اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کار با ARM9 و Windows CE

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع کار با ARM9 و Windows CE

نوشته اصلی توسط AlirezaT
    اگه SDRAM کارنمیکرد پس چجوری من بوت کردم ؟؟
    1. DataFalsh به SPI0 NPCS1 وصله
    2.Nand Flash به PC14 وصله
    3.SDRAM به SDCS NCS1 وصله و آدرس خونه اولش 0x20000000 هستش
    بقیش هم توی دیتا شیت معلومه .
    فقط یادت باشه ما هدفمون یاد گرفتن نحوه پرت کردنه نه فقط داشتن OS پرت شده .
    ببین میتونی به دوستت بگی بیاد توی انجمن . یا راه دیگه اینه که تو رابط ما باشی با دوستت
    برنامه چشمکزن با IAR ARM و بوت هم با GCC هستش .
    آدرس های اول حافظه ها هم که با چیپ سلکت هاشون مشخص میشن .
    فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

اومدم با دست پر :icon_razz:
      اول اینکه طبق اطلاعات و پرسش های من پورت کردن Win CE بسیار راحت تر از سایر OS هاست.
      و اما مراحلش:
      نصب Visul Studio 2005
      دانلود نسخه ی آزمایشی Win CE از سایت ماکرو سافت (البته باید حتما DSL داشته باشی چون مستقیم نصب میکنه و حدود 2 روز طول میکشه oo
      بعد Win CE به Visul Studio اضافه میشه.
      وقتی فایل اجرایی وین رو باز میکنی میگه نوع پردازنده رو انتخاب کن که باید ARM علامت بخوره.
      بعد شکل وین رو طراحی میکنی و بعداز کامپایل کردن یه خروجی Bin بهت میده که میتونی به وسیله ی یکی از روش های بوت بریزی روی میکرو البته باید بوت فایل اونو از شرکت Atmel دانلود کنی و بوتش کنی. :wow:
      البته یه چیزی رو هم بگم بعد از انتخاب پردازنده یسری درایور برات میاره که میتونی هر کودومو تیک بزنی.
      اگه بخوایم گرافیکی بشه باید سر درایور RGB و یا A/V کار کنیم تا به راحتی در اول بالا آمدن ویندوز اون درایور شروع به کار کنه. :agree:
      اما الان میتونیم مراحلو با پرت سریال دنبال کنیم. :applause:
      منم تا چند وقت دیگه بردو می سازم و میدم رفیقم برام بوتشو ردیف کنه. :nice:
      تازه این راحتش بود.
      یادتون باشه که وین 180 روزه است.
      موفق باشی
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام علی جان چه خبر؟
        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

چُخ خبر . الآن درگیر یه پرژه دیگم رفتم سراغ AVR .
          فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

سلام بچه ها واقعا اگه بوردی که اقلا تو تئوری کامله ساختید تبریک میگم من کلی با windows platform builder و نحوه custimize کردن wince پنج وشش سر رو کله زدم
            البته mni2440 به قول یکی از دوستامون نصف کار بوت لودر هستش که اگه این برد کپی هست یا مشابه کپی از لودر های موچو داستفاده کنیم میان بر رفتیم چون کار زمان بر وسختی هست بعدش کلی درایور باید نوشته بشه برای هر قسمت (( irda رابط اترنت ، دیکدر صوت ، و ال سی دی که از همه راحت تره پورت های کام ، sd ، usb host& device )) که میشه اسمش bsp یعنی board support pakage تازه اینا باید در رجیستر ها تعریف بشن وکلی تنظیمات در کرنل به نظر من بهترین راه مطالعه bsp های مشابه وبسیار نزدیک ارائه شده است وگرنه فقط میشه چشمک زنش کرد من مشتاقم همچین بردی رو خودمون راه بندازیم در این زمینه صد در صد وابسته هستیم ببنید الان دیگه عمر میکرو به سر رسیده از این به بعد دیگه همه چی سیستم عامل خواهند داشت قول میدم در دهه پیش رو از بخاری گازی بگیر تاسیفون دستشوی تون سیستم عامل خواهد داشت

دیدگاه

راستش من تا چند روز دیگه بورد و سفارش میدم و مرحله به مرحله با کمک علی عزیز و دوستم پیش میرم.
              و گذارشات رو همین جا میذارم تا هر کی میخواد شروع کنه با هم یش بریم.
              :applause:
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

من فکر نکنم سیستم عامل ربطی به پیشرفت میکروکنترلر داشته باشه که جای برنامه نویسی میکرو رو بگیره . مثلا به قول شما که میگین سیفون دستشویی هم سیستم عامل دار میشه !! فرض کنید رفتین دستشویی و گلاب به روتون پس از اتمام کار میخواین سیفون بکشین . حالا اول باید دگمه پاور رو بزنین تا سیستم عامل سیفونتون بالا بیاد . (بیخیال هزینش ) تا این سیستم عامل بالا بیاد میدونین چه اتاقاتی میتونه بیفته ...!!!!! :icon_razz: بیخیال حالم بد شد . لطف کنین دیگه از این مثال ها اینجا نزنین !!!

FAM جان برای شروع بهتره بیخیال NOR Flash - IRDA - Audio Codec - NAND Flash - Ethernet بشی و خود بورد رو درست کنی و یه تست ازش بگیری . اینو به این دلیل میگم که این قطعات بهجز یکی دوتاشون ، بقیشون موجود نیستن و باید به جوان سفارش بدی تا 13 روز بعد بیاره . یا علی بگو ما هم هستیم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AlirezaT
                  من فکر نکنم سیستم عامل ربطی به پیشرفت میکروکنترلر داشته باشه که جای برنامه نویسی میکرو رو بگیره . مثلا به قول شما که میگین سیفون دستشویی هم سیستم عامل دار میشه !! فرض کنید رفتین دستشویی و گلاب به روتون پس از اتمام کار میخواین سیفون بکشین . حالا اول باید دگمه پاور رو بزنین تا سیستم عامل سیفونتون بالا بیاد . (بیخیال هزینش ) تا این سیستم عامل بالا بیاد میدونین چه اتاقاتی میتونه بیفته ...!!!!! :icon_razz: بیخیال حالم بد شد . لطف کنین دیگه از این مثال ها اینجا نزنین !!!

FAM جان برای شروع بهتره بیخیال NOR Flash - IRDA - Audio Codec - NAND Flash - Ethernet بشی و خود بورد رو درست کنی و یه تست ازش بگیری . اینو به این دلیل میگم که این قطعات بهجز یکی دوتاشون ، بقیشون موجود نیستن و باید به جوان سفارش بدی تا 13 روز بعد بیاره . یا علی بگو ما هم هستیم .
                  من عذر می خوام که روح لطیفتون نارحت شد متاسفانه اصل مطلب رو نگرفتید بالای همین صفحه تبلیغات سیستمی هست که شما در آینده ای نزدیک دیگه نمیری دکتر میری جلو مانیتور ودر یک ویدیو کنفرانس فشار خونتو رو میگیره،نور ، کنترل دما ، موسیقی وتما مساءل دیگر رو شما با سر کار با اتصال به وب سرور سیستم عامل لینوکسی که داره کنترل میکنی همین الان عکس کسی رو که دمه در اومده وشما نبودی رو میتونی رو گوشیت ببینی
                  در زمن بدون nand flash چطور قراره برد راه بیفته ؟ یا nor flash ؟ اینکه میشه همون میکرو خالی که انواع مدل با انواع میکرو برد آموزشی داریم

بازم میگم در صورتیکه برد درست باشه من می تونم تو قسمت تهیه درایور های کمک کنم در ضمن معمولا یک بوت لودر شرکت سازنده ارائه میکنه برای سیستم عامل پیشنهادی مثلا سامسونگ برا 2440 و ویندوز ce4.1 ارائه کرد که بعد از اون تمام بون لودر ها بر پایه اون گسترش داده شدند

دیدگاه

- مثلا یه نمایشگر صنعتی که قراره یه ورودی 4-20 میلی آمپر رو بخونه و روی سون سگمنت نمایش بده . کجاش نیاز به سیستم عامل داره ؟؟ مگه اصلا دارا بودن سیستم عامل پیشرفت حساب میشه ؟ سیستم عامل هم یه قسمت از نرم افزاره که فقط مدیریت Task ها و شاید چنتا چیز دیگرو زیر نظر داره . قرار هم نیست جای کسی رو بگیره چون خودش برای خودش یه جای مجزا داره .

- اولا من منظورم فعلا بود . دومن Data Flash 8MB که هست !!! از همون میتونه بوت کنه . درضمن بدون NAND Flash هم من دیدم میشه بوت شد .(با اتصال USB Flash Memory به دستگاه که فکر کنم مکافاتش زیاد باشه ) NOR Flash هم که من نتونستم با SAM-BA V1.9 پروگرمش کنم .

- الآن من نمیدونم میخواین چی کار کنین . میخواین تازه بورد رو درست کنین یا درست کردین دارین روی نرم افزار کار میکنین ؟؟اگه اینجور که FAM گفتش ،WIN CE با Visual Studio پرت بشه ، من فکر کنم ساده تر و سریعتر از Linux بشه راهش انداخت .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AlirezaT
                      - مثلا یه نمایشگر صنعتی که قراره یه ورودی 4-20 میلی آمپر رو بخونه و روی سون سگمنت نمایش بده . کجاش نیاز به سیستم عامل داره ؟؟ مگه اصلا دارا بودن سیستم عامل پیشرفت حساب میشه ؟ سیستم عامل هم یه قسمت از نرم افزاره که فقط مدیریت Task ها و شاید چنتا چیز دیگرو زیر نظر داره . قرار هم نیست جای کسی رو بگیره چون خودش برای خودش یه جای مجزا داره .

- اولا من منظورم فعلا بود . دومن Data Flash 8MB که هست !!! از همون میتونه بوت کنه . درضمن بدون NAND Flash هم من دیدم میشه بوت شد .(با اتصال USB Flash Memory به دستگاه که فکر کنم مکافاتش زیاد باشه ) NOR Flash هم که من نتونستم با SAM-BA V1.9 پروگرمش کنم .

- الآن من نمیدونم میخواین چی کار کنین . میخواین تازه بورد رو درست کنین یا درست کردین دارین روی نرم افزار کار میکنین ؟؟اگه اینجور که FAM گفتش ،WIN CE با Visual Studio پرت بشه ، من فکر کنم ساده تر و سریعتر از Linux بشه راهش انداخت .
                      البته حق با شماست درست می فرمایید من منظورم اینه که وقتی بخوایم چند تا کار سنگین رو در یک سیستم انجام بدیم سیستم عامل مدیریت بهتری خواهد داشت
                      برای مثال خود keil همراهش یک سستم عامل کوچیک ولی قدرت مند داره که علاوه بر فایل سیستم ، وب سرور ، tcpip یو اس بی هاست و دیوایس شما می توینید تا 250 تا تسک برنامه براش اضافه کنید متی باهاش کلنجار رفتم ولی با این ورژن های کرک و فایل های ناقسش نشد که نشد به همین دلد بردی خریدم که ویندوز ساپورت میکرد

ببینید ویندوز ce یک کاپوننت هست که کنار visual studio 2005 نصب میشه و تا کرنل رو به همراه درایور های شماکه بهش میگن board support package یا همون bsp (که برای این برد باید تهیه بشه ) کامپایل کنه وفایل nk.bin رو ایجاد میکنه این همون فیل هست که بوت لودر باید بنویستش رو rom و بعد موقع ران شدن بریزتش رو ram به نظر من اگر بوت لودر برا ce نبود لینوکس یا حتی آندرونید راحتتر خواهد بود چون به احتمال قوی رو نت کلی چیزا براش باشه
                      ومن کجام
                      من با یک برد دیگه تجربیاتی رو wince 5 و wince6 دارم ولی دوست دارم کمک کنم تا ویندوز رو برد شما پورت بشه تا بتونیم برد خودومو خودمون بسازیم برای این کار باید تیمی کاشه به نظر من مثلا یک نفر یا یک تیم با بوت مشقول بشه یک تیم رو درایور ها یکی رو ال سی دی یکی رو چیپ شبکه و.....
                      اما یک ندای درونی میگه تو لینوکس (( هرچند من با برنامه نویسی ویندوز آشتا هستم نه لینوکس))این دردسر ها شدیدا کمتر خواهد بود هرچند به تجربه من دیدم که سرعت لینوکس پایینتر بود(( رو برد من)) و ویندوز عملکرد بهتری داشت
                      من تحقیق نکردم اصلا قبلا رو این بورد ویندوز ce پورت شده ؟؟ اگر شده کسی رو نت چیز ی به اشتراک گداشته ؟

دیدگاه

خود اتمل یه ویندوز دمو پرت کرده و توی سایتش برای دانلود قرار داده .من اونو روی برد ریختم ولی کار نکرد(البته فکر کنم همون مشکل قدیمی رو با Bootstrp داریم . یعنی اومده پین A30 رو یه عنوان ورودی کلید DB4 تعریف کرده که اگه در هنگام روشن کردن برد اونو فشار بدیم ، Page اول Data Flash یا NAND Flash رو پاک کنه تا توی بوت بعدی سیستم بره سراغ SAM-BA و آماده پروگرم بشه.حالا این پرت فقط توی پکیج LFBGA هست و توی پکیج PQFP موجود نیست) ملاک من هم برای کار کردن , آمدن اطلاعاتی روی پورت سریال بود که بنابر گفته خود اتمل , حتی شما میتونین Kernel ویندوز رو از Ethernet بوت کنین .(البته قبلش باید فایل بوت بالا بیاد و شما با سریال Ethernet رو پیکر بندی کنید - IPAddress , TCPIP و ... ) حتما http://www.atmel.com/dyn/resources/p...WinCE_demo.zip رو دانلود کن یه نگاهی بهش بنداز . فایل bsp رو هم گذاشته .
                        یه راهنمایی هم میکنی که برای شروع کار باید چیکار کرد ؟ من visual Studio 2010 رو دارم . باید از microsoft چیزی دانلود کنم ؟

در مورد گروه هم موافقم . شما که اطلاعاتتون بیشتره کارهایی که باید انجام بشن رو تقسیم کنید تا هرکس قسمتی رو به دست بگیره .

دیدگاه

من فایل بوت اولیه رو عوض کردم (BOOTRAM_SPI_CS1.NB0) روی Terminal منوهای بوت ظاهر شد :wow: :wow:
                          ولی یه مشکلی هستش که نمیدونم از کجاست . توی فایل PDF ای که همراه WinCE توی فایل بالا هست نوشته Terminal رو روی 115200-8-N-1 قرار دهید ولی بورد من روی این بادریت درهم نشون میده ولی وقتی روی 38400-7-N-1 قرار میدم اطلاعات دریافتی درستن ولی نمیتونم درست اطلاعات رو بفرستم تا منوش رو تنظیم کنم . مشکل از کجاست ؟ :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

آقا تبریک میگم
                            این یعنی اینکه بوت لودر داره کار میکنه
                            حالا چرا بود رین درست نیست !!
                            به هیچ دستور ارسالی جواب نمیده؟
                            با ابن bsp میشه تسعه اش داد
                            اگه این bsp برای ce5 هست باید رو xp نرم افزار windows platform builder 5 نصب بشه
                            اگر برا ce 6 هست رو سون یا ویستا visual studio2005 به همرا ه wince6 و سه چار تا پچ و رویژن که فول ورژن کرک شده هر کدوم رو با مصیبت داونلود کردم(البنه بعد از 30 40 تومن پول رو دور ریخدن با خرید ورژن های نافص از بازار نرم افزارمون)
                            ال سی دی که برا این bsp معرفی کرده پی هست من حتما باید یه کم راجع به این برد مطالعه کنم لطفا بگید از کجا شروع کنم که سریع بریم جلو
                            این پک رو هم می تونم براتون ارسال کنم لطفا شمارتون رو پیام خصوصی کنید مهندس

دیدگاه

احتمالا کلاک ست نشده تو پی دی اف user manual این برد صفحه 22 دو مدل کلاک ست میشه با مقاومت های r18/r20 وs4وj9
                              که یک حالن مربوط به اوسیلاتور داخلی هست ودیگری مربوط به 18.432مگاهرتز خارجی که مسلما این eboot با یک حالتش کار میکنه
                              در ضمن eboot بوت لودر اپن سورس معروفی هست که فایل nk.bin که ایمیج ویندوز هست رو با اترنت می ریزه رو فلش بردتون قسمت شبکه اش کامله دیگه ؟

دیدگاه

آقا بعد لود کردن eboot.nbo اگه مشکل بود ریت حل بشه لود کردن فایل nk.bin که تو ایمیج cd این برد که برا دانلود گذاشته کاری نداره فقط موندم ال سی دی این برد چیه؟ حالا پورت شد ما چه کنیم بدوم رابط ؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X