اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لحیم کردن پین هدر مادگی یا نری در رزبری پای zero w 2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لحیم کردن پین هدر مادگی یا نری در رزبری پای zero w 2

سلام. من به تازگی رزبری پای زیرو w 2 خریده ام و میخواهم کار با رزبری پای رو تازه شروع کنم. میخواستم ببینم برای لحیم کردن پین هدر، بهتره از کدام نوع استفاده کنم، نری یا مادگی؟ هر دو مدلش رو خریدم ولی نمیدونم کدوم اصولی تره. لطفا با ذکر دلیل بگید که کدوم رو استفاده کنم. ممنون.

درود
    برای جلوگیری از اتصالی کردن پایه ها پین هدر مادگی بهتر از نری است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      برای جلوگیری از اتصالی کردن پایه ها پین هدر مادگی بهتر از نری است.
      اگه مادگی روی رزبری باشه ، برد اصلی باید نرگی باشه و اتفاقا ممکنه اتصالی یا شورتی اونجا برقرار بشه چون انرژایزه
      بهترین کار ترکیبیه ، مثلا تغذیه روی برد اصلی مادگی باشه و ورودی و خروجی نرگی یا برای سهولت یک طرف نرگی و یک طرف مادگی
      اینجوری احتمال اشتباه در نصب معکوس هم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliblue نمایش پست ها
        سلام. من به تازگی رزبری پای زیرو w 2 خریده ام و میخواهم کار با رزبری پای رو تازه شروع کنم. میخواستم ببینم برای لحیم کردن پین هدر، بهتره از کدام نوع استفاده کنم، نری یا مادگی؟ هر دو مدلش رو خریدم ولی نمیدونم کدوم اصولی تره. لطفا با ذکر دلیل بگید که کدوم رو استفاده کنم. ممنون.
        با سلام و خسته نباشید،
        به علت کاربری آسان تر برای برِد بُرد ، عموما از پین هدر نری استفاده میشه.
        گزینه سوم هم دارید ، اون هم اینکه از پین هدر مادگی پایه بلند استفاده کنید که همزمان کار پین هدر نری و مادگی رو انجام میده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و خسته نباشید،
          به علت کاربری آسان تر برای برِد بُرد ، عموما از پین هدر نری استفاده میشه.
          گزینه سوم هم دارید ، اون هم اینکه از پین هدر مادگی پایه بلند استفاده کنید که همزمان کار پین هدر نری و مادگی رو انجام میده.
          در صورت استفاده از پین هدر نری، چجوری میشه به صورت مستقیم بر روی برد برد نصب کرد؟ چون در برد بورد سوراخ ها به صورت عمودی به هم متصل هستند و تمام 20 پایه دیگر به 20 پایه قبلی وصل میشوند. مثلا پایه 39 رزبری به 40 وصل میشه. اگر هم بخوایم از وسط برد بورد که سوراخ ها تفکیک میشن استفاده کنیم، فاصله زیاد هست و پین هدر وارد نمیشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliblue نمایش پست ها

در صورت استفاده از پین هدر نری، چجوری میشه به صورت مستقیم بر روی برد برد نصب کرد؟ چون در برد بورد سوراخ ها به صورت عمودی به هم متصل هستند و تمام 20 پایه دیگر به 20 پایه قبلی وصل میشوند. مثلا پایه 39 رزبری به 40 وصل میشه. اگر هم بخوایم از وسط برد بورد که سوراخ ها تفکیک میشن استفاده کنیم، فاصله زیاد هست و پین هدر وارد نمیشه.
            متاسفانه منظور شما رو اشتباه متوجه شده بودم ، برداشتی که داشتم رزبری پای Pico بود نه Zero .
            اما به هر حال ، باز هم میتونید از پین هدر نری رایت استفاده کنید، به این شکل که یک ردیف از پین هدر ها از پشت برد لحیم کنید و یک ردیف هم از جلوی برد لحیم کنید.
            فاصله ردیف ها هم لازمه حدود ۱۰ میلی متر باشه ، با این کار میتونید به شکل نصب عمودی از رزبری پای روی برد بورد استفاده کنید.
            البته همین کار رو میتونید با استفاده از برد تبدیل و واسط و... هم انجام بدید ولی نتیجه کار از نظر ظاهری شاید جالب نباشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X