اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی جالب برای ARM9

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی جالب برای ARM9

کسی این بردو تو کار صنعتی استفاده کرده؟من یک برنامه تو win ce 5 نوشتم براش بعدش کنارشم یک موتور AC روشن می کردم. هنگ میکرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_b_mofidi
      کسی این بردو تو کار صنعتی استفاده کرده؟من یک برنامه تو win ce 5 نوشتم براش بعدش کنارشم یک موتور AC روشن می کردم. هنگ میکرد.
      اولا شیلدش کن بردو .دوما از پروتوکل CAN برای ارتباط با مدار فرمان برای راه اندازی موتور AC استفاده کن. سوم هم اینکه مدار فرمانو از این مدار ایزوله کن که راحت ترینش استفاده از اپتو ایزولاتوره.(البته مدار ایزولاتور اگر از یک ایزولاتور استفاده خواستی بکنی بین دو مدار بگذار نه نزدیک مدار راه انداز موتور.)
      Gracias A La Vida
      [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
      http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
      زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

مرسی ولی والا.موتورمو اصلا به برد وصل نکرده بودم.مستقیم به برق وصلش کرده بودم که روشن باشه!!موتور بیچاره تو یک جعبه آلومینیومی به قطر 3 میلیمتر بودش که فقط سیم تغذیه اش بیرون بود.خود برد آرم هم تو یک جعبه دیگه آلومینیومی.فقط تغذیه ها رو از یک سه راهی می گرفتم.
        حرف من اینه واقعا کسی اینو تو جای صنعتی استفاده کرده؟به نظرم خیلی بردش سوسولیه!!اصلا صنعتی نیست. بدرد تمرین کردن میخوره که یادبگیری کرنل لینوکس کامپایل کنی یا در محیط های بدون نویز.من خودم رو برد مشابه این یک روتر راه انداختم که یکطرفش ppp روی سریال بود اون طرفش lan.و لی توص نعت بنظرم جواب نمیده.اگه کسی انجام داده بگه

دیدگاه

سلام . من توی محیط صنعتی امتحان نکردم ولی توی ماشین با وجود نویز فراوانی که موتور ایجاد میکنه حتی موقع استارت که همه دستگاه ها ریست میشوند برد کانلا صحیح عمل میکنه و هیچ مشکلی هم حتی در صدای خروجی نداره .
          نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

سلام آقای پشه !!!
            من روی برد mini2440 کار می کنم
            یه سوال داشتم ، اون سیستم کارپیوتری که ساختید از چه سیستم عاملی استفاده کردید؟
            من می خواستم یه پلت فرمی درست کنم که بر مبنای وینوز ce 6 باشه و هروقت کسی برد رو روشن کرد وارد منو هایی بشه که من طراحی کردم و وارد خود ویندوز ce نشه !
            من ویژوال استودیوی 2005 و ویندوز ce و platform builder را نصب کردم و حتی ایمیج win ce را هم ساختم ولی کلا من چیز دیگه ای می خوام ! یعنی نمی خوام وارد ویندوز بشه و وارد اینترفیسی بشه که من ساختم ! چه طوری می تونم همچین چیزی رو بسازم؟

دیدگاه

سلام دوستان من این چندتا تاپیک رو درمورد arm9 خوندم وعلاقه مند شدم ببینم قضیه چیه چندتا سوال داشتم اگه ممکنه راهنمایی کنید.
              1-فکر کنم اگه بخوام بردوخودم طراحی کنم باید سیستم عاملشرو خودم پورت کنم حالااصلا این پورت کردن یعنی چی اگه ممکنه معادل انگلیسیشو بگید تا خودم ببنیم چی به چیه.
              2-حالا به فرض بردو طراحی کردم و سیستم عامل رو هم نصب کردم حالا این برد به چه درد میخوره یعنی چیکار میشه باهاش کرد که با سیستمهای بدون os نمیشه انجام داد.نمونه پروژه ای هست که تو ایران داره از این روش استفاده میکنه؟
              http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html
              Engineering is the art of making what you want from things you can get.
              اموزش DSP ...........................
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29824.0
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32324.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali833
                سلام دوستان من این چندتا تاپیک رو درمورد arm9 خوندم وعلاقه مند شدم ببینم قضیه چیه چندتا سوال داشتم اگه ممکنه راهنمایی کنید.
                1-فکر کنم اگه بخوام بردوخودم طراحی کنم باید سیستم عاملشرو خودم پورت کنم حالااصلا این پورت کردن یعنی چی اگه ممکنه معادل انگلیسیشو بگید تا خودم ببنیم چی به چیه.
                2-حالا به فرض بردو طراحی کردم و سیستم عامل رو هم نصب کردم حالا این برد به چه درد میخوره یعنی چیکار میشه باهاش کرد که با سیستمهای بدون os نمیشه انجام داد.نمونه پروژه ای هست که تو ایران داره از این روش استفاده میکنه؟

1- پورت کردن سیستم عامل روی سخت افزار یعنی اینکه سیستم عامل رو برای اجرا روی سخت افزار هدف سفارشی سازی کنید.

2- برای سوال دوم هم اینجا مختصر و مفید توضیحاتی ارائه شده.

دیدگاه

سلام

با تشکر از همه دوستان راستش من این پست رو هفته پیش دیدم.

آقای حمید رستمی ما بی صبرانه منتظر قسمت دوم آموزش شما هستیم :nerd:

به نظر من مطالب مربوط به win ce رو اینجا مطرح نکنید و از اساتید خواهش میکنم یه پست جدید برای اون ایجاد کنند.

آقای رستمی من کلی سوال دارم :rolleyes: :redface: لطفا کمک کنید

با تشکر
                  Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

با تشکر از همه اساتید، لطفا یه کمکی بدید. یکی از همین 2440 ها تازه به دستم رسیده. من فقط چند بار خاموش و روشن کردم و بعد LCD رو از ریبون اون جدا کردم و با کلیدهاش یکم ور رفتم. اما امروز که دوباره همه رو به هم وصل کردم دیگه بالا نیومد. فقط چراغ پاورش روشن میشه و روی LCD هیچ خبری نیست. :cry: فقط اینو بگم که LCD هفت اینچه. همه حالتهای کلیدهاش رو هم تست کردم بازم خبری نیست؟؟؟!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط danyal_t
                      با تشکر از همه اساتید، لطفا یه کمکی بدید. یکی از همین 2440 ها تازه به دستم رسیده. من فقط چند بار خاموش و روشن کردم و بعد LCD رو از ریبون اون جدا کردم و با کلیدهاش یکم ور رفتم. اما امروز که دوباره همه رو به هم وصل کردم دیگه بالا نیومد. فقط چراغ پاورش روشن میشه و روی LCD هیچ خبری نیست. :cry: فقط اینو بگم که LCD هفت اینچه. همه حالتهای کلیدهاش رو هم تست کردم بازم خبری نیست؟؟؟!!!!
                      احتمال داره کابل ریبون رو خوب جا نزده باشید ، خیلی ظریف هست.
                      باز کنید و دوباره با دقت جا بزنید.

پست u-boot هم تا چند روز دیگر در این مکان نوشته خواهد شد
                      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

تشکر ولی فکر کنم LCD سوخته چون وقتی کابل LCD وصل میشه، دیگه LEDهای روی برد روشن نمیشن. خیلی باهاش ور رفتم ولی همون طوریه. این یکی فکر کنم از شانس من خیلی چینیه :cry2:

دیدگاه

جامپر ال سی دی رو بزارید رو 5 ولت 7 اینچ تغذیه اش باید 5 ولت باشه

دیدگاه

سلام
                            کسی ماژولآ‌های Camera و WiFi USB برای این برد را لازم داره؟
                            من چند تا دارم و نمیآ‌دونم چه کارشون کنم !

دیدگاه

سلام

حمید جان به دادم برس :angry: این uboot و sourcery منو دیونه کرده!!

راستش من sourcery G++ رو از خود سایتش دانلود کردم (فایل .bin) ولی هر کاری کردم نتونستم uboot رو کامپایل کنم. حالا مشکل چی بود و چه خطایی میگرفتم قصش طولانیه ولی توی فروم bill با جزیات گفتم که به خاطر اینکه پست طولانی نشه دیگه اینجا مطرح نمیکنم.

خلاصه ما رفتیم امتحانا رو دادیم و برگشتیم که sourcery هم expire شد. بنابراین من گفتم بزار همون sourcery lite رو امتحان کنم شاید مشکلم حل شد. اما حالا هر کاری میکنم نمیتونم نصبش کنم.

اما مشکل چیه من از همون لینکی که شما داده بودی sourcery رو دانلود کردم ولی زمانی که extract میکنم فایلی با پسوند .bin وجود نداره که من بخوام بهش مجوز اجرا بدم. از طرفی مراحل نصب تو فایل getting started رو هم میرم ولی بازم برنامه نصب اجرا نمیشه.

شرمنده یه کم طولانی شد. :rolleyes:

با تشکر

دیدگاه

خوب ظاهرا نیازی به اجرای برنامه نصب نیست چون من بعد از extract کردن برنامه مسیر جدید bin رو به bashrc اضافه کردم همه چیز هم مثل قبل بدون مشکل و خطا اجرا شد ولی مشکل کامپایل u-boot همچنان هست.

من به این صورت عمل میکنم:

کد:
                                jalal@LANA:~$ cd uboot2/mini2440
                                jalal@LANA:~/uboot2/mini2440$ export CROSS_COMPILE=arm-none-linux-gnueabi-
                                jalal@LANA:~/uboot2/mini2440$ make mini2440_config
                                Configuring for mini2440 board...
                                jalal@LANA:~/uboot2/mini2440$ make 
                                for dir in tools examples api_examples ; do make -C $dir _depend ; done
                                make[1]: Entering directory `/home/jalal/uboot2/mini2440/tools'
                                ln -s ../common/environment.c environment.c
                                make[1]: execvp: ln: Too many levels of symbolic links
                                make[1]: *** No rule to make target `.depend', needed by `_depend'. Stop.
                                make[1]: Leaving directory `/home/jalal/uboot2/mini2440/tools'
                                make[1]: Entering directory `/home/jalal/uboot2/mini2440/examples'
                                make[1]: Nothing to be done for `_depend'.
                                make[1]: Leaving directory `/home/jalal/uboot2/mini2440/examples'
                                make[1]: Entering directory `/home/jalal/uboot2/mini2440/api_examples'
                                make[1]: Nothing to be done for `_depend'.
                                make[1]: Leaving directory `/home/jalal/uboot2/mini2440/api_examples'
                                Generating include/autoconf.mk
                                make -C tools all
                                make[1]: Entering directory `/home/jalal/uboot2/mini2440/tools'
                                ln -s ../common/environment.c environment.c
                                make[1]: execvp: ln: Too many levels of symbolic links
                                make[1]: *** No rule to make target `.depend', needed by `all'. Stop.
                                make[1]: Leaving directory `/home/jalal/uboot2/mini2440/tools'
                                make: *** [tools] Error 2
                                jalal@LANA:~/uboot2/mini2440$

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X