پاسخ : فراخوان برای تشکیل تیمی جهت کارکردن روی S3C6410
لینک دانلود رو براتون گذلشتم فقط با عرض پوزش باید عرض کنم برنامه نویسی پورت سریال توی CE کمی متفاوته که متاسفانه به علت نبود وقت نتونستم بهش بپردازم.
در ویریش بعدی حتما این مورد را یه اضافه چند مورد دیگر به صورت تخصصی تر اضافه خواهم کرد.
نوشته اصلی توسط shahrivar88
لینک دانلود رو براتون گذلشتم فقط با عرض پوزش باید عرض کنم برنامه نویسی پورت سریال توی CE کمی متفاوته که متاسفانه به علت نبود وقت نتونستم بهش بپردازم.
در ویریش بعدی حتما این مورد را یه اضافه چند مورد دیگر به صورت تخصصی تر اضافه خواهم کرد.
http://www.techno-electro.com/336--c.html
باسلام
فایل بسیار مفیدی بود جواب گرفتم! :nice:
البته خیلی باید روش کار کنم ولی باز هم تشکر :nice: :wow:
سلام
دوست عزیز، واقعیتش اینکه که من وقت کافی برای نوشتن مطلب برای GPIO ندارم. ولی اگر دوستان خودشون دنبال کنند و اشکالاتشون رو بپرسند من در حد توان و وقت پاسخگو خواهم بود. و یک اشکال هم که وجود داره اینکه بچه ها همه یک سخت افزار رو ندارند بنابراین درایور من بدرد کسی دیگه نمی خوره. اگر بخواهم کلی هم بنویسم که باید همه جوانب کار و جزئیات رو توضیح بدهم که از حوصله و فرصتم خارج است.
نوشته اصلی توسط حامد مصلح راد - HMR
سلام
باشه، من در اولین فرصت که فکر می کنم شاید تا آخر ماه باشه، فایل رو می گذارم تو سایت خودم، از همون جا می تونی دانلودش کنید. ضمنا یه کد ساده هم با vb.net براش می نویسم که به یک دکمه روی یک فرم بتونید LED ها رو خاموش و روشن کنید. حله؟
www.embeddedelectronics.ir
موفق باشید
باسلام
حامد جان این مطلب خود شماست!
کلا سر کاریم؟!! :cry2:
دیدگاه