اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عدم نمایش منوی بوت mini6410

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عدم نمایش منوی بوت mini6410

سلام اقای بلورچیان
    مرسی از توجهتون
    ولی گویا شما پستهای قبلی منو نخوندین
    من در موارد 2 تا 5 مشکل ندارم چون اگه داشتم نمیتونستم Linux را نصب کنم
    و اما مورد 1 که اشاره کردین
    فایل u-boot_nand_V1.1.bin که اشاره کردین مربوط به بوت لودر حافظه Nand میباشد و فایل u-boot_movi_V1.1 مربوط به بوت MMC میباشد که برای WinCE فایل u-boot_movi_V0.1 میباشد که در DVD های همراه محصول من نیست(هر چی سرچ کردم این فایل نبود)
    اصلا اگه امکان داره فایلهای مورد نیاز رو واسم پلود کنین(u-boot_movi_V0.1 و STEPLDR و EBOOT و NK.bin)

دیدگاه

اینم فایل u-boot_movi_V0.1 که نیاز دارید
      فایل های پیوست شده
      I ❤️ ECA

دیدگاه

مرسی اقای بلورچیان
        اولا باور کنین این فایل در DVD همراه محصول من نبود
        دوما با این فایل نیز مشکل من حل نشد و هنوز همون مشکل باقیه
        نوشته اصلی توسط farzad jamali
        برای نصب WinCE بعد از فرستادن STEPLDR و EBOOT و تغییر وضعیت دادن برد به بوت شدن از NAND دیگه USB توسط ویندوز شناخته نمیشه (USB Device Not Recognized) و بر خلاف دانلود 2 فایل قبل SecureCRT پیغام USB Host Not Connected yet میده و DNW هم USB رو نمیشناسه
        شاید فایل های STEPLDR و EBOOT هم مشکل داره؟
        اگه امکان داره فایلهای STEPLDR و EBOOT و NK.bin را نیز برام پلود کنین ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzad jamali
          مرسی اقای بلورچیان
          اولا باور کنین این فایل در DVD همراه محصول من نبود
          دوما با این فایل نیز مشکل من حل نشد و هنوز همون مشکل باقیهشاید فایل های STEPLDR و EBOOT هم مشکل داره؟
          اگه امکان داره فایلهای STEPLDR و EBOOT و NK.bin را نیز برام پلود کنین ممنون میشم
          دوست عزیز این فایل هایی هم که براتون پلود شده از توی dvd های محصول براتون پلود شده !
          هر فایلی می خواین به ایمیل فروشگاه بگین تا براتون ایمیل کنیم eshop.eca@gmail.com
          اگر از فروشگاه خریده باشید، این dvd ها باید همراهش باشه !
          آموزش داخل dvd خیلی واضح تمامی مراحل رو گفته ! شما تنها کسی هستین که مشکل دارین!
          اگر هم فکر می کنید dvd خراب هست، شماره سفارشتون رو به ایمیل فروشگاه ارسال کنید تا یک بار دیگه dvd براتون ارسال بشه eshop.eca@gmail.com
          اگر هم نمی تونید نصب کنید، تشریف یارید دفتر فروشگاه تا یک بار براتون نصب کنیم
          آدرس فروشگاه www.tos.eca.ir
          تاپیک هم بسته میشه! لطفا گزارش به مدیر هم نزنید
          موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X