse and keyboard sleep mode
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
در کل نرم افزاری هست من خودم چون حوصله ندارم بطور کلی چک کنم بس که زیاده.. غیر فعال میکنم، به ندرت پیش میاد گرافیک یا مانیتور مچ نباشه بالا نیاد، ی گراف خودم داشتم قبلا این مشکل رو داشت
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط @ali aga نمایش پست هابا سلام و تشکر.کارت گرافیکی بنده amd Radeon HD 5450 هست و مانیتور هم lg full hd هست.از کجا بفهمم کارت گرافیک و مانیتور مچ نیست؟چون تمامی اقداماتی رو که شما فرمودید بنده انجام دادم.در مورد سوال اولتون هم بگم که قبلاً خوب بود و از دو روز پیش این مشکل برام پیش اومده.با تشکر.
قبلا درست بود مشکل جدید هست اولین چیزی که مشکوکه پاور هست، از یکی پاور بگیر مطمئن شدی پاور رو حتما حتما عوض کن
- تشکرها 1
دیدگاه
-
قبلا درست بود مشکل جدید هست اولین چیزی که مشکوکه پاور هست، از یکی پاور بگیر مطمئن شدی پاور رو حتما حتما عوض کن
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط @ali aga نمایش پست هابا سلام و تشکر.خودم به همین مورد شک کردم و پاور رو تعویض کردم و متاسفانه مشکل برطرف نشد.
رو این حساب جز تعویض ویندوز راهی نمونده ، مگه اینکه رجیستوری رو بررسی کنید ،سیستم ریستور کنید به تایم وقتی که مشکلی نداشتید ، خیلی بعید هست سخت افزاری باشه مشکل شما
- تشکرها 1
دیدگاه
-
رو این حساب جز تعویض ویندوز راهی نمونده ، مگه اینکه رجیستوری رو بررسی کنید ،سیستم ریستور کنید به تایم وقتی که مشکلی نداشتید ، خیلی بعید هست سخت افزاری باشه مشکل شما
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط @ali aga نمایش پست هابا سلام و تشکر.ویندوز نو هست و دو هفته پیش نصب شده ولی کامپیوتر قدیمی هست و مشکل ریجستری هم نداره و ویندوز کاملا فعال هست.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست هااکی، صلوات بفرست حمد و سوره بخون بلکه درست شه برادر دیگه چیزی نمونده توکل کن بخدا
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط @ali aga نمایش پست هابا سلام.میشه آموزش بدید چطوری مادربرد را تست بکنم؟ممنون.
عزیز مادربرد نمیتونه باشه، همون مواردی که با هم دنبال کردیم باید دقیق بررسی بشه ، شما دستی sleep برو بعد چند ثانیه ببین بالا میاد؟ فقط مادربرد تو این مورد اگه نیاز به تعمیر هم داشته باشه در حد اپدیت بایوس، ی بایوس ورژن پائینتر بزن بعد اخرین ورژن رو هردو تست کن
- تشکرها 1
دیدگاه
-
عزیز مادربرد نمیتونه باشه، همون مواردی که با هم دنبال کردیم باید دقیق بررسی بشه ، شما دستی sleep برو بعد چند ثانیه ببین بالا میاد؟ فقط مادربرد تو این مورد اگه نیاز به تعمیر هم داشته باشه در حد اپدیت بایوس، ی بایوس ورژن پائینتر بزن بعد اخرین ورژن رو هردو تست کن
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط @ali aga نمایش پست هابا سلام و تشکر.من یه جایی خونده بودم که توی پایه 14 اسلات pci و چند تا پایه دیگه چند تا ولتاژ مهم وجود داره که مربوط به حالت sleep هست و چون الان دقیق یادم نیست و نمیتونم اونا رو پیدا بکنم،ممنون میشم میشم اونا رو آموزش بدید.با تشکر.
عزیز مادربرد مشکل داشته باشه اثلا سیستم بوت نمیشه
- تشکرها 1
دیدگاه
-
داداش ببین یه کاری کن برو تو تنظیمات یا همون setting از منوی استارت بعد برو تو system (اشتباهی نری تو کنترل پنل) ببین حالا برو تو بخش power&sleep همونجا رفتی برو تو additional setting اونو بزنی همه رو تست کن گزینه هارو اگه کار نکرد بگو بیشتر راهنمایی کنم منم قبلا یه عالمه مشکل داشتم
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه