اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک : آقا چه طوری کرنل کامپایل کنم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک : آقا چه طوری کرنل کامپایل کنم

سلام . سال نو مبارک :bye

من برد ILUM9260 را خریدم حالا چنتا نسخه لینوکس رو تست کردم هر دوم موقع کامپایل کرنل یه ارور میده یکی دستور menuconfig رو نداره یکی gcc نداره که gcc رو نصب میکنم ولی تو menuconfig گیر مکینم در حال حاضر هم ubuntu دارم

کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک. ................

پاسخ : کمک : آقا چه طوری کرنل کامپایل کنم

نوشته اصلی توسط vahidsport
    سلام . سال نو مبارک :bye

من برد ILUM9260 را خریدم حالا چنتا نسخه لینوکس رو تست کردم هر دوم موقع کامپایل کرنل یه ارور میده یکی دستور menuconfig رو نداره یکی gcc نداره که gcc رو نصب میکنم ولی تو menuconfig گیر مکینم در حال حاضر هم ubuntu دارم

کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک. ................
    قبلش دستور xconfig رو بزنید و کرنلتون رو کانفیگ کنید بعد میتونید دستور config یا make رو وارد کنید.
    ولی در کل بعید میدونم جواب بده. میکروی آرم با پردازنده آرم فرق میکنه. کرنل لینوکس برای پردازنده آرم ساخته شده نه میکروش.
    من نمیدونم توی این بردی که شما دارید از کدوم استفاده شده ولی یک زمانی یک گروهی اینجا داشتن روی پورت کردن لینوکس برای آرم کار میکردن.

دیدگاه

خیلی ممنون
      مشکلم خیلی وقت حل شده و تا چند روز اینده سعی میکنم اموزش کامپایل کرنل رو برای AT91SAM9260 بزارم که البته برای میکرو های دیگه مشابه همینه

و برد ILUM9260 همون AT91SAM9260-EK هست با کمی تغییرات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
        خیلی ممنون
        مشکلم خیلی وقت حل شده و تا چند روز اینده سعی میکنم اموزش کامپایل کرنل رو برای AT91SAM9260 بزارم که البته برای میکرو های دیگه مشابه همینه

و برد ILUM9260 همون AT91SAM9260-EK هست با کمی تغییرات
        سلام
        آقا وحید پس چی شد؟ :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X