اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک مخصوص برد Raspberyy Pi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک مخصوص برد Raspberyy Pi

شما یک فایل سی میسازی کد رو میزنی، بعد با ترمینال دستور بالا رو از تو فولدری که فایل توشه اجرا میکنی، میتونی هم ادرس فایل رو بدی
    Gcc برای سی هست، g++ برای سی پلاس پلاس و البته پایتون کامپایلر نداره، از برنامه idle که پیش فرض رو رسپین نصبه استفاده کنید، به زبان هایی مثل پایتون اصطلاحا میگن زبان دینامیک، نحوه اجرا شون فرق داره و این طور نیست که کد رو بزنی و بعد کامپایل کنی، کد در لحظه اجرا فراخوانی میشه
    The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت شما دوست عزیز
      آقا من این برد رسپبری بای ورژن 2 رو مستقیم به مانیتور کامپیوتر از طریق HDMI وصل میکردم مشکلی نبود ، الان میخوام با ماژول مبدل LCD که تو فروشگاه سایت هستش تصاویر رو رو TFTLCD 7inch نمایش بدم البته ورودی ماژول HDMI هستش ولی اصلا هیچی نمایش داده نمیشه ، به نظر شما مشکل از برد رسپبری هستش یا ماژول LCD ، اگه میشه کمکم کنید بدجوری کارم گیره!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرحسین چلاوی
        با عرض سلام و خسته نباشی خدمت شما دوست عزیز
        آقا من این برد رسپبری بای ورژن 2 رو مستقیم به مانیتور کامپیوتر از طریق HDMI وصل میکردم مشکلی نبود ، الان میخوام با ماژول مبدل LCD که تو فروشگاه سایت هستش تصاویر رو رو TFTLCD 7inch نمایش بدم البته ورودی ماژول HDMI هستش ولی اصلا هیچی نمایش داده نمیشه ، به نظر شما مشکل از برد رسپبری هستش یا ماژول LCD ، اگه میشه کمکم کنید بدجوری کارم گیره!!!!!!!!!!!!!!!!
        سلام
        برای این کار باید برید توی کانفیگ رسپبریتون توی مسیر /boot/config.txt بعد 2 تا مقدار hdmi رو تغییر بدید، توی یوتیوب یه سرچ کوچولو بزنید ، اموزش قدم به قدمش رو بصورت تصویری کامل گذاشته

دیدگاه

سلام دوستان ..من یه برد رزیری رو از eca خریدم و دوربینشو چون اینجا نداشتن از یه جا دیگه تهیه کردم..
          روز اول که دوربینو وصل کردم کار کردو باهاش فیلمو اینام گرفتم..ولی الان که وصلش میکنم یه اروری میده که نمیدونم مال چیه..
          کسی تاحالا همچین مشکلی نداشته که من کمک کنه؟؟؟
          ارورشم اینه:mmal :No data received from sensor.check all connections,including sunny one on the camera board...همه راههای
          ممکنو رفتم ولی بازم جواب نگرفتم..خواهش میکنم کمک بکنید.بذجور گیرشم 20 روزه. :sad: :sad: :sad:

دیدگاه

سلام
            همراه برد رزبری پای باید حتما رم هم خرید؟
            غیر سیستم عامل برنامه ها هم روی رم ذخیره میشه؟ اگه اینطور حافظه بالاتر بگیرم
            و اینکه حتما باید کلاس ده باشه؟ یه رم کلاس ده دارم که برای گوشیم استفاده میکنم یه رم کلاس چهار هم دارم که استفاده ای ازش ندارم، اگه بشه به رزبری بخوره که بهتره
            و اینکه یه آداپتور 12 ولت 3 آمپر دارم با مبدل کاهنده تبدیلش کنم به 5 ولت 3 آمپر برای رزبری مناسبه؟ آمپر بیشتر بهش آسیب نمیزنه؟
            اگه بشه با شارژر های موبایل هم راه انداخت ک خوب میشه، یه شارژر 5 ولت 1 آمپر دارم با یک شارژر شارژ سریع که روش نوشته 9 ولت 2 آمپر و 5 ولت 2 آمپر، که از این استفاده نکنم بهتره شاید 9 ولت داد به برد
            قیمت رزبری پای اول ادمو گول میزنه که بخری بعد که میخوای بخری میبینی بین دویست تا سیصد باید خرج کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-niestani نمایش پست ها
              سلام
              همراه برد رزبری پای باید حتما رم هم خرید؟
              غیر سیستم عامل برنامه ها هم روی رم ذخیره میشه؟ اگه اینطور حافظه بالاتر بگیرم
              و اینکه حتما باید کلاس ده باشه؟ یه رم کلاس ده دارم که برای گوشیم استفاده میکنم یه رم کلاس چهار هم دارم که استفاده ای ازش ندارم، اگه بشه به رزبری بخوره که بهتره
              و اینکه یه آداپتور 12 ولت 3 آمپر دارم با مبدل کاهنده تبدیلش کنم به 5 ولت 3 آمپر برای رزبری مناسبه؟ آمپر بیشتر بهش آسیب نمیزنه؟
              اگه بشه با شارژر های موبایل هم راه انداخت ک خوب میشه، یه شارژر 5 ولت 1 آمپر دارم با یک شارژر شارژ سریع که روش نوشته 9 ولت 2 آمپر و 5 ولت 2 آمپر، که از این استفاده نکنم بهتره شاید 9 ولت داد به برد
              قیمت رزبری پای اول ادمو گول میزنه که بخری بعد که میخوای بخری میبینی بین دویست تا سیصد باید خرج کنی
              یک مموری 8گیگ سرعت بالا (کلاس 10 الترا 1) لازم داری. خود سیستم عامل رزبین چهار گیگ و خورده ای اشغال میکنه. بنابراین نمیتونید مموری زیر 8گیگ بذارید. همون 8کافی هست.
              برای منبع تغدیه هم یک آداپلتور 5ولت 3آمپر بخری بد نیست. من خودم اکقرا با شارز موبایل یا usb لپتاپ میزنم.
              اون حات 9ولت شارژ موبایل برای حالت فست شارژ هست که موقعی که خود گوشی به آیسی داخل شارژر فرمان بده خروجیش میشه 9ولت.در حالت عادی همیشه 5ولت هست.

تاپیک زیر رو هم حتما دنبال کن. فیلم های اموزشی مربوط به رسپری
              سلام برد دوستان این روز ها اسم raspberrypi و orangepi و ... خیلی به گوش میرسه . عده ای از افراد یادگیری و کار با این برد ها رو از محالات میدونن!!! توی این تاپیک قصد دارم آموزش این برد ها رو به صورت فیلم آموزشی برای شما قرار بدم. یادگیری این برد ها از اون چیزی هم که تصور میکنید راحت تر هست. روال آموزش به صورت پروژه محور هست و

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

شما میتونید سیستم عامل رو روی فلش مموری هم نصب کنید . ولی از نظر سرعت مموری micro sd به مراتب بالاتر از فلش مموری هست
              اینها مموری های هست که من روی رسپبری و اورنج پای استفاده میکنم. از نظر سرعت و کیفیت به ترتیب از راست به چپ

دیدگاه

اون دوتای سمت چپی کلا سیستم عامل روشون بالا نمیاد. از این فله ای های بی اسم و نشون هستن

دیدگاه

سلام. چه نمایشگر هایی تو بازار هست که مستقیم به سوکت Display روی برد وصل بشوند؟
                  و از سوکت GPIO استفاده نکنند
                  دیدگاه

نوشته اصلی توسط fazel459 نمایش پست ها
                    سلام. چه نمایشگر هایی تو بازار هست که مستقیم به سوکت Display روی برد وصل بشوند؟
                    و از سوکت GPIO استفاده نکنند

این نمونه هم با hdmi هست

دیدگاه

من LED های روی برد رزبری ام خراب شده آیا میشه خروجی های دو LED سبز و قرمز روی برد رو روی GPIO ببینیم؟

دیدگاه

سلام میتونم روش imo نصب کنم ؟برای تماس تصویری ؟ از طرفی ماژول دوربینم نصب کنم برای دوربین imo?

دیدگاه

سلتم.دو تا سول داشتم. یکی نحوه تبدیل فایل پایتون به فایل اجرایی و دیگری ، نحوه اجرای این برنامه اجرایی، بطور اتوران در هنگام روشن شدن رزبری هست. متشکرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X